REV it up Dare 20: art journaling tutorial met Waterverf en doodles

hallo lieverd! Ik ben er weer met een nieuwe uitdaging voor in je artjournal! REV IT UP tijd! REV it up Dare nummer 20: art journaling tutorial met Waterverf en Doodles!

en deze week is de prompt TRUST. En daarin heb ik nogal wat te leren. Vertrouwen. Geduld. Trust that’s what meant to be, will be enzo. Best lastig voor Miep Ongeduld hier. Maar toch, me er bewust van zijn is alweer de helft he. Hoe zit dat bij jou?

Maar voor nu, hier is een nieuwe week, een nieuwe creatieve uitdaging voor in je artjournal!  Lees verder voor deze art journaling tutorial!

Prompt: TRUST

Exercise: Gebruik waterverf & doodles!

Ik heb deze pagina gemaakt

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.21

Hoe heb ik deze pagina gemaakt “art journaling tutorial met Waterverf en doodles”

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.31

Natuurlijk heb ik mijn eigen favoriete artjournal gebruikt, en daarnaast ook nog deze producten voor deze art journaling tutorial met Waterverf en doodles:

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.2

pak je favoriet journal en teken losjes ongeveer in het midden een cirkel.

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.3

Schrijf in ongeveer het midden van de cirkel (en begin er iets buiten & eindig er ook iets buiten als dat lukt), je titel. In mijn geval “trust”.

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.4

De cirkel kleur je in met verschillende kleuren groen. Ik heb de kleuren groen uit de set van Art by Marlene en Jane Davenport gebruikt.

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.5

Vul de cirkel met de kleuren door elkaar. Laat je titel wit.

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.6

Om de waterverf lekker in elkaar over te laten vloeien kan je het beste voldoende water gebruiken 🙂

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.7

En ff lekker met de grote kwast een paar splashes aanbrengen is ALTIJD een goed idee.

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.9

Als je waterverf droog is (of ff met je heatgun droog gemaakt is!), kan je je titel met potlood omlijnen.

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.10

Dan ziet mijn journal er zo uit. Nu al leuk!

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.12

Ik ga aan de onderkant doodles aanbrengen. Dan draai ik het liefste mijn journal om. Dat werkt voor mij het fijnste. Probeer even wat voor jou fijn werkt.

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.13

Dit zou ik dus de hele dag kunnen doen he, doodlen. Lekker rustgevend. Muziekje erbij en gaan 🙂

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.14

Dat schiet al lekker op!

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.15

Doodle zoveel of zo weinig je zelf wilt. Ik wil nog wel wat journalen, dus ik wil voldoende witruimte daarvoor over laten.

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.16

Met wit breng ik nog wat details aan in de waterverf cirkel.

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.17

En mijn journaling schrijf ik dit weer met de grijze stift uit de Twintone set van Tombow.

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.18

en rapapapapa! daar is opeens weer een gloedjenieuwe art journal pagina. Serieus zo in elkaar geflanst. weer ff heerlijk bezig geweest! nu jij! Ben benieuwd wat jij van deze art journaling tutorial vindt!

Nog wat detailfoto’s:

WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.20 WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.22 WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.23 WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.24 WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.25 WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.26 WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.27 WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.28 WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.29 WaterverfenDoodles_Revlie_Dare20.33

Hoppatee, dit was mijn twintigste REV IT UP DARE!  Ik hoop echt dat jij er van geniet. Ben je nou op zoek naar nog meer gratis inspiratie, je kunt mijn gratis artjournal ideetjes en video’s hier vinden. Wil je wel eens leren tekenen? Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, krijg je gratis & voor niks een inspiratievideootje “Sally Strong Girl”. Dat kun je hier doen. En trouwens, wist je dat je ook een gratis proefles van mijn online class Waterverf in je Art Journal kunt aanvragen? Ook helemaal gratis (je vraagt je af, waar leeft ze van he? haha). Lijkt dat je leuk, daar kun je je hier voor inschrijven.

Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoop vooral dat je lekker mee gaat spelen! Als je wilt dat ik een kijkje kom nemen (en serieus, ik kan niet wachten om het te zien!), tag me dan op Instagram met @revlie. Je kunt ook deze hashtags gebruiken: #revitup #revitupdare #revitup2020 #revitupdare2020 #revlie #thecreativeplayground. Ik check die regelmatig en kom dan een beetje liefde strooien 🙂

Kijk hier voor het complete archief van DARES tot nu toe! Heb je meer behoefte aan inspirerende filmpjes? Kijk dan vooral op mijn YouTube kanaal!

Dank dank dank voor het meespelen! Ik hoop echt dat je er van genoten hebt, en ik zie je over twee weken weer!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *