REV it up Dare nummer 8

hallo lieverd! REV IT UP tijd! REV it up Dare nummer 8 is hier!

Groot dromen

En deze week gaat over DREAMING BIG. En oohhh ik vind het heerlijk om groot te dromen! Lekker opschrijven wat ik ooit allemaal zou willen bereiken. Dat kan gaan over ons huis, familie / gezin maar vooral over mijn creatieve business! Bijvoorbeeld: Toen Sanne was geboren (2003), wandelde ik regelmatig met haar in de kinderwagen. Ik liep altijd langs een lange weg en ik zag altijd zo’n lief huis aan de overkant op de Dijk staan.

Ik was echt gek op hoe het eruit zag maar vooral het oudere stel wat in de tuin lekker in de zon van een bakkie koffie zat te genieten. Het zag er altijd zo knus & gezellig uit. De plek van het huis was ook echt schitterend, bovenop een dijk en water rechtstreeks grenzend aan de tuin. Ik keek ALTIJD naar dat huis (ik liep er een aantal jaar dagelijks langs) en ik dacht echt: hoe zou het zijn als IK daar zou wonen? Ik visualiseerde mezelf in een creatieve studio bij dat huis :).

Dromen die uitkomen

Okay, 13 jaar en 2 verhuizingen verder: dat huis kwam te koop! Het moment dat het huis op de markt kwam, hebben we direct onze makelaar gebeld. Ik heb haar echt gezegd: het maakt me niet uit, al moeten we betalen wat ze ervoor vragen (veel te veel natuurlijk), IK MOET DAT HUIS HEBBEN. Hehe, nou in een paar weken was het rond en hadden we dat huis gekocht! We hebben wel met het oudere stel afgesproken dat zij er mochten blijven wonen totdat hun appartement afgebouwd zou zijn zodat zij niet tussentijds zouden hoeven verhuizen. Wij moesten dat wel, omdat ons huis vervolgens ook binnen 1 week verkocht was :O.

Hou vol

Om je maar te laten inzien: soms kunnen dromen JAREN duren voordat je ze realiseert. Maar we hielden vol en ik had de hoop dat het huis ooit op de markt zou komen. En dat deed het. Ons droomhuis. We hebben het wel gigantisch verbouwd om het helemaal ONS te maken. En nu, zit ik gewoon elke dag in mijn eigen gevisualiseerde studio te werken. ELKE. DAG. En dat was geen ‘geluk’ zoals sommigen wel eens zeggen. We waren voorbereid! We hebben jaren keihard gewerkt om dit droomhuis ook te kunnen betalen. Ik heb altijd gedacht: als ik er nu helemaal klaar voor ben, qua financiën en qua situatie, ALS het dan op de markt komt, dan zijn wij de eersten. En zo was het.

Voor zoveel dingen, groot en klein, kun je visualiseren en dromen. Ik geloof echt dat alleen dromen niet genoeg is. Je moet er wel voor werken, voorbereiden en alles wat in je macht ligt om te doen om te zorgen dat ALS de tijd er rijp voor is, je ook helemaal klaar bent. Ik zie het zo: als voorbereiding, mogelijkheid en geluk elkaar kruisen, dan zal het Universum je helpen je droom waar te maken :). Dat is althans echt mijn ervaring.

Dus, over DROMEN gesproken, dat is wat we deze week gaan doen! Heel persoonlijk, maar ik schrijf ze toch allemaal op! Je weet maar nooit of het Universum meeleest he :).

Maar voor nu, hier is een nieuwe week, een nieuwe creatieve uitdaging voor je!

Prompt: DREAM BIG

Opdracht: een makkelijke dit keer! Gebruik je favoriete waterverf!

Ik heb deze pagina gemaakt

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Hoe heb ik deze pagina gemaakt

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Ik heb mijn favoriete art journal gepakt en vervolgens dit toegevoegd:

  • waterverf van  Prima Marketing -> Pastel Dreams
  • potlood
  • Stickles van Ranger in 4 verschillende kleuren
  • grijze fineliner

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Ik ben gestart met het schrijven van mijn titel. Dus heel simpel dit keer gewoon de prompt gebruikt en “DREAM BIG” geschreven.

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Daarna heb ik met potlood wat cirkels getekend. Daarin komen mijn dromen! En de letters heb in ingekleurd met waterverf, rainbow-stijl 🙂

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Ik heb de cirkels ook ingekleurd en geprobeerd de kleuren in de buurt te houden van de kleuren van de letters. Dan wordt het niet te gek :). Alhoewel gek ook prima is he!

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Laat de cirkels goed drogen. Ik ga mijn BIG DREAMS erin schrijven!

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Ik heb ze eerst op een apart blaadje geschreven. Natuurlijk moest ik er voor zorgen dat mijn dromen niet te uitgebreid waren qua tekst, anders zouden ze niet meer in de cirkel passen! En ik moest natuurlijk ook het aantal cirkels tellen en het aantal dromen. Kijken of ik goed uitkwam of meer cirkels moest maken. Of meer dromen 🙂

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Hier heb ik ook weer mijn dromen eerst met potlood geschreven omdat ik echt zeker wilde weten past het allemaal wel?! Daarna heb ik eroverheen geschreven met een fineliner. Maar wees daar voorzichtig mee voordat je je favorite pen sloopt…. Niet alle fineliners kunnen op mediums zoals bijvoorbeeld waterverf schrijven. Dus zorg ervoor dat je de juiste pen ervoor gebruikt.

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Niet eens zo’n zooitje op mijn bureau he! Nadat ik alle woorden geschreven had, vond ik de pagina eigenlijk nog best een beetje ‘kalig’….

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Mijn dromen. MIJN BIG DREAMS <3.

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Ik heb nu wat lijntjes toegevoegd aan de letters met potlood. Dat kan je ook met je fineliner doen, doe lekker wat jij het mooiste vindt!

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Dus om het wat ‘voller’ te maken, heb ik mijn favoriete stickles toegevoegd. Wat een fijne flesjes zijn dit toch!

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Ik heb ze dus rondom mijn cirkels geplaatst. En om sommige cirkels heb ik gewoon met mijn fineliner wat cirkels getekend. Losjes, niet perfect he 🙂

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

En tada! Een snelle, leuke & makkelijke artjournal pagina voor je! En als je het mij vraagt, een supermooie manier om je dromen op te schrijven!

Wat detailfoto’s:

REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIGREV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG REV IT UP Dare no. 8 DREAM BIG

Hoppatee, dit was mijn achtste REV IT UP DARE! En deze was weer zo gaaf om te maken! Mijn dromen combineren met mijn favoriete waterverf, perfect match dus!

Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoop vooral dat je lekker mee gaat spelen! Als je wilt dat ik een kijkje kom nemen (en serieus, ik kan niet wachten om het te zien!), tag me dan op Instagram met @revlie. Je kunt ook deze hashtags gebruiken: #revitup #revitupdare #revitup2020 #revitupdare2020 #revlie #thecreativeplayground. Ik check die regelmatig en kom dan een beetje liefde strooien 🙂

Kijk hier voor het complete archief van DARES tot nu toe! Heb je meer behoefte aan inspirerende filmpjes? Kijk dan vooral op mijn YouTube kanaal!

Dank dank dank voor het meespelen! Ik hoop echt dat je er van genoten hebt, en ik zie je volgende week!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *