REV it up Dare 23: art journaling tutorial met Tombow markers en stofjes

hallo lieverd! Ik ben er weer met een nieuwe uitdaging voor in je artjournal! REV IT UP tijd! REV it up Dare nummer 23: art journaling tutorial met Tombow markers en stofjes 🙂

en deze week is de prompt RAINBOW. En ja klopt, dat woord had ik al een keer gebruikt. OEPSIE. Gelukkig ben ik ook maar een mens. En ik vond deze quote zo mooi, dat ik ‘m gewoon lekker gebruikt heb. Ik mag gelukkig zelf de regels bepalen bij mijn DARE en wie zegt dat ik een woord / prompt niet twee keer mag gebruiken. woehahaha. Dus. Daar gaan we!

Een nieuwe creatieve uitdaging voor in je artjournal “art journaling tutorial met Tombow markers en stofjes”

Prompt: RAINBOW

Exercise: Gebruik Tombow Markers en combineer deze met stofjes

Ik heb deze pagina gemaakt

Dare23_Rainbow_Revlie_49

Hoe heb ik deze pagina gemaakt “art journaling tutorial met Tombow markers en stofjes”

Dare23_Rainbow_Revlie_42

Natuurlijk heb ik mijn eigen favoriete artjournal gebruikt, en daarnaast ook nog deze producten voor deze “art journaling tutorial met Tombow markers en stofjes”

Dare23_Rainbow_Revlie_1

pak je favoriet journal en teken losjes ongeveer een stukje boven het midden een cirkel.

Dare23_Rainbow_Revlie_2

pak de kleuren Tombow markers die jij hebt uitgekozen en ga de cirkel vullen. Begin met 1 kleur en kleur een stukje van de cirkel in.

doop daarna een grote kwast in water, en ga met je kwast over je Tombow markers heen. Je zult snel zien dat de kwast het pigment van de Tombow Marker opneemt en je het door kunt trekken.

kijk wat een kleuren 🙂

zo vul je elke keer een stukje op met de Tombow Marker en daarna nat maken met de kwast. Je kunt ook stippen zetten met het pigment wat in je kwast ‘hangt’ op andere delen.

ik stift meestal met de Tombow marker niet rechtstreeks tegen het al natte gedeelte aan, omdat ik wil dat de punt van mijn Tombow marker zijn eigen kleur houdt (de punt zuigt snel de andere kleur op). Daarna kun je met de kwast natuurlijk alsnog het witte vlak inkleuren zodra je water toevoegt.

kijk deze cirkel mooiigheid dan! hier kan ik uren mee bezig zijn en gewoon naar kijken. En die Tombow markers gedragen zich dus hetzelfde als waterverf zodra je water toevoegt.

terwijl je je cirkel een beetje laat drogen, doet Jack een tukkie 😉

pak je favoriete zwarte fineliner en ga heerlijk doodlen! ik doe dit NIET eerst met potlood. want het mag zijn zoals het is. schots en scheef, I don’t care 😉

ik vind het leuk om patronen terug te laten komen in mijn doodles. of tekeningen 🙂

die deep magenta is toch wel echt een waanzinnig kleur. En naast die mooie jade groen kleurt dat wel echt heel gaaf, vind je niet?

doodle lekker verder zoveel je wilt 😉

ik hou nog wat ruimte onder over, omdat ik ook stofjes wil toevoegen 🙂

de titel schrijf ik met een potlood op een rest stukje papier. Daarna kleur ik deze in met een Tombow marker.

even uitknippen maar.

zoiets komt ie er dan op 🙂 Ik hou ervan als dingen NIET in het midden staan maar altijd even net ernaast.

pak je favoriete witte marker, en maak nog wat stippen op je titel. Daarna schrijven we de quote van Maya Angelou.

“try to be a rainbow in someone’s cloud”. mijn motto toch wel. En ja, ik heb Maya Angelou fout geschreven. Maar ik laat het lekker zo. Dat mag gewoon 🙂

dit ziet er toch echt yummy uit als je het mij vraagt.

pak nu je stofjes en knip allerlei maten rondjes en hartjes.

ik ga ze allemaal zo’n beetje onder de cirkel plakken. Ik leg ze eerst neer. Daarna plak ik ze vast met Gel Medium. Oh, denk je nu, ja maar dan weet ik zometeen niet meer hoe het lag: maak een foto en dan kan je het gewoon weer zo maken 🙂

Dit ziet er toch heerlijk uit al? Echt rainbow confetti zo.

ik vond dat er toch nog iets ontbrak, dus heb ik mini rondjes getekend boven al mijn doodles.

 

en nu vind ik ‘m helemaal te gek 🙂

zo simpel kan het zijn. tombow markers, fineliner (zwart en wit) en stofjes. en klaar ben je.

en rapapapapa! daar is opeens weer een gloedjenieuwe art journal pagina. Serieus zo in elkaar geflanst. weer ff heerlijk bezig geweest! nu jij! Ben benieuwd wat jij van deze art journaling tutorial vindt!

Nog wat detailfoto’s:

Hoppatee, dit was mijn 23e REV IT UP DARE!  Ik hoop echt dat jij er van geniet. Ben je nou op zoek naar nog meer gratis inspiratie, je kunt mijn gratis artjournal ideetjes en video’s hier vinden. Wil je wel eens leren tekenen? Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, krijg je gratis & voor niks een inspiratievideootje “Sally Strong Girl”. Dat kun je hier doen. En trouwens, wist je dat je ook een gratis proefles van mijn online class Waterverf in je Art Journal kunt aanvragen? Ook helemaal gratis (je vraagt je af, waar leeft ze van he? haha, nou ik heb ook betaalde cursussen, die vind je HIER). Lijkt dat je leuk, daar kun je je hier voor inschrijven.

En mocht je het nog niet weten: ik heb ook een super leuke webshop met stationery, wenskaarten, enamel pins, sleutelhangers / charms, stickersheets, gift sets, kinderkamer posters, tekstposters, echt allemaal om helemaal blij van te worden. Die vind je HIER.

Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoop vooral dat je lekker mee gaat spelen! Als je wilt dat ik een kijkje kom nemen (en serieus, ik kan niet wachten om het te zien!), tag me dan op Instagram met @revlie. Je kunt ook deze hashtags gebruiken: #revitup #revitupdare #revitup2020 #revitupdare2020 #revlie #thecreativeplayground. Ik check die regelmatig en kom dan een beetje liefde strooien 🙂

Kijk hier voor het complete archief van DARES tot nu toe! Heb je meer behoefte aan inspirerende filmpjes? Kijk dan vooral op mijn YouTube kanaal!

Dank dank dank voor het meespelen! Ik hoop echt dat je er van genoten hebt, en ik zie je over twee weken weer!

Liefs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *