REV it up Dare 26: art journaling tutorial met rubons

hallo lieverd! Ik ben er weer met een nieuwe uitdaging voor in je artjournal! REV IT UP tijd! REV it up Dare nummer 26: art journaling tutorial met rubons!

jeeeeeetje mina, het is wel erg lang geleden dat ik rubons gebruikt heb! en al helemaal lang geleden dat ik rubons in mijn Art Journal gebruikt heb. Misschien wel nooit bedenk ik me nu. Dat was toch meer in mijn Scrapbooking tijd. Maarrrrrr Art by Marlene heeft heel gave rubons in haar lijn en die gaan we dus heerlijk gebruiken in deze art journaling tutorial met rubons!

en deze week is de prompt YOU. En YOU GOT THIS is toch wel een fijne mantra die ik vaak hardop in mezelf zeg, zeg maar ;). die drie kleine woordjes hebben voor mij zoveel power. YOU GOT THIS gewoon! Dus mocht je een sign van de universe verwachten, dan is dit ‘m: YOU GOT THIS babe!

Een nieuwe creatieve uitdaging voor in je artjournal “art journaling tutorial met rubons”, en kijk gauw hoe je deze art journaling pagina maakt!

Prompt: YOU

Uitdaging: gebruik rubons!

Ik heb deze pagina gemaakt

Art Journal Tutorial met rubons

Hoe heb ik deze pagina gemaakt “art journaling tutorial met een verborgen laag”

Art Journal Tutorial met rubons

Natuurlijk heb ik mijn eigen favoriete artjournal gebruikt, en daarnaast ook nog deze producten voor deze “art journaling tutorial met rubons”

Art Journal Tutorial met rubons

start met 3 cirkels (beetje afhankelijk van hoe jij je titel wil gaan maken natuurlijk). Ik ga de woorden YOU GOT THIS elk in een eigen cirkel maken.

Art Journal Tutorial met rubons

van de rubon transfer set van Art by Marlene, kies ik verschillende soorten lettertypes, en deze mix en match ik. ik knip het eerst van het rubon vel uit, dus met de bescherming er nog achter. dan kan je nog even kijken waar je je letters wilt plaatsen.

Art Journal Tutorial met rubons

zo vind ik het helemaal leuk!

Art Journal Tutorial met rubons

daarna kan je de rubon letters 1 voor 1 van het plastic af wrijven. ik doe dit met een soort plastic dingetje wat ik ooit bij zo’n rubon set gekregen heb. je kunt het prima met zo’n ijs stokje houtje doen 🙂

Art Journal Tutorial met rubons

omdat ik de achtergrond van mijn Art Journal pagina verder wil verven, kies ik ervoor om mijn journaling zelf in de cirkels te schrijven.

Art Journal Tutorial met rubons

eerst dus even met potlood omdat ik wil kijken hoe ik uitkom. ik kort de woorden niet af, aan het einde van een zin, zoals het ‘hoort’. ik schrijf gewoon door zoals ik wil :). daarna dus met zwarte pen overschrijven.

Art Journal Tutorial met rubons

en zo zijn mijn cirkels gevuld met mijn journaling. op naar de achtergrond!

Art Journal Tutorial met rubons

de sprakly waterverf van Art by Marlene is echt geweldig mooi! Lekker dik & glitterig! daarmee ga ik mijn ‘galaxy’ achtergrond maken. ik gebruik alle kleuren omdat ze zo mooi zijn!

Art Journal Tutorial met rubons

gewoon elke keer een stukje waterverven en mixen en matchen maar 😉

Art Journal Tutorial met rubons

en zo zie je het glitterige niet zo heel erg, maar als je het licht erop laat vallen: SCHITTEREND!

Art Journal Tutorial met rubons

hier zie je het al een beetje glitteren 🙂

Art Journal Tutorial met rubons

mooi he! Geweldige waterverf 🙂

Art Journal Tutorial met rubons

en de Galaxy moet natuurlijk nog wel ‘even’ afgemaakt worden! daarvoor maak ik splashes met mijn witte ecoline. de waterverf is nog enigszins nat. daardoor vermengd de witte ecoline mooi. wil je dit niet, wil je felle witte spetters, wacht dan lang genoeg, zodat je waterverf droog is, voordat je je ecoline aanbrengt.

Art Journal Tutorial met rubons

Ik voeg nog een beetje kleur toe aan mijn journaling zelf, door alle hartjes op de i en j’s ook in te kleuren 🙂

Art Journal Tutorial met rubons

en als finishing touch, maak ik nog sterretjes, stipjes en galaxy-achtige dingen met mijn witte pen!

Art Journal Tutorial met rubons

kijk dan hoe gaaf!! Ik vind dit zo mooi geworden. hehe.

Art Journal Tutorial met rubons

en de glittering is echt heel erg mooi!

Art Journal Tutorial met rubons

En huppetee!!!! daar is opeens weer een gloedjenieuwe art journal pagina. Serieus zo in elkaar geflanst. weer ff heerlijk bezig geweest! nu jij! Ben benieuwd wat jij van deze art journaling tutorial vindt!

Nog wat detailfoto’s:

Art Journal Tutorial met rubons Art Journal Tutorial met rubons Art Journal Tutorial met rubons Art Journal Tutorial met rubons Art Journal Tutorial met rubons Art Journal Tutorial met rubons Art Journal Tutorial met rubons Art Journal Tutorial met rubons Art Journal Tutorial met rubons Art Journal Tutorial met rubons Art Journal Tutorial met rubons Art Journal Tutorial met rubons

Hoppatee, dit was mijn 26e REV IT UP DARE!  Ik hoop echt dat jij er van geniet. Ben je nou op zoek naar nog meer gratis inspiratie, je kunt mijn gratis artjournal ideetjes en video’s hier vinden. Wil je wel eens leren tekenen? Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, krijg je gratis & voor niks een inspiratievideootje “Sally Strong Girl”. Dat kun je hier doen. En trouwens, wist je dat je ook een gratis proefles van mijn online class Waterverf in je Art Journal kunt aanvragen? Ook helemaal gratis (je vraagt je af, waar leeft ze van he? haha, nou ik heb ook betaalde cursussen, die vind je HIER). Lijkt dat je leuk, daar kun je je hier voor inschrijven.

En mocht je het nog niet weten: ik heb ook een super leuke webshop met stationery, wenskaarten, enamel pins, sleutelhangers / charms, stickersheets, gift sets, kinderkamer posters, tekstposters, echt allemaal om helemaal blij van te worden. Die vind je HIER.

Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoop vooral dat je lekker mee gaat spelen! Als je wilt dat ik een kijkje kom nemen (en serieus, ik kan niet wachten om het te zien!), tag me dan op Instagram met @revlie. Je kunt ook deze hashtags gebruiken: #revitup #revitupdare #revitup2020 #revitupdare2020 #revlie #thecreativeplayground. Ik check die regelmatig en kom dan een beetje liefde strooien 🙂

Kijk hier voor het complete archief van DARES tot nu toe! Heb je meer behoefte aan inspirerende filmpjes? Kijk dan vooral op mijn YouTube kanaal!

Dank dank dank voor het meespelen! Ik hoop echt dat je er van genoten hebt, en ik zie je over twee weken weer!

Liefs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *