De VIP lijst!

Kom je ook gezellig op de VIP lijst?!

    Wil je als eerste op de hoogte zijn van de lancering van mijn nieuwste cursus(sen) schrijf je dan hier in. Als echte VIP’er krijg je als eerste toegang tot de pre-order met de extra’s die maar tijdelijk geldig zijn! Dit wil je :).

    De cursus is in de pre-order altijd met een flinke korting te bestellen. Deze korting en extra’s krijg jij dus als allerallerallereerste als je gezellig op mijn VIP lijst komt.

    Ik wil op de VIP lijst!

    Let op: deze VIP lijst krijgt ALLEEN email bij acties. Mijn reguliere gezellige “klets-hoe-is-het-met-jou” mails (ook met leuke updates over waar ik mee bezig ben of juist mee struggle) die krijg je dan NIET automatisch. Daarvoor hop je naar mijn Gratis pagina en kan je je voor verschillende soorten gratis proeflessen inschrijven (en sta je daarna gelijk op mijn gewone jippie-a-jee lijst.

    Klik op de button hieronder om je aan te melden voor de VIP lijst!