Retouren

Retouren 

We doen ons uiterste best om alles mooi feestelijk verpakt te verzenden. Desondanks kan het natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met je artikel(en). Dat kan en het is uiteraard geen enkel probleem om je artikelen te retourneren of te ruilen. 

Ook kan je niet (helemaal) tevreden zijn over je aangekochte cursus. Uiteraard is het dan ook geen enkel probleem om hiervoor een terugbetaling te ontvangen.

Neem gewoon even contact op via info@revlie.nl. Je kunt ook direct het retour formulier invullen en opsturen. Het retourformulier vind je HIER. 

Check eerst even of jouw bestelling wel in aanmerking komt voor retourneren: 

  1. Retourneren kan binnen 14 dagen na je wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Deze 14 dagen starten vanaf de dag dat het pakket ontvangen is, of vanaf de dag dat je toegang had tot de cursus in de online leeromgeving. 
  2. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  In geval van een online cursus zal je toegang tot de online cursus stopgezet worden. Mocht je bijbehorende artikelen hebben ontvangen zoals een download of een print, dan dien je deze ook aan ons te retourneren.

Bij Cursussen en Online Programma’s van REVolution gelden de volgende voorwaarden met betrekking tot retouren: REVolution geeft aan jou bij sommige cursussen het recht om binnen 7 of 14 dagen nadat de online cursus of het online programma  is gestart, de overeenkomst te herroepen. Je krijgt dan je geld terug. Hier gelden voorwaarden voor, zoals het kunnen aantonen dat je de opdrachten en oefeningen in de cursus hebt gedaan en de filmpjes hebt bekeken. Stuur op tijd een mail naar info@revlie.nl en we maken het in orde.

 

Hoe stuur ik mijn artikel(en) retour? 

  1. Stuur een mailtje naar info@revlie.nl met korte uitleg (misschien berust het wel op een misverstand en kan ik je alsnog even helpen!). 
  2. Verpak het artikel / de artikelen in de originele verpakking & voeg dit formulier uitgeprint & ingevuld toe. Heb je geen printer? Stuur het dan naar info@revlie.nl (zorg wel dat jij als afzender duidelijk op een papiertje in het pakketje zit). 
  3. Stuur het pakketje terug naar: 

    REVLIE.NL 

    De Lasso Zuid 5C

    2371 EV  ROELOFARENDSVEEN 

  1. Vergeet het niet te frankeren voordat je het op de post doet. Deze portokosten zijn voor jouw eigen rekening. 
  2. Zodra wij het pakketje en de artikel(en) in goede staat hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 7 dagen retour op jouw bankrekening. 

 

Welkom bij Revlie. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan via:

REVLIE.
De Lasso Zuid 5C
2371 EV  Roelofarendsveen 

(let op: GEEN bezoekadres, alleen webshop)

telefoon: 071-3318863
email: info@revlie.nl

KvK 28085236
BTW: NL001981349B24
Bank NL21 RABO 0337 2038 81