REV it up Dare 22: art journaling video met neocolor crayons, een stencil en stof!

hallo lieverd! Ik ben er weer met een nieuwe uitdaging voor in je artjournal! REV IT UP tijd! REV it up Dare nummer 22 is hier! En deze week doe ik het weer met een leuke video: “art journaling video met neocolor crayons, een stencil & stof”! Geen geklets, maar gewoon heerlijk kijken hoe deze mooie art journal pagina ontstaat! En deze video is echt superspeciaal want er is ook een special guest in te bewonderen!!

en deze week is de prompt MEDITATE. En ik heb daar geen specifieke journaling bij. Het gaat in dit geval om het proces. Voor mij is werken met mijn handen relaxed en zelfs mediterend van aard. Ik voel me zen, rustig en gelukkig als ik in mijn art journal werk. Ongeacht de uitkomst. Ik wil gewoon dingen maken. Dus in dit art journal geen titel of tekst, quote of wat dan ook zichtbaar. Alleen maar het gevoel wat het opbrengt voor mij in beeld uitgebeeld 🙂

En voor nu, hier is een nieuwe week, een nieuwe creatieve uitdaging voor in je artjournal!  Kijk dus maar snel de video!!

Prompt: MEDITATE

Oefening: neocolor crayons, een stencil & stof!

Ik heb deze pagina gemaakt

REV it up Dare 22: art journaling video met neocolor crayons, een stencil en stof!

Hoe heb ik deze pagina gemaakt voor deze: art journaling video met neocolor crayons, een stencil & stof!

Dare-22_Revlie_Meditate22

Natuurlijk heb ik mijn eigen favoriete artjournal gebruikt, en daarnaast ook nog deze producten voor deze art journaling tutorial:

 • Stencil met zonnestralen & vlinders
 • Verschillende kleuren neocolor II: black, yellow, spring green, orange, scarlet, purple, turquoise blue, white, pink
 • Witte acrylpen van Molotow
 • grote foam stempel met blaadjes
 • restjes stof
 • gel medium
 • witte acrylverf
 • kwastjes en water natuurlijk

 

En kijk hier de video “art journaling video met neocolor crayons, een stencil en stof!”

 

Een korte stap voor stap uitleg van de stappen in de video:

 1. trek met een potlood het stencil over;
 2. kleur delen in met verschillende kleuren neocolor II;
 3. na het inkleuren met een kwastje met water de neocolor II ‘activeren’;
 4. kleur de ‘open vlakken’ in met zwarte neocolor II;
 5. na het inkleuren met een kwastje met water de neocolor II ‘activeren’;
 6. breng de witte acrylverf aan op de grote foam stempel (heb je die niet, gebruik dan kleine andere stempels :);
 7. stempel dit op je werk;
 8. breng doodles aan met een witte acrylpen op de zwarte vlakken (als die droog zijn);
 9. knip hartjes uit de restjes stof;
 10. omtrek de gestempelde witte ‘blaadjes’ met een paarse neocolor II;
 11. vul deze blaadjes met de neocolor II wit en activeer met water;
 12. omlijn de stoffen hartjes met de neocolor II paars.

en rapapapapa! daar is opeens weer een gloedjenieuwe art journal pagina. Serieus zo in elkaar geflanst. weer ff heerlijk bezig geweest! nu jij! Ben benieuwd wat jij van deze art journaling tutorial vindt!

Nog wat detailfoto’s:

Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate Dare-22_Revlie_Meditate22 REV it up Dare 22: art journaling video met neocolor crayons, een stencil en stof!

 

Hoppatee, dit was mijn 22e REV IT UP DARE!  Ik hoop echt dat jij er van geniet. Ben je nou op zoek naar nog meer gratis inspiratie, je kunt mijn gratis artjournal ideetjes en video’s hier vinden. Wil je wel eens leren tekenen? Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, krijg je gratis & voor niks een inspiratievideootje “Sally Strong Girl”. Dat kun je hier doen. En trouwens, wist je dat je ook een gratis proefles van mijn online class Waterverf in je Art Journal kunt aanvragen? Ook helemaal gratis (je vraagt je af, waar leeft ze van he? haha, nou ik heb ook betaalde cursussen, die vind je HIER). Lijkt dat je leuk, daar kun je je hier voor inschrijven.

En mocht je het nog niet weten: ik heb ook een super leuke webshop met stationery, wenskaarten, enamel pins, sleutelhangers / charms, stickersheets, gift sets, kinderkamer posters, tekstposters, echt allemaal om helemaal blij van te worden. Die vind je HIER.

Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoop vooral dat je lekker mee gaat spelen! Als je wilt dat ik een kijkje kom nemen (en serieus, ik kan niet wachten om het te zien!), tag me dan op Instagram met @revlie. Je kunt ook deze hashtags gebruiken: #revitup #revitupdare #revitup2020 #revitupdare2020 #revlie #thecreativeplayground. Ik check die regelmatig en kom dan een beetje liefde strooien 🙂

Kijk hier voor het complete archief van DARES tot nu toe! Heb je meer behoefte aan inspirerende filmpjes? Kijk dan vooral op mijn YouTube kanaal!

Dank dank dank voor het meespelen! Ik hoop echt dat je er van genoten hebt, en ik zie je over twee weken weer!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *