Dichterbij Gedichtenbundel

Dichterbij Gedichtenbundel Revlie

Onze gedichtenbundel DICHTERBIJ is NU te bestellen!

Dit boek staat vol met gedichten voor een gelukkiger gezin. Ze brengen volwassenen dichterbij hun kind en bij zichzelf. De teksten zijn herkenbaar, confronterend of toveren een glimlach op je gezicht. Deze gedichten kan iedere ouder, leerkracht, oom, tante, opa en oma  gebruiken als toolkit.  Sla je favoriete gedicht open en kijk ernaar als reminder voor die dag of week. Geef het boek cadeau om anderen te inspireren voor een nog gelukkiger gezin. Met de prachtige, kleurrijke illustraties en rake woorden zou ieder gezin dit boek (als hulplijn) in huis moeten hebben. Het boek DICHTERBIJ is exclusief verkrijgbaar via deze website en vanaf nu te bestellen!!

Gedichtenbundel Dichterbij
Margamaaktgezinnengelukkiger-2

Over de schrijver Marga

Als klein meisje schreef ik al gedichten. Op één of andere manier komen de woorden bij mij dan bijna als vanzelf op papier. Tien jaar geleden begon ik met het schrijven van gedichten over het ouderschap en opvoeden. Juist omdat ik in mijn werk als gezinscoach ouders en opvoeders zelf aan het denken wil zetten en ze zeker niet wil voorschrijven hoe ze iets wel of niet zouden moeten doen. Gedichten zijn hiervoor een hele mooie vorm. Iedereen leest er iets anders in terug en haalt er iets anders uit. Mijn gedichten worden volop gedeeld en gelezen. Nu ik ze allemaal bij elkaar gebundeld heb en ze zo prachtig geïllustreerd zijn, is dit boek een ware toolkit geworden voor alle gezinnen! 

Over de illustrator Revlie

Het allerleukste om te doen in het leven is dingen maken. Als je het mij vraagt :). Alles om je heen vergeten, in je eigen wereld en je eigen bubbel duiken en je creativiteit optimaal gebruiken. Het is dan ook mijn missie om jong & oud te leren hun perfectionisme los te laten.  Dit leer ik je met leuke, luchtige en grappige creatieve online cursussen. Ik inspireer je met mijn creativiteit, optimisme en positieve kijk op het leven. Ja, ook ik heb rotdagen, believe me. Maar ik laat mijn leven er niet door leiden. Ik illustreer ook graag. Het was daarom dan echt een feestje om samen met Marga haar gedichten tot leven te laten komen met mijn illustraties. Elke opvoeder (moeder, vader, opa, oma, oom, tante en ook docenten!) kunnen zoveel waarde halen uit de schitterende gedichten van Marga en de gevoelens die loskomen bij het zien van de illustraties. Een super win win boek dus!

Revlie en Jack

Een sneak peek in het boek!

Sneak Peek GedichtenBundel
Sneak Peek GedichtenBundel
Sneak Peek GedichtenBundel

Wat krijg je?

💗 96 full-color pagina’s met gedichten, illustraties en inspiratie

 

💗  Een harde, stevige kaft met leeslintje zodat je precies weet waar je gebleven bent of kan leggen bij je favoriete pagina

Gedichtenbundel Dichterbij

💗 Handig formaat om het boek mee te nemen of op tafel te leggen. De afmeting is 15 x 15 centimeter

 

💗 uniek door mij gesigneerd en uiteraard doe ik dat met waterverf 🙂

EXCLUSIEF te verkrijgen via de website van de makers.

Natuurlijk hebben we te gekke extra's en bonussen!

Set met unieke kaarten cadeau

De bestellers van de eerste 50 boeken ontvangen GRATIS een unieke set kaarten die nergens te koop zijn. Het zijn gedichten en illustraties uit het boek en je krijgt ze van ons cadeau.  

Deze zijn inmiddels vergeven! 

Voordelig toegang tot onze online trainingen

Wil je nog meer leren van de makers van het boek? Dan heb je nu de kans om bij de aanschaf van de gedichtenbundel heel voordelig deel te nemen aan 2 van onze online trainingen: 

Gedichtenbundel Dichterbij

Vriendinnen aanbod!

Mega aanbod!

1 Gedichtenbundel

GRATIS verzenden binnen NL


uniek door mij gesigneerd


Wil je bestellen stuur even een email naar revlie at revlie.nl

2 Gedichtenbundels
GRATIS verzenden naar 1 adres binnen NL
uniek door mij gesigneerd

Twee boeken voor een HEEL MOOIE prijs om iemand kado te doen!

Wil je bestellen stuur even een email naar revlie at revlie.nl

1 Gedichtenbundel

GRATIS verzenden binnen NL
uniek door mij gesigneerd
Ontvang direct toegang tot de online training "in 5 stappen meer zelfvertrouwen voor je kind" van Marga t.w.v. € 49,00
Ontvang direct toegang tot de online training "Art Journaling Dichterbij Jezelf" van Revlie t.w.v. € 57,00 Wil je bestellen stuur even een email naar revlie at revlie.nl

Contact

Heb je vragen over DICHTERBIJ, je bestelling of de inhoud? Neem dan gerust contact op via revlie@revlie.nl. Wil je bestellen stuur even een email naar revlie at revlie.nl