REV it up Dare nummer 12

hallo lieverd! REV IT UP tijd! REV it up Dare nummer 12 is hier!

en deze week gaat de uitdaging over READ. En het lijkt wel, sinds ik kinderen heb, dat lezen een luxe iets is geworden! Zeker toen ze  nog klein waren (het zijn echte tieners nu!), had ik echt amper tijd om te lezen! Vroeger (voor het kinder tijdperk :), kon ik overal lezen: bij het zwembad, op het strand of bij het meer. Of gewoon thuis in de tuin. hahahaha, voeg kinderen toe en NO WAY dat ik dat nog kon doen! Ik moest echt met mijn adelaars ogen die kids in de gaten houden joh! Te bang dat ze zouden verdwalen of verdrinken!

Maar goed, zoals ik al zei: het zijn enorme tieners nu, en sinds ze natuurlijk ook gewoon hun zwemdiploma’s hebben, heb ik ook steeds meer ruimte om gewoon lekker even te lezen! En ik vind lezen dan ook echt geweldig! Het is ook een soort ontspanning toch?! Hou jij ervan om te lezen? Nou weet je, maak er gewoon een artjournal pagina van. Of je nou wel of niet van lezen houdt, alles is natuurlijk dikke prima! Je kunt je artjournal pagina maken zoals jij wilt!

Maar voor nu, hier is een nieuwe week, een nieuwe creatieve uitdaging voor je!

Prompt: READ

Exercise: Gebruik je brush pennen (in mijn geval: ecoline brush pennen!)

Ik heb deze pagina gemaakt

REV IT UP Dare no. 12 READ

Hoe heb ik deze pagina gemaakt

REV IT UP Dare no. 12 READ

Natuurlijk heb ik mijn eigen favoriete artjournal gebruikt, en daarnaast ook nog:

REV IT UP Dare no. 12 READ

Pak je favoriet artjournal, zoals je ziet, is die van mij bijna vol! YES. Het geeft me echt zo’n voldaan gevoel als ik een artjournal helemaal heb gevuld. Herkenbaar?

REV IT UP Dare no. 12 READ

Pak je brush pennen. Ik gebruik mijn Ecoline brush pennen, maar jij kunt natuurlijk de brush pennen gebruiken die je hebt!

REV IT UP Dare no. 12 READ

Vul je pagina! Doe dat op de manier die jij leuk vindt! Ik wilde brede blokken zeg maar. We gaan ook nog water toevoegen, dus je kunt het lekker slordig doen. Het hoeft niet netjes, want het water gaat toch doen wat het wil. hehe.

REV IT UP Dare no. 12 READ

Als je je pagina gevuld hebt met je brush pennen, gaan we water toevoegen! Maak wel je kwastje schoon als je van de ene kleur naar de andere hopt. Anders wordt het een beetje modderig 😉

REV IT UP Dare no. 12 READ

Als ik naar het mixen van geel, oranje en roze kijk word ik echt gelukkig. Hoe mooi!

REV IT UP Dare no. 12 READ

Zorg ervoor dat je je hele pagina nat maakt en laat het lekker uitlopen hier en daar. perfectionisme hoort hier niet thuis 🙂

REV IT UP Dare no. 12 READ

Nu pak je je potje Ecoline Wit (liquid acrylverf) en ga lekker wat blobs aan je artjournal pagina toevoegen.

REV IT UP Dare no. 12 READ

Als je dat doet, terwijl je achtergrond nog nat is, dan krijg je dit schitterende effect. Als je de druppels Ecoline erop druppelt terwijl je achtergrond echt al helemaal droog is, dan krijg je wittere blobs. Nu zakken ze mooi in de achtergrond weg. Lekker doen wat jij mooi vindt!

REV IT UP Dare no. 12 READ

Ik gebruik een stencil en mijn favoriete witte pen. Ik ga alle lijntjes van deze stencil traceren met mijn witte pen.

REV IT UP Dare no. 12 READ

Check even of je alle lijntjes ook echt hebt 🙂

REV IT UP Dare no. 12 READ

Nu ga ik nog details toevoegen met dezelfde witte marker. Doe er zoveel mee als je maar wilt!

REV IT UP Dare no. 12 READ

Ik voeg lekker stipjes, cirkels en streepjes toe.

REV IT UP Dare no. 12 READ

Ik heb de titel heel simpel met mijn Brush pen geschreven op een stukje carstock. Daarna uitgeknipt en ik ga het met een lijmstick op mijn artjournal pagina plakken.

REV IT UP Dare no. 12 READ

En natuurlijk ga ik ook journaling toevoegen met dezelfde witte marker. Ik vind de look van deze witte marker op de Ecoline Brush pennen zo mooi! En deze witte marker is echt supergoed! Het blijft echt mooi wit en je hoeft echt maar 1x te schrijven. Het valt mij op, dat je met sommige markers wel 2 of zelfs 3 keer eroverheen moet gaan voordat het wit ook echt mooi wit is! Met deze marker (zie materiaallijstje bovenin) is het echt perfect in 1x!

REV IT UP Dare no. 12 READ

Plak de titel dus op je pagina, en maak je journaling af.

REV IT UP Dare no. 12 READ

Ik had wel het idee dat er nog iets miste… Dus ik had een pot lovertjes / sequins op mijn bureau staan: perfect idee!

REV IT UP Dare no. 12 READ

En ik gebruik hiervoor geen gewone lijm. Ik heb mijn Stickles van Ranger gepakt en voeg een dikke blob toe.

REV IT UP Dare no. 12 READ

Daar druk ik het lovertje / sequin dan in. Je ziet de blob stickles er wel onderuit piepen, maar dat was nu net wat ik zo leuk vind!

REV IT UP Dare no. 12 READ

En rapapa weer een nieuwe art journal pagina af <3.

Nog wat detailfoto’s:

REV IT UP Dare no. 12 READREV IT UP Dare no. 12 READ REV IT UP Dare no. 12 READ REV IT UP Dare no. 12 READ REV IT UP Dare no. 12 READ REV IT UP Dare no. 12 READ REV IT UP Dare no. 12 READ REV IT UP Dare no. 12 READ

Hoppatee, dit was mijn twaalfde REV IT UP DARE! En elke week heb ik zoveel plezier in het maken van deze dares. Ik hoop ook echt dat jij er van geniet. Ben je nou op zoek naar nog meer gratis inspiratie, je kunt mijn gratis artjournal ideetjes en video’s hier vinden.

Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoop vooral dat je lekker mee gaat spelen! Als je wilt dat ik een kijkje kom nemen (en serieus, ik kan niet wachten om het te zien!), tag me dan op Instagram met @revlie. Je kunt ook deze hashtags gebruiken: #revitup #revitupdare #revitup2020 #revitupdare2020 #revlie #thecreativeplayground. Ik check die regelmatig en kom dan een beetje liefde strooien 🙂

Kijk hier voor het complete archief van DARES tot nu toe! Heb je meer behoefte aan inspirerende filmpjes? Kijk dan vooral op mijn YouTube kanaal!

Dank dank dank voor het meespelen! Ik hoop echt dat je er van genoten hebt, en ik zie je volgende week!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *