Art Journal ideetjes

Artjournaling met modeling paste, een stencil, en waterverf

nog een leuke & vooral makkelijke Art Journal video die ik voor Birgit’s Art Crew gemaakt heb. Dit is echt zo’n leuke en makkelijke techniek, met vooral een verrassend resultaat! Met waterverf, een stencil en modeling paste. Jaha, waterverf met een stencil: kan gewoon! Als je het stencil gebruikt met de modeling paste, terwijl de waterverf nog nat is, krijg je dus die geweldig gave effect! Kijk mijn video zodat je ziet hoe ik dit precies gedaan heb 🙂

Lees verder

Art journaling met een stencil, potlood en waterverf

nog een superleuk & makkelijke art journal pagina die ik voor Birgit’s Art Crew als Guest Designer gemaakt heb. deze keer heb ik een enkele stencil meerdere keren gebruikt met leuke blauwe en groene waterverf. deze pagina is weer super makkelijk en snel te maken. Kijk mijn video hieronder en ga lekker zelf ook aan de slag!

Lees verder

Leuke Art journal collab met mijn lieve vriendin Andrea uit Duitsland!

oh, dit was zó gaaf om te doen! een Art Collaboration met mijn lieve en zeer getalenteerde vriendin Andrea Gomoll van Cre8tive Cre8tions. kijk zeker even ook op haar website, ze heeft zulke te gekke online art classes & heel schattige stempels!

Lees verder

 

Art Journal ideas You Got This

Hoe gebruik je acrylverf met je vingers (!) in je artjournal

jazeker! ik vind het heerlijk om met mijn handen in de acrylverf te duiken. en daarna natuurlijk lekker wat mark making met mijn favoriete posca pennen!

Lees verder

Kijk voor nog meer art journal ideetjes van mij op mijn blog HIER. Onder het menu “Blog” kun je voor submenu’s / categorieën kiezen!


Ga naar online workshops Neem contact met me op