Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Dichterbij Gedichtenbundel

Dichterbij Gedichtenbundel Revlie

PRE SALE van het boek DICHTERBIJ

Dit boek staat vol met gedichten voor een gelukkiger gezin. Ze brengen volwassenen dichterbij hun kind en bij zichzelf. De teksten zijn herkenbaar, confronterend of toveren een glimlach op je gezicht. Deze gedichten kan iedere ouder, leerkracht, oom, tante, opa en oma  gebruiken als toolkit.  Sla je favoriete gedicht open en kijk ernaar als reminder voor die dag of week. Geef het boek cadeau om anderen te inspireren voor een nog gelukkiger gezin. Met de prachtige, kleurrijke illustraties en rake woorden zou ieder gezin dit boek (als hulplijn) in huis moeten hebben. Het boek DICHTERBIJ is exclusief verkrijgbaar via deze website en vanaf nu te bestellen in de présale. Bestel de gedichtenbundel nu en profiteer van een unieke bonus. Ruim voor Kerst heb je de gedichtenbundel in handen!   

Gedichtenbundel Dichterbij
Margamaaktgezinnengelukkiger-2

Over de schrijver Marga

Als klein meisje schreef ik al gedichten. Op één of andere manier komen de woorden bij mij dan bijna als vanzelf op papier. Tien jaar geleden begon ik met het schrijven van gedichten over het ouderschap en opvoeden. Juist omdat ik in mijn werk als gezinscoach ouders en opvoeders zelf aan het denken wil zetten en ze zeker niet wil voorschrijven hoe ze iets wel of niet zouden moeten doen. Gedichten zijn hiervoor een hele mooie vorm. Iedereen leest er iets anders in terug en haalt er iets anders uit. Mijn gedichten worden volop gedeeld en gelezen. Nu ik ze allemaal bij elkaar gebundeld heb en ze zo prachtig geïllustreerd zijn, is dit boek een ware toolkit geworden voor alle gezinnen! 

Over de illustrator Revlie

Het allerleukste om te doen in het leven is dingen maken. Als je het mij vraagt :). Alles om je heen vergeten, in je eigen wereld en je eigen bubbel duiken en je creativiteit optimaal gebruiken. Het is dan ook mijn missie om jong & oud te leren hun perfectionisme los te laten.  Dit leer ik je met leuke, luchtige en grappige creatieve online cursussen. Ik inspireer je met mijn creativiteit, optimisme en positieve kijk op het leven. Ja, ook ik heb rotdagen, believe me. Maar ik laat mijn leven er niet door leiden. Ik illustreer ook graag. Het was daarom dan echt een feestje om samen met Marga haar gedichten tot leven te laten komen met mijn illustraties. Elke opvoeder (moeder, vader, opa, oma, oom, tante en ook docenten!) kunnen zoveel waarde halen uit de schitterende gedichten van Marga en de gevoelens die loskomen bij het zien van de illustraties. Een super win win boek dus!

Revlie en Jack

Een sneak peek in het boek!

Sneak Peek GedichtenBundel
Sneak Peek GedichtenBundel
Sneak Peek GedichtenBundel

Wat krijg je?

💗 96 full-color pagina’s met gedichten, illustraties en inspiratie

 

💗  Een harde, stevige kaft met leeslintje zodat je precies weet waar je gebleven bent of kan leggen bij je favoriete pagina

Gedichtenbundel Dichterbij

💗 Handig formaat om het boek mee te nemen of op tafel te leggen. De afmeting is 15 x 15 centimeter

 

💗 Bestel het boek in de pré-sale en ontvang gratis een unieke set kaarten met gedichten en illustraties uit het boek. Alleen verkrijgbaar bij de eerste 50 boeken.

EXCLUSIEF te verkrijgen via de website van de makers.
Na je bestelling en betaling ligt het boek ruim voor Kerst op jouw deurmat.

Natuurlijk hebben we te gekke extra's en bonussen!

Set met unieke kaarten cadeau

De bestellers van de eerste 50 boeken ontvangen GRATIS een unieke set kaarten die nergens te koop zijn. Het zijn gedichten en illustraties uit het boek en je krijgt ze van ons cadeau.

Voordelig toegang tot onze online trainingen

Wil je nog meer leren van de makers van het boek? Dan heb je nu de kans om bij de aanschaf van de gedichtenbundel heel voordelig deel te nemen aan 2 van onze online trainingen: 

Gedichtenbundel Dichterbij

Vriendinnen aanbod!

Mega aanbod!

1 Gedichtenbundel

GRATIS verzenden binnen NL

RUIM voor kerst in huis!

Exclusieve set kaarten kado (bij de eerste 50 boeken)

2 Gedichtenbundels

GRATIS verzenden naar 1 adres binnen NL

RUIM voor kerst in huis!

Exclusieve set kaarten kado (bij de eerste 50 boeken)

Twee boeken voor een HEEL MOOIE prijs om iemand kado te doen!

1 Gedichtenbundel

GRATIS verzenden binnen NL

RUIM voor kerst in huis!

Exclusieve set kaarten kado (bij de eerste 50 boeken)

Ontvang direct toegang tot de online training "in 5 stappen meer zelfvertrouwen voor je kind" van Marga t.w.v. € 49,00

Ontvang direct toegang tot de online training "Art Journaling Dichterbij Jezelf" van Revlie t.w.v. € 57,00

Contact

Heb je vragen over DICHTERBIJ, je bestelling of de inhoud? Neem dan gerust contact op via revlie@revlie.nl.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!