REV it up Dare nummer 2

ha lieverd! Het is tijd voor “REV it up Dare nummer 2”. Het was zo gaaf om al jullie artjournal pages te zien naar aanleiding van mijn eerste DARE “PLAY”.  Dank voor al jullie lieve comments en hoe jullie heerlijk hoppatee de uitdaging aan gingen!

Hier is weer een nieuwe week, een nieuwe uitdaging, lekker creatief aan de slag met REV it up Dare nummer 2

Prompt: BELIEVE

Opdracht: Ton sur Ton (ja ja, 1 kleur gebruiken!)

Ik heb deze pagina gemaakt:

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Hoe heb ik deze pagina gemaakt?

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Uiteraard heb ik weer mijn favoriete art journal gepakt, een stencil (dit is de “Disque Étoilé” van Carabelle Studio)

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

En ik heb bedacht dat ik heel eenvoudig met mijn potlood deze stencil ga ‘overtrekken’. Ik wilde weer met waterverf werken (jahaaaaa ik hou zo van waterverf!). En omdat waterverf + stencils meestal niet zo lekker samen werken, heb ik een andere manier bedacht om dus wel een stencil met waterverf te gebruiken! Gebruik dus je potlood om het stencil over te trekken. En weet je, noem het gek of niet, maar ik vind dit zo relaxend om te doen! Ik kan dit dus uren en uren volhouden joh 😉

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

En als kleur heb ik alle BLAUW tinten besloten te gaan gebruiken!

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Dus nadat je alle sterretjes van dit stencil hebt overtrokken, kan je het simpelweg met waterverf gaan inkleuren. Ik heb besloten om voor dit stencil juist niet de sterren in te kleuren, maar de lijntjes eromheen. En terwijl ik met waterverf aan het inkleuren was, merkte ik dat ik een paar lijntjes was vergeten, hehe. Dat is natuurlijk geen enkel probleem: die kan je alsnog prima toevoegen! Ik heb bij het inkleuren dus verschillende kleuren blauwe waterverf gebruikt.

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Er zijn veel verschillende onderdelen die je moet inkleuren, maar het voelt gewoon een beetje als je eigen gepersonaliseerde kleurplaat :). En laat ik het nou heerlijk vinden om te kleuren!

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

grappig feitje: ik vind het heerlijk om naar podcasts te luisteren terwijl ik lekker in mijn creatieve studio aan het werk ben. Dit keer luisterde ik naar de podcast van Marie Forleo.

 

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Als je alles hebt ingekleurd, kun je met potlood alles nog eens omlijnen. Dan popt het net even meer van je pagina af.

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Wat me nogal vaak gebeurt, is dat ik mijn kwastje in mijn kop thee doop. Maar koffie?! Jemig, dat is echt nog niet eerder gebeurd! Maar goed, zoals je kan zien, heb ik ook even lekker mijn kwastje goed gedoopt in mijn verse bakkie koffie. boehoeeee.

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Nu moest ik nog even bedenken wat ik met het witte van de sterretjes zou doen. Glitter is natuurlijk altijd een goed idee toch?! Dus hoppatee, glitter & gel medium erbij. Met een oud kwastje breng ik de glitter op de gel medium op de witte plekjes van de sterren.

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Kijk dan hoe leuk die glinsterende sterretjes eruit zien!

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Dus ik heb glitters, glitterende sterretjes en stickles van Ranger gebruikt om die sterren meer te laten shinen. Ik heb mijn titel met de handgeschreven. Eerst met potlood en daarna ingekleurd met waterverf.  Sommige glinsterende sterretjes en waterverf zijn per ongeluk terecht gekomen naast mijn cirkel. Maar hey, prima hoor, ik laat dat lekker zitten ;).

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Nu lekker mijn journaling nog schrijven Ik heb het eerst met potlood geschreven om zeker te weten of alles wel past. Daarna met mijn favoriete journaling pen overschreven (Staedler). Ik gebruik een blanco velletje papier om mijn ‘sterren’ te beschermen, anders veeg ik eroverheen met mijn hand. Alles is nl. nog best een beetje nat, tja ik ben ongeduldig he :).

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Kijk die per ongeluk gemorste kleine shiny sterretjes tussen mijn journaling? Heerlijk toch!

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

Helemaal blij mee!

REV IT UP Dare no. 2 BELIEVE

En tada! Hier is de art journal pagina helemaal af! Toen de handgeschreven journaling met pen helemaal goed droog was, heb ik voorzichtig mijn potloodlijntjes weggegumd. Niet te hard, want dan gum je ook een beetje zwarte marker weg 🙂

Hoppatee, dit was mijn tweede REV IT UP DARE! Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoop vooral dat je lekker mee gaat spelen! Als je wilt dat ik een kijkje kom nemen (en serieus, ik kan niet wachten om het te zien!), tag me dan op Instagram met @revlie. Je kunt ook deze hashtags gebruiken: #revitup #revitupdare #revitup2020 #revitupdare2020 #revlie #thecreativeplayground. Ik check die regelmatig en kom dan een beetje liefde strooien 🙂

Kijk hier voor het complete archief van DARES tot nu toe! Heb je meer behoefte aan inspirerende filmpjes? Kijk dan vooral op mijn YouTube kanaal!

Dank dank dank voor het meespelen! Ik hoop echt dat je er van genoten hebt, en ik zie je volgende week!

Liefs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *