REV it up Dare 27: art journaling tutorial met glitters!

hallo lieverd! Ik ben er weer met een nieuwe uitdaging voor in je artjournal! REV IT UP tijd! REV it up Dare nummer 27: art journaling tutorial met glitters!

wat mij betreft kan je nooit genoeg glitters en glimmers in je art journal gebruiken, hehe. ik hou nu eenmaal van dat heerlijke glinsterende vrolijke effect wat ze meebrengen. En deze rhinestones van Art by Marlene, geven een wel heel extra gaaf effect!

en deze week is de prompt LISTEN. en wat heb ik daar veel gave quotes van gevonden zeg. dit is degene die mij het meest aansprak, maar zoek maar eens op Pinterest en je vindt echt geweldig mooie quotes. en het is ook gewoon echt waar he, het is een kunst om te luisteren. niet om te luisteren om daarna jouw eigen mening of antwoord te geven, maar om ECHT te luisteren.

Maar nu, een nieuwe creatieve uitdaging voor in je artjournal “art journaling tutorial met glitters!”, en kijk gauw hoe je deze art journaling pagina maakt! deze week weer een video voor je!!!

Prompt: LISTEN

Uitdaging: gebruik glitters!

Ik heb deze pagina gemaakt

Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters

Hoe heb ik deze pagina gemaakt “art journaling tutorial met glitters”

Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters

Natuurlijk heb ik mijn eigen favoriete artjournal gebruikt, en daarnaast ook nog deze producten voor deze “art journaling tutorial met rubons”

 

En kijk hier de video “art journaling tutorial met glitters!”

Een korte stap voor stap uitleg van de stappen in de video:

 1. stempel de “just dots” op de achtergrond met zwarte inkt
 2. schilder een regenboog
 3. schrijf je titel op wit cardstock met potlood
 4. kleur de titel in met de mint verf
 5. stempel 3 vlinders op wit cardstock
 6. kleur deze vlinders in met acrylverf en stickles
 7. vul je regenboog met glitters & rhinestones
 8. schrijf je tekst / quote met waterverf op de achtergrond
 9. plak de witte sterretjes erop
 10. verf de witte sterretjes met acrylverf
 11. plak de versierde vlinders met pop dots op je pagina
 12. benadruk je titel lijnen nog even met potlood

 

En huppetee!!!! daar is opeens weer een gloedjenieuwe art journal pagina. Serieus zo in elkaar geflanst. weer ff heerlijk bezig geweest! nu jij! Ben benieuwd wat jij van deze art journaling tutorial vindt!

Nog wat detailfoto’s:

Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters Art Journal Tutorial met acrylverf en glitters

Hoppatee, dit was mijn 27e REV IT UP DARE!  Ik hoop echt dat jij er van geniet. Ben je nou op zoek naar nog meer gratis inspiratie, je kunt mijn gratis artjournal ideetjes en video’s hier vinden. Wil je wel eens leren tekenen? Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, krijg je gratis & voor niks een inspiratievideootje “Sally Strong Girl”. Dat kun je hier doen. En trouwens, wist je dat je ook een gratis proefles van mijn online class Waterverf in je Art Journal kunt aanvragen? Ook helemaal gratis (je vraagt je af, waar leeft ze van he? haha, nou ik heb ook betaalde cursussen, die vind je HIER). Lijkt dat je leuk, daar kun je je hier voor inschrijven.

En mocht je het nog niet weten: ik heb ook een super leuke webshop met stationery, wenskaarten, enamel pins, sleutelhangers / charms, stickersheets, gift sets, kinderkamer posters, tekstposters, echt allemaal om helemaal blij van te worden. Die vind je HIER.

Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoop vooral dat je lekker mee gaat spelen! Als je wilt dat ik een kijkje kom nemen (en serieus, ik kan niet wachten om het te zien!), tag me dan op Instagram met @revlie. Je kunt ook deze hashtags gebruiken: #revitup #revitupdare #revitup2020 #revitupdare2020 #revlie #thecreativeplayground. Ik check die regelmatig en kom dan een beetje liefde strooien 🙂

Kijk hier voor het complete archief van DARES tot nu toe! Heb je meer behoefte aan inspirerende filmpjes? Kijk dan vooral op mijn YouTube kanaal!

Dank dank dank voor het meespelen! Ik hoop echt dat je er van genoten hebt, en ik zie je over twee weken weer!

Liefs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *