Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

REV IT UP DARE – archief

Welkom bij het archief van alle dares die ik tot nu heb gemaakt voor mijn wekelijkse uitdaging “REV IT UP”. Een uitdaging die ik gestart ben in de onzekere, onveilige en ronduit bizarre corona tijden. We leven nu in zo’n gekke wereld (ik schrijf dit in april 2020). Veel landen zijn in lock down, veel bedrijven struggelen om het hoofd boven water te houden, veel mensen verliezen hun baan en erger nog, hun familie, vrienden en geliefdes aan deze ziekte.

Om me een beetje goed te blijven voelen, creëer ik zoveel als ik kan. Dingen maken betekent simpelweg VRIJHEID voor mij. Mijn gedachten dwalen af naar een fijne plek, en ik vergeet voor even alle nare en enge gebeurtenissen om ons heen. Ik zou jou ook zo graag even een gevoel van vrijheid en veiligheid geven als je aan het creëren bent. Daarom heb ik deze challenge / dare bedacht. Wekelijks, gratis en hopelijk lekker inspirerend! REV IT UP dus!

Elke 2 weken post ik hier een challenge / dare. Elke week ontvang je op vrijdag een inspirerend mailtje van me (als je je tenminste gratis inschrijft :), met daarin een nieuwe uitdaging. Ik laat je natuurlijk in mijn bijbehorende blogpost stap voor stap zien wat ik bij de ‘prompt’ gemaakt heb. Je krijgt dus elke week een prompt en een soort ‘opdracht’. Die je helemaal vrij kunt interpreteren!

Mijn bedoeling is dat je vooral heel veel plezier hebt met elke opdracht. TO GIVE YOURSELF PERMISSION TO PLAY. Ik hoop dat je elke week uitkijkt naar de volgende ‘opdracht’ in je mailbox. Een beetje inspireren om je blanco pagina eindelijk te gaan vullen, even ontsnappen van de werkelijkheid en onze handen lekker creatief bezig houden! Hopelijk geeft het je net zoveel plezier als het mij doet 🙂

REV IT UP Dare no. 1 PLAY

Dare nummer 1 “PLAY” 24 april 2020

We trappen de eerste dare af, met een heel fijn en bijzonder woord voor mij “PLAY”. Mijn tagline is niet voor niets “Give yourself permisison to play” en dat is precies wat we gaan doen!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Dare nummer 2 “BELIEVE” 1 mei 2020

De tweede dare is hier alweer! En weer een heel bijzonder en betekenisvol woord voor me “BELIEVE”. Want het is zo belangrijk om in jezelf te geloven! Daar gaan we!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 3 LETTING GO

Dare nummer 3 “LETTING GO” 8 mei 2020

Ja hoor, tijd voor de derde dare, en vandaag gaan we lekker LOSLATEN!!!!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 4 OFFLINE

Dare nummer 4 “OFFLINE” 15 mei 2020

Dare nummer 4 is er al weer voor je. En deze week gaat het over OFFLINE. Nou, dat kunnen we allemaal wel wat meer gebruiken he?!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 5 FEELING

Dare nummer 5 “FEELING” 22 mei 2020

Hallo lieverd! REV IT UP tijd! Deze week gaat over FEELING. En het eerste wat in mij opkwam was “feeling alive”. En hoe belangrijk het is de dingen te doen waar je echt blij van wordt.

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 6 FORGIVE

Dare nummer 6 “FORGIVE” 29 mei 2020

Deze week gaat de dare over FORGIVE / FORGIVING. En dat is voor mij echt een moeilijk onderwerp. Ik kan anderen prima vergeven, maar deze keer wilde ik mijn gevoelens en gedachten opschrijven over jezelf vergeven.

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 7 CREATING

Dare nummer “CREATING” 5 juni 2020

Deze week gaat de dare over CREATING. En ik kan wel uren praten over hoe goed dingen maken voor je is. Voor mij is het echt een ontsnapping naar een fijne plek!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Dare nummer 8 “DREAM BIG” 12 juni 2020

Deze week duiken we in onze grote dromen! ja ha, DREAM BIG. En ik vind dat dus echt heerlijk! Dingen bedenken die ik ooit zou willen bereiken. Kan gaan over je huis, familie/gezin maar bij mij natuurlijk ook zeker mijn creatieve business!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 9 MOVE

Dare nummer 9 “MOVE”19 juni 2020

Ja, deze week is de dare MOVE / MOVING. En ik dacht dat het een perfecte manier was om een mooie artjournal pagina te maken over hoe ik elke dag probeer te bewegen. Met wandelen. Ik ben niet zo’n sportvrouw :O

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 10 CELEBRATE

Dare nummer 10 “CELEBRATE” 26 juni 2020

Deze week is CELEBRATE de dare. Het eerste wat in mij opkwam, hoe cliche ook, is “celebrate the little things”. Maar hoe cliche ook, denk er eens over na waar je allemaal dankbaar voor bent!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 11 ADVENTURE

Dare nummer 11 “ADVENTURE” 3 juli 2020

Deze week gaat de dare over ADVENTURE. En ik zou echt wat meer daarvan kunnen gebruiken. Dus ADVENTURE AWAIT is mijn titel voor deze artjournaling pagina. Ik heb geen geschreven tekst verder, de titel alleen was voldoende voor mij en ik wilde mijn mooie achtergrond niet onderbreken! Dat mag ook he! Jouw feessie zeggen wij altijd 🙂

En nu ga ik lekker taart eten, want het is Sanne’s 17e verjaardag!!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 12 READ

Dare nummer 12 “READ” 10 juli 2020

Deze week is de dare READ / READING. En het lijkt wel, sinds ik kids heb, dat lekker even lezen zo’n luxe is! Zeker toen ze nog klein waren (nu gewoon al pubers!), had ik echt amper tijd om te lezen….!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 13 TAKE TIME

Dare nummer 13 “TAKE TIME” 4 september 2020

Deze week is de dare TAKE TIME. En serieus, hoe toevallig is dat? Ik heb al een lijst met woorden gemaakt voor het hele jaar. En na READ had ik dus blijkbaar de behoefte om even te stoppen. Pas toen ik het weer oppakte, zag ik het volgende woord “TAKE TIME”. Dat kan gewoon geen toeval zijn he?!

Ga naar de DARE!

REV IT UP Dare no. 14 DANCE

Dare nummer 14 “DANCE” 18 september 2020

Deze week is de dare DANCE. En laat ik nou net een lievelingsliedje hebben hierover!! Ik heb weer heerlijk met waterverf & tombowmarkers gewerkt, nieuwsgierig? ga maar snel kijken dan 😉

Ga naar de DARE!