REV it up Dare 21: art journaling video met Waterverf, Gelliplate & doodles

hallo lieverd! Ik ben er weer met een nieuwe uitdaging voor in je artjournal! REV IT UP tijd! REV it up Dare nummer 21 is hier! En deze week doe ik het even helemaal anders! Ik heb nl. een leuke video voor je opgenomen: “art journaling video met Waterverf, Gelliplate & doodles”! Geen geklets, maar gewoon heerlijk kijken hoe deze mooie art journal pagina ontstaat! Super ontspannend om naar te kijken is me verteld 🙂

en deze week is de prompt LEARN. En een schitterende quote van Nelson Mandela heb ik hiervoor gebruikt “I never lose. I either win or learn”. Geniaal toch?!

En voor nu, hier is een nieuwe week, een nieuwe creatieve uitdaging voor in je artjournal!  Kijk dus maar snel de video!!

Prompt: LEARN

Exercise: Gelliplate + waterverf + doodles!!

Ik heb deze pagina gemaakt

Dare_Revlie_Learn1

Hoe heb ik deze pagina gemaakt voor deze: art journaling video met Waterverf, Gelliplate & doodles

Dare_Revlie_Learn1

Natuurlijk heb ik mijn eigen favoriete artjournal gebruikt, en daarnaast ook nog deze producten voor deze art journaling tutorial:

 

En kijk hier de video “art journaling video met Waterverf, Gelliplate & doodles”

en rapapapapa! daar is opeens weer een gloedjenieuwe art journal pagina. Serieus zo in elkaar geflanst. weer ff heerlijk bezig geweest! nu jij! Ben benieuwd wat jij van deze art journaling tutorial vindt!

Nog wat detailfoto’s:

Dare_Revlie_Learn1 Dare_Revlie_Learn1 Dare_Revlie_Learn1 Dare_Revlie_Learn1 Dare_Revlie_Learn1 Dare_Revlie_Learn1 Dare_Revlie_Learn1 Dare_Revlie_Learn1 Dare_Revlie_Learn1

 

Hoppatee, dit was mijn 21e REV IT UP DARE!  Ik hoop echt dat jij er van geniet. Ben je nou op zoek naar nog meer gratis inspiratie, je kunt mijn gratis artjournal ideetjes en video’s hier vinden. Wil je wel eens leren tekenen? Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, krijg je gratis & voor niks een inspiratievideootje “Sally Strong Girl”. Dat kun je hier doen. En trouwens, wist je dat je ook een gratis proefles van mijn online class Waterverf in je Art Journal kunt aanvragen? Ook helemaal gratis (je vraagt je af, waar leeft ze van he? haha, nou ik heb ook betaalde cursussen, die vind je HIER). Lijkt dat je leuk, daar kun je je hier voor inschrijven.

En mocht je het nog niet weten: ik heb ook een super leuke webshop met stationery, wenskaarten, enamel pins, sleutehangers / charms, stickersheet, gift sets, kinderkamer posters, tekstposters, echt allemaal om helemaal blij van te worden. Die vind je HIER.

Ik hoop dat je het leuk vond en ik hoop vooral dat je lekker mee gaat spelen! Als je wilt dat ik een kijkje kom nemen (en serieus, ik kan niet wachten om het te zien!), tag me dan op Instagram met @revlie. Je kunt ook deze hashtags gebruiken: #revitup #revitupdare #revitup2020 #revitupdare2020 #revlie #thecreativeplayground. Ik check die regelmatig en kom dan een beetje liefde strooien 🙂

Kijk hier voor het complete archief van DARES tot nu toe! Heb je meer behoefte aan inspirerende filmpjes? Kijk dan vooral op mijn YouTube kanaal!

Dank dank dank voor het meespelen! Ik hoop echt dat je er van genoten hebt, en ik zie je over twee weken weer!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *