Gratis

Feel Better Art Journaling

Gratis Proefles Feel Better Art Journaling

Zou je ook wel eens even heerlijk vrij willen art journalen, en je gevoelens zo vastleggen? Komt goed uit! Schrijf je nu namelijk gratis in voor mijn proefles Feel Better Art Journaling!!

Lees verder

Leren artjournalen met waterverf

Gratis Proefles Waterverf in je Art Journal

Wil je ook eens proberen of art journalen wat voor je is? Dan heb ik helemaal GRATIS een proefles ‘Waterverf in je Art Journal’ voor je! Schrijf je gratis in en ontdek hoe lekker zen artjournalen is!

Lees verder

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Gratis Inspiratievideo Droom Meisje Tekenen

Zou je ook wel zo’n lief schattig Droom Meisje willen leren tekenen? Lekker met waterverf aan de slag? Schrijf je dan nu GRATIS in en kijk deze inspiratievideo om Sally Strong Girl te tekenen!

Lees verder

Lievelingswoorden_Revlie_banner_MC

Lievelingswoorden

Gratis Lievelingswoorden Challenge

Heb jij ze ook? Lievelingswoorden! Je weet wel, van die woorden die fijn zijn om uit te spreken, heerlijk klinken of gewoon een leuke betekenis hebben! Ik heb ze! Genoeg zelfs! En ik heb bedacht dat ik daar gewoon een challenge van ga maken! Ja waarom ook niet? Huppetee (<- kijik dat bedoel ik!).⠀

Lees verder

Free ebook Bye Facebook Hello Focus

Free e-book “Bye Facebook, Hello Focus”

Wil je ook meer tijd overhouden in een dag? Om te doen wat JIJ graag wilt? Download dan mijn GRATIS ebook “Bye Facebook, Hello Focus” en ga aan de slag!

Lees verder

Free youtube Art journal Video's

Gratis inspirerende art journaling video’s op mijn YouTube kanaal!

Op zoek naar leuke & gratis inspiratie? Neem dan een kijkje op mijn YouTube Kanaal voor een hele berg gratis inspirerende creatieve video’s. Een aantal video’s die je hier kunt vinden (klik op de foto om naar de categorie te gaan):

Lees verder

Art Journal Ideas Revlie

Gratis Art Journal Ideetjes

Ben je op zoek naar leuke art journal ideetjes en heb je zelf even geen inspiratie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kijk lekker rond & start je volgende art journal pagina!

Lees verder

REV IT UP Dare no. 1 PLAY

Gratis wekelijkse dare ‘REV it up’ – ARCHIEF

De DARE is al een tijdje gestopt, maar je kunt nog wel naar het DARE archief waar je je creatieve motor aan kunt zetten & om jezelf toestemming te geven lekker vrij te creëren!

Lees verder

 

 


Read testimonials Contact me