REV IT UP DARE – archief

** scroll naar beneden om de DARES tot nu toe te zien! **

Welkom bij het archief van alle dares die ik tot nu heb gemaakt voor mijn wekelijkse uitdaging “REV IT UP”. Een uitdaging die ik gestart ben in de onzekere, onveilige en ronduit bizarre corona tijden. We leven nu in zo’n gekke wereld (ik schrijf dit in april 2020). Veel landen zijn in lock down, veel bedrijven struggelen om het hoofd boven water te houden, veel mensen verliezen hun baan en erger nog, hun familie, vrienden en geliefdes aan deze ziekte.

Op dit moment komen er geen nieuwe DARES meer online, maar er staat een fijn archief voor je waar je ze allemaal kunt vinden, dus je bent wel even bezig! Wil je wekelijks inspiratie ontvangen, neem dan een kijkje op mijn YouTube, daar komt elke week een video online.

Om me een beetje goed te blijven voelen, creëer ik zoveel als ik kan. Dingen maken betekent simpelweg VRIJHEID voor mij. Mijn gedachten dwalen af naar een fijne plek, en ik vergeet voor even alle nare en enge gebeurtenissen om ons heen. Ik zou jou ook zo graag even een gevoel van vrijheid en veiligheid geven als je aan het creëren bent. Daarom heb ik deze challenge / dare bedacht. Wekelijks, gratis en hopelijk lekker inspirerend! REV IT UP dus!

Elke 2 weken post ik hier een challenge / dare. Elke week ontvang je op vrijdag een inspirerend mailtje van me (als je je tenminste gratis inschrijft :), met daarin een nieuwe uitdaging. Ik laat je natuurlijk in mijn bijbehorende blogpost stap voor stap zien wat ik bij de ‘prompt’ gemaakt heb. Je krijgt dus elke week een prompt en een soort ‘opdracht’. Die je helemaal vrij kunt interpreteren!

Mijn bedoeling is dat je vooral heel veel plezier hebt met elke opdracht. TO GIVE YOURSELF PERMISSION TO PLAY. Ik hoop dat je elke week uitkijkt naar de volgende ‘opdracht’ in je mailbox. Een beetje inspireren om je blanco pagina eindelijk te gaan vullen, even ontsnappen van de werkelijkheid en onze handen lekker creatief bezig houden! Hopelijk geeft het je net zoveel plezier als het mij doet 🙂

Art Journaling Tutorial Broken

Dare nummer 31 “BROKEN” 12 oktober 2021

en deze week is de prompt BROKEN. en weer komt er dan gelijk een liedje in mijn hoofd opborrelen. werkt dat bij jou ook zo? als je een woord hoort, dat je er gelijk een liedje aan koppelt? dit keer een stukje songtekst van “Tom Odell – Another Love“. Wat is dat toch een heerlijk nummer.

Ga naar de DARE!

More_Artjournaling_Revlie

Dare nummer 30 “MORE” 10 september 2021

en deze week is de prompt MORE. en ja MORE van wat eigenlijk he? Dit keer geen behoefte aan journaling, en dat is ook helemaal OK. ik kreeg bij MORE alleen een stukje uit een songtekst in mijn hoofd “I will miss you more”, komt uit het nummer van Racoon “Love You More”.

Ga naar de DARE!

Artjournaling met stof en vilt

Dare nummer 29 “OBSERVE” 9 juli 2021

en deze week is de prompt OBSERVE. en dat is een woord om eens goed over na te denken. en dit keer: stof & vilt in mijn art journal. In mijn ‘scrapbooktijd’ heb ik altijd erg veel stof en vilt gebruikt. Ik maakte bijvoorbeeld veel mini albums en vond het dan heerlijk stof, vilt & borduurgaren te gebruiken. Dus tijd om dit eens goed in mijn art journal te gaan gebruiken.

Ga naar de DARE!

Dare nummer 28 “BE PRESENT” 26 mei 2021

en deze week is de prompt BE PRESENT. En dit keer heb ik een art journaling tutorial met collage voor je gemaakt. En hij is zooooo leuk geworden, hehe! Kijk maar gauw (en zoals je ziet, was Jack weer de perfecte Studio Buddy 🙂

Ga naar de DARE!

Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters

Dare nummer 27 “LISTEN” 12 mei 2021

en deze week is de prompt LISTEN. en wat mij betreft kan je nooit genoeg glitters en glimmers in je art journal gebruiken, hehe. ik hou nu eenmaal van dat heerlijke glinsterende vrolijke effect wat ze meebrengen.

Ga naar de DARE!

Art Journal Tutorial met rubons

Dare nummer 26 “YOU” 2 mei 2021

en deze week is de prompt YOU. En YOU GOT THIS is toch wel een fijne mantra die ik vaak hardop in mezelf zeg, zeg maar ;). die drie kleine woordjes hebben voor mij zoveel power.

Ga naar de DARE!

Art Journal Tutorial Stars

Dare nummer 25 “STARS” 16 april 2021

en deze week is de prompt STARS. En bij het woord STARS komt direct het supermooie nummer van Coldplay in mijn hoofd “a sky full of stars”. Dat voelt voor mij als een belofte.

Ga naar de DARE!

Dare nummer 24 “BE KIND” 2 april 2021

en deze week is de prompt BE KIND. En ja waarom zouden we allemaal niet eens wat liever voor elkaar zijn? Wat meer begrip? Voor een ander, omdat je immers ook echt nooit weet wat die ander in zijn of haar rugzakje meesjouwt.

Ga naar de DARE!

Dare nummer 23 “RAINBOW” 14 maart 2021

en deze week is de prompt RAINBOW.  en deze week laat ik je zien hoe je een supertof watereffect creëert met Tombow Markers & hoe je perfect stofjes kunt toevoegen!

Ga naar de DARE!

Dare-22_Revlie_Meditate

Dare nummer 22 “MEDITATE” 27 februari 2021

en deze week is de prompt MEDITATE.  en wederom een video en je zal zien dat je niet een titel of tekst nodig hebt, om heerlijk te kunnen art journalen!

Ga naar de DARE!

Dare_Revlie_Learn1

Dare nummer 21 “LEARN” 16 januari 2021

en deze week is de prompt LEARN. en ik heb dit keer een geweldige Quote van Nelson Mandela gebruikt. En het is zo waar he!

Ga naar de DARE!

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.33

Dare nummer 20 “TRUST” 11 december 2020

en deze week is de prompt TRUST. en ja, dat is wel een dingetje he. vertrouwen. en iets met geduld. voor mij dan he. Check ‘m snel!

Ga naar de DARE!

Waterverf_Doodles_Revlie_Dare19.15

 

Dare nummer 19 “RAINBOW” 27 november 2020

en deze week is de prompt RAINBOW. en dat is gewoon mijn lievelingskleur teeeeheeeee. en dit is een bijzondere week! want ik heb een video opgenomen in plaats van een foto tutorial! ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

Ga naar de DARE!

42. Revlie_Dare_18_Waterverf_Gelliplate

Dare nummer 18 “DARE” 13 november 2020

en deze week is de prompt DARE. en dat is natuurlijk een heerlijk woord, want deze hele reeks art journal pagina’s heb ik niet voor niks de REV IT UP DARE genoemd! Ik gebruik voor mijn pagina een schitterende quote van Walt Disney. “First, think. Second, dream. Third, believe. And finally, DARE”. En hoe waar is dat? Klinkt super simpel en misschien is het dat ook eigenlijk wel!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 15 FOCUS

Dare nummer 17 “FOCUS” 30 oktober 2020

en deze week is de prompt FOCUS. En jemig, das nog best lastig he? Focus houden. Op je pad blijven. Gaan voor dat wat jij wilt. Ik ben snel afgeleid, snel verveeld en heb geen geduld. Om maar een paar fijne eigenschappen van mezelf te belichten ;). En dan is focus wel een dingetje zeg maar. Maar ik doe mijn best, ben me ervan bewust. En jij?

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 16 DISCOVER

Dare nummer 16 “DISCOVER” 16 oktober 2020

en deze week is de prompt DISCOVER. Het eerste wat in mij opkwam was DISCOVER ME. Waarom? geen idee. Maar dat popte in mijn hoofd op. En meestal probeer ik toch te gaan met dat wat zich het eerste aandient. Ook al is dat soms misschien ongemakkelijk. Onthoud: Je hoeft niets online te delen he! Je kunt ook een art journal pagina helemaal voor jezelf maken!

Ga naar de DARE!

Dare nummer 15 “NATURE” 2 oktober 2020

deze week is de prompt NATURE. En wat kan je daar veel mee verzinnen. Ik vond het leuk om een mini quote van Pinterest te halen maar ook ‘nature’ terug te laten komen in mijn art journal (de ‘blaadjes’). En hoe fijn is het om in de natuur te zijn he!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 14 DANCE

Dare nummer 14 “DANCE” 18 september 2020

Deze week is de dare DANCE. En laat ik nou net een lievelingsliedje hebben hierover!! Ik heb weer heerlijk met waterverf & tombowmarkers gewerkt, nieuwsgierig? ga maar snel kijken dan 😉

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 13 TAKE TIME

Dare nummer 13 “TAKE TIME” 4 september 2020

Deze week is de dare TAKE TIME. En serieus, hoe toevallig is dat? Ik heb al een lijst met woorden gemaakt voor het hele jaar. En na READ had ik dus blijkbaar de behoefte om even te stoppen. Pas toen ik het weer oppakte, zag ik het volgende woord “TAKE TIME”. Dat kan gewoon geen toeval zijn he?!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 12 READ

Dare nummer 12 “READ” 10 juli 2020

Deze week is de dare READ / READING. En het lijkt wel, sinds ik kids heb, dat lekker even lezen zo’n luxe is! Zeker toen ze nog klein waren (nu gewoon al pubers!), had ik echt amper tijd om te lezen….!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 11 ADVENTURE

Dare nummer 11 “ADVENTURE” 3 juli 2020

Deze week gaat de dare over ADVENTURE. En ik zou echt wat meer daarvan kunnen gebruiken. Dus ADVENTURE AWAIT is mijn titel voor deze artjournaling pagina. Ik heb geen geschreven tekst verder, de titel alleen was voldoende voor mij en ik wilde mijn mooie achtergrond niet onderbreken! Dat mag ook he! Jouw feessie zeggen wij altijd 🙂

En nu ga ik lekker taart eten, want het is Sanne’s 17e verjaardag!!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 10 CELEBRATE

Dare nummer 10 “CELEBRATE” 26 juni 2020

Deze week is CELEBRATE de dare. Het eerste wat in mij opkwam, hoe cliche ook, is “celebrate the little things”. Maar hoe cliche ook, denk er eens over na waar je allemaal dankbaar voor bent!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 9 MOVE

Dare nummer 9 “MOVE”19 juni 2020

Ja, deze week is de dare MOVE / MOVING. En ik dacht dat het een perfecte manier was om een mooie artjournal pagina te maken over hoe ik elke dag probeer te bewegen. Met wandelen. Ik ben niet zo’n sportvrouw :O

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Dare nummer 8 “DREAM BIG” 12 juni 2020

Deze week duiken we in onze grote dromen! ja ha, DREAM BIG. En ik vind dat dus echt heerlijk! Dingen bedenken die ik ooit zou willen bereiken. Kan gaan over je huis, familie/gezin maar bij mij natuurlijk ook zeker mijn creatieve business!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 7 CREATING

Dare nummer 7 “CREATING” 5 juni 2020

Deze week gaat de dare over CREATING. En ik kan wel uren praten over hoe goed dingen maken voor je is. Voor mij is het echt een ontsnapping naar een fijne plek!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 6 FORGIVE

Dare nummer 6 “FORGIVE” 29 mei 2020

Deze week gaat de dare over FORGIVE / FORGIVING. En dat is voor mij echt een moeilijk onderwerp. Ik kan anderen prima vergeven, maar deze keer wilde ik mijn gevoelens en gedachten opschrijven over jezelf vergeven.

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 5 FEELING

Dare nummer 5 “FEELING” 22 mei 2020

Hallo lieverd! REV IT UP tijd! Deze week gaat over FEELING. En het eerste wat in mij opkwam was “feeling alive”. En hoe belangrijk het is de dingen te doen waar je echt blij van wordt.

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 4 OFFLINE

Dare nummer 4 “OFFLINE” 15 mei 2020

Dare nummer 4 is er al weer voor je. En deze week gaat het over OFFLINE. Nou, dat kunnen we allemaal wel wat meer gebruiken he?!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 3 LETTING GO

Dare nummer 3 “LETTING GO” 8 mei 2020

Ja hoor, tijd voor de derde dare, en vandaag gaan we lekker LOSLATEN!!!!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Dare nummer 2 “BELIEVE” 1 mei 2020

De tweede dare is hier alweer! En weer een heel bijzonder en betekenisvol woord voor me “BELIEVE”. Want het is zo belangrijk om in jezelf te geloven! Daar gaan we!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 1 PLAY

Dare nummer 1 “PLAY” 24 april 2020

We trappen de eerste dare af, met een heel fijn en bijzonder woord voor mij “PLAY”. Mijn tagline is niet voor niets “Give yourself permisison to play” en dat is precies wat we gaan doen!

Ga naar de DARE!