Over Revlie

Revlie_Jack

ha lieverd!

Leuk dat je even een kijkje komt nemen! Je bent dus benieuwd naar wie ik ben! Nou, dito! Ik wil ook graag weten wie jij bent, dus stuur me gerust een berichtje!

Het is je vast al opgevallen dat ik NOGAL van kleur hou. Kom op zeg,  zonder kleur geen leven toch? Dus mocht je een rode draad zoeken, dan is dat de regenboog 🌈. En ‘heerlijke rommel’ is my middle name 🤯. Voor het perfecte plaatje zit je hier verkeerd, sorry 😎

Het is dan ook mijn missie om jong & oud te leren hun perfectionisme los te laten. Dit leer ik je met leuke, luchtige en grappige creatieve online cursussen. Ik inspireer je met mijn creativiteit, optimisme en positieve kijk op het leven. Ja, ook ik heb rotdagen, believe me. Maar ik laat mijn leven er niet door leiden ✌🏻

Ik sta positief in het leven, ondanks wat ik allemaal heb meegemaakt. Want tja, eerlijk is eerlijk, mijn jeugd ging op zijn zachtst gezegd niet over rozen.

Bang zijn, maar het toch doen. Bibberend en al.

Ik heb enorme vliegangst. En ik loop iets harder als het donker is buiten. Maar toch weerhoudt het mij er niet van om het toch te doen. Niet omdat ik meer stoer of dapper zou zijn dan iemand anders. Maar wel omdat ik ervan overtuigd ben, dat NIETS doen mij ook niets leert.

En het ‘toch doen, dan maar bang’ is wel ook een rode draad in mijn leven. In 2000 begon in met ondernemen. Man oh man, hoeveel mensen mij dit afgeraden hebben. Als ik in HUN angst zou geloven, dan was ik geen ondernemer… van drie bedrijven! Mét tien vrouw personeel en een manager die de 2 toko’s nu voor mij runt!

Ook tijdens de oprichting van REVLIE.NL kreeg ik opmerkingen van mijn omgeving “van zo’n hobby kan je natuurlijk niet leven” tot “maar dat is alleen maar leuk voor erbij hè”.

Dat mogen zij vinden. Maar ik ben eigenwijs en vind “wat je vindt mag je houden (of breng je naar de politie, maar in ieder geval niet naar mij!)”. Ook deze droom maak ik nu waar en ik durf zelfs te zeggen: Creatief succesvol ook nog!

Quote Dive Down Revlie

het zwarte schaap...

als je aan de buitenwereld vertelt hoe het in jouw familie eraan toe gaat, kom je er dus blijkbaar alleen voor te staan en word je weggezet als het zwarte schaap van de familie….

maar alles in de doofpot en stil houden ging voor mij simpelweg niet. dat is hoe mijn leven begon. Zonder in ellenlange treurige details te vervallen, ben ik op mijn 16e super dapper geweest en weggegaan. Van mijn eigen familie. En nooit meer omgekeken. Als je uit een onveilige familie situatie komt, is alle banden doorbreken soms de enige optie.

Is het zwaar? Meer dan. Heb ik er spijt van? Nog geen seconde. Natuurlijk mis ik familie. Maar niet MIJN familie. De onvoorwaardelijke liefde en aandacht die je alleen van familie kan krijgen, die mis ik wel. Maar ik weet ook: die ga ik nooit van ze krijgen.

Ik heb voor mijn eigen veiligheid gekozen: wegwezen en mijn eigen pad kiezen.

Dus vanaf mijn 16e stond ik er alleen voor. Heb ik (met de geweldige hulp van Arjan & zijn ouders) mijn leven op de rit gekregen. Mijn rit, mijn pad. Maar ik zal zeker niet ontkennen dat mijn mentaliteit en doorzettingsvermogen me gekregen heeft waar ik nu ben.

En die familie? Sinds 2003 zijn we de trotse ouders van Sanne en sinds 2007 kwam Ruben daar ook bij. Dat bracht weer een heel ander vat met emoties met zich mee. En die onvoorwaardelijke liefde die geef & krijg ik van hun. Alhoewel nu ze tieners zijn ligt het allemaal een beetje anders, hehe.

In plaats van te rouwen, klagen, of verdrietig zijn om wat niet is (mijn eigen familie) ben ik enorm gelukkig en blij met mijn eigen gezin. Het is  maar hoe je het bekijkt. En ik bekijk alles graag vanuit een positieve blik.

Mijn dromen laten uitkomen!

Revlie Studio

Elke dag ben ik hard aan het werk om Thecreatieveplayground.nl en Revlie.nl op de kaart te zetten. Ik wil vooral een fulltime creatieve ondernemer zijn. En, zoals dat met veel dromen gaat, weet ik ook dat ik dit kan waarmaken! Ik ga ervoor en elke dag voel ik me zielsgelukkig als ik lekker creatief in mijn studio bezig kan zijn en voor jou de mooiste online workshops kan verzinnen! Dus onthou: je kan ALLES doen wat je maar wilt, als je je er maar voor inzet!

Laat dat perfecte plaatje gaan!

Wat ik het leukste vind aan het maken van mijn online workshops, is anderen te laten inzien dat ze ook echt super creatief zijn! Ik hoor vaak “ja, maar jij bent creatief, ik niet”. Serieus lieve mensen. Stop daarmee. Ik ben niet meer creatief dan wie dan ook in deze wereld. Maar het verschil is wel dat ik elke dag mijn creativiteit gebruik. Ik voed het. Ik omarm het. Iedereen is creatief op zijn eigen unieke manier. Je moet alleen wel even het perfecte plaatje laten gaan en jezelf toestemming geven te experimenteren met je creativiteit! Geloof me, het is het zo waard. Laat je negatieve gedachten maar eens voor wat ze zijn, en ga aan de slag. Het is echt zo fijn om elke dag creatief te kunnen zijn en je daarin op een positieve manier ‘te verliezen’. 💛

Ik heb dus echt mijn creatieve Happy Life gecreëerd  en ik wil je graag laten zien en ervaren dat jij dat ook kan! Je kan het gerust mijn missie noemen. Jou inspireren om je perfectionisme los te laten en je goed te voelen, in flow te raken, omdat je heerlijk creatief bezig bent 💗.

En dat doe ik door middel van gratis video’s op YouTube, een gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus”, je kunt een gratis proefles nemen van ‘Waterverf in je Art Journal’ óf kijk mijn gratis inspiratievideo Sally Strong Girl! Zo, das veel gratis! Ja klopt, ik vind het fijn om te delen. Als je denkt, maar ze moet ook leven (klopt!), dan kan je mijn online cursussen HIER vinden.

En om het plaatje compleet te maken, HAD ik ook mijn eigen producten! Wat?! Ja! Art journals, stickers, washi tape, posters, cadeau sets, sleutelhangers / charms en enamel pins. Maar keuzes keuzes keuzes en het maken van Online Cursussen is toch echt waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Dus die producten zijn gestopt (kill your darlings), maar zeg nooit nooit he 🙂

Jeeee, wat veel, kan het ook wat luchtiger?!

RevJack

🥵 WARM. ik heb het ALTIJD warm. bloedverziekend heet. dus heb meelij met mij in de zomer mensen!;⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

💅🏻 na ruim 40 jaar: bijt ik geen nagels meer (lang leve de gelnagellak!);⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

🤢 koken kan ik nog steeds NIET, getuige de drie koekenpannen vol “GADVER SMERIG, dat eten ze in de gevangenis nog niet!” – eten zo huppatee de vuilnisbak in gingen (lang leve de airfryer)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

👦🏼 Ruben is officieel ruim 18 cm groter dan ik. hellup.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

🏋🏼‍♀️ sportief ben ik nog steeds niet. ok. ik wandel.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

👀 mijn haar draag ik ALTIJD vast. ik word GEK van de hitte van los haar.

💉 alweer sinds 2015 heb ik Diabetes Type 1. En nee, ik heb niet teveel koekjes gegeten om dat te krijgen 🤦🏼‍♀️ en NEE, dat lossen we ook niet op met olietjes….⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

🐴 paarden, daar ben ik dus heul heul bang voor, en ik was stiekem blij toen Sanne stopte met paardrijden

🍫 chocolate all day and every day :O

🤣 tok tok tok. ik praat teveel en te hard, en ik lach te luid. sorry mensen.

🥴 super onhandig ben ik. ik bots of struikel dagelijks. volgens mijn puber loop ik dan ook “bouncy bouncy”, wat dat ook moge betekenen…

🎲 gek ben ik op spelletjes en ik ben veel te competitief. ik moet en zal winnen. onverslagen met Rummikub 💪🏻⠀⠀⠀⠀

😑 ongeduldig, ik? ZIJN WE ER AL?! HOP HOP!

😎 ik schijn eigenwijs te zijn. ben ik het niet mee eens.⠀⠀⠀

😻 kat Jack is mijn officiële stalker, of was het nou andersom?! Loki komt op een goede tweede plaats.⠀⠀⠀⠀⠀⠀

💗 nu ben ik heel benieuwd naar jou! gooi er maar wat gezellige feitjes in, stuur me gerust een gezellig berichtje (dat kan je HIER doen).

Zo, jij bent ook een volhouder, als je helemaal tot hier gelezen hebt! Wel gezellig, ik denk dat we uren zouden kunnen kletsen, had ik al gezegd dat ik veel praat?!

Mocht je nu denken, creatief? creatief ik? nou, dan heb ik een gratis inspiratievideootje voor je! Klik op deze LINK (doe maar) en ga lekker even een klein uurtje ontspannen genieten. Wedden dat je daarna zelf ook aan de slag wilt?

Heb je vragen, ideetjes, suggesties of wil je gewoon ff kletsen, voel je vrij om berichtjes achter te laten, me te mailen of te stalken op Social Media of vul gewoon dit formulier in. Echt, vinnik leuk 💗

Volg me op social media voor superveel (gratis) tutorials & een kijkje in mijn leven, voor je het weet ben je ook verslaafd aan onze kat Jack 😉