Dream. Prepare. Jump.

Jij hebt creatieve dromen. Jij wilt zo graag een eigen bedrijf beginnen maar HOE DAN?! Waar moet je in hemelsnaam beginnen?! Wat moet je allemaal doen en regelen dan? 

OF wil jij soms meer met je business bereiken, maar geen idee welke stappen je daarvoor kunt zetten?

Ik heb de manier hoe je jouw droom relaxed (okay, met een schop onder de kont of een fijne zet in de goede richting, indien écht nodig!) waar maakt. Zeg maar DAG tegen je perfectionisme en HALLO actie in de taxi mentaliteit! We gaan jouw bedrijf zo vormen dat het past bij jouw leven en ook nog eens op jouw voorwaarden.

We kijken naar wat er al is, en wat er nog meer kan. Jouw beren op de weg sturen we het bos in en mét succes! Zin in?!

Óf heb jij nog wat gedachten die in je hoofd rondrazen die je nu tegenhouden?! 

Je zit vast, neemt geen beslissing, weet niet waar te beginnen en raakt er nogal moedeloos van…

En leer dé stappen naar jouw creatieve bedrijf te zetten!
 • Met mijn online programma “Dream. Prepare. Jump.” ga jij in 2024 vanuit PLEZIER starten met het realiseren van die droom om je creatieve bedrijf te runnen!
 • Maar voordat je stappen naar je droom gaat zetten, moet je je veilig en vol zelfvertrouwen voelen dat jij dit MEER DAN kan! En daar komt dit online programma “Dream. Prepare. Jump.” even om de hoek kijken als een geweldige handleiding! Joehoe daar ben ik! 
 • Juist voor jou als wannabe of startende ondernemer die door de bomen het bos niet meer ziet, maar WEL een rijtje beren op de weg! Óf voor jou als ondernemer die al stoere stappen gezet heeft, maar toe is aan nieuwe dappere doelen stellen EN bereiken!
 • Na 24 jaar ondernemerschap in 3 verschillende succesvolle bedrijven, ben ik jouw ideale mentor! Ik weet namelijk als geen ander hoe het is om multiple 6-figure businesses  (meerdere dus zelfs!) zeer succesvol te runnen.
Dreams-chasing-blue

En jij wilt die droom van jou niet alleen najagen maar OOK waarmaken!

In 8 weken jouw creatieve business in de startblokken zodat jij eindelijk kunt doorpakken!

In mijn 8-weekse online groepsprogramma met tweewekelijkse Q&A via zoom EN persoonlijke checkin via email, ga je niet alleen een gericht stappenplan ontwikkelen, je gaat ook sneller en doelgerichter jouw plan opstellen zodat je ook daadwerkelijk je droom(leven) en vooral -business gaat creëren!

Werken in een (kleine) groep van maximaal 20 deelnemers heeft iets magisch.

 • Doordat je mét elkaar hetzelfde pad loopt, leer je nog veel meer dan dat je alleen een online programma volgt. Je kunt elkaar helpen, steunen en op deze manier heel goed begrijpen. Er worden banden gesmeed, tips gedeeld en soms met een lach en een traan keihard gewerkt! Maar dat we samen met elkaar geweldige dromen gaan omzetten in realiteit staat vast! We have eachothers back, en ik ben graag de aanjager van deze PACK!
 • Dus start & grow jouw creatieve business! Daarna krijg je de mogelijkheid om lid te blijven van de fijne community zodat je elke twee weken weer met de Q&A via zoom kunt mee blijven doen. Zo blijf je je focussen op jouw business & groei!

Ik ben jouw Creative Business Mentor en daarom mag je in deze 8 weken tijdens de tweewekelijkse Q&A mijn ondernemers brein picken!

 • We doorlopen het programma samen. Zelfvertrouwen en durven springen heeft de focus waardoor je start als ondernemer óf je business naar het volgende niveau tilt!
 • Deze 8 weken transformeren jouw dromen tot prachtige stappen die jij met prima voorbereiding blij geïnspireerd gaat zetten. Geen “wat als” meer maar gewoon Actie in die Taxi!
 • Samen staan we sterker, deze Club is the place to be!

Door angst niet de grote berg over te kunnen blijf je bij die berg staan. Angst om de beslissing te nemen om voor jezelf te starten (don’t dare to jump).

Ik ga je leren hoe je moet starten met je droom! Alles helder krijgen en stappen zetten!

Niet helder welke stappen je moet zetten om je keuze als ondernemer te worden te nemen (HOE neem je die eerste of spannende volgende stap)? 

We gaan prioriteiten stellen, keuzes maken en inplannen!

Mijn omgeving is niet enthousiast en je mist mede starters of beginnende ondernemers om te sparren en je reis mee te delen.

Don’t overthink! Adem in en uit, en GAAAA! Je bent dus niet alleen!

Revlie is optimistisch, ziet kansen in álles en weet het zo over te brengen dat iets wat voor mij een enorme berg lijkt, ineens een paar heuveltjes zijn die met gedegen voorbereiding prima te beklimmen zijn. Revlie adviseert vanuit persoonlijke ervaring en is niet bang om ook de minder geslaagde experimenten te delen. Ze is makkelijk benaderbaar, praten met haar voelt alsof je praat met een ervaren, grote zus wiens kwaliteiten je zelf zou willen bezitten en bij wie je je veilig genoeg voelt om je kwetsbaar op te stellen.

Myrthe Tijhuis, VA Komt goed Support, Eigenaar “Omvalservice”

Claudia de Nooijer, ondernemer

Ik heb met Revlie een mentoring call gehad, omdat ik graag wat wilde sparren over hoe ik mijn creativiteit meer kan inzetten. Ik volg Revlie al langer en ik luister ook graag naar haar podcasts. Toen ik wist dat ze het mentoring op ging zetten, wilde ik daar gelijk op ingaan. Revlie pakt het ontzettend professioneel op. Van tevoren moest ik een voorbereidingsopdracht maken zodat voor haar ook de vraag helder is. In het uur dat de daadwerkelijke call is, vond ik haar ook erg goed to the point en heeft ze alles eruit gehaald wat erin zit. Niet kletsen over koetjes en kalfjes maar BAM, gelijk aan het werk. Ik houd daarvan. Het resultaat bij mij was dat ik daadwerkelijk al ideetjes kreeg en dat er in mijn hoofd ook al een soort stappenplan ontstond. Na de call mailde Revlie mij ook nog een samenvatting en wat handige tips, zoals handige websites of namen van andere inspirerende personen. Als je een vraagstuk hebt op het gebied van (creative) business dan is de call met Revlie een laagdrempelige manier om goed advies te krijgen en inspiratie! Nadien voel je jezelf gegarandeerd als een badbruisbal die net het water raakt!

Echt een aanrader, de 1 op 1 Mentoring call van Revlie!
Wat een inspirerende coach is Revlie!
Dat ze een enthousiaste en succesvolle ondernemer is met veel ervaring wist ik al omdat ik haar regelmatig spreek in mijn salon.
Dus toen ik hoorde dat ze “1 op 1 Mentoring Calls” ging geven dacht ik; gelijk boeken!
En met succes want ik heb zoveel inspiratie, inzichten en originele ideeën gekregen door de gesprekken met Revlie, daar kan ik echt iets mee voor de uitbreiding van parttime naar fulltime werken in mijn schoonheidssalon.
De toegankelijkheid en humor die ze heeft in de call maakt heel duidelijk waar het om draait.
Wat ik ook zo fijn vind is dat ze echt met je meedenkt om er voor jou (de klant) het beste uit te halen. Zo kreeg ik een paar dagen na de Mentoring Call een berichtje met een tip voor een site en goede podcast om eens een kijkje te nemen.
Dankjewel Revlie voor het meedenken en tips geven. Ik ga er nu zelf mee aan de slag en zal zeker nog een call bij je boeken!

Erica van der Meer, Eigenaresse Skincare & Beautysalon Erica

Ben je klaar voor een inspirerende mentor & een fijne groep mede studenten?!

Ik inspireer en help vrouwelijke creatieve ondernemers op een relaxte manier hun dromen waar te maken, hun perfectionisme los te laten en dat doen we met een  handson actie in de taxi mentaliteit.

Revlie, Creative Business Mentor

Dit online programma “Dream. Prepare. Jump.” helpt je niet alleen helder krijgen hoe je nu toch die droom om je eigen creatieve bedrijf te runnen omzet in werkelijkheid, je gaat echt je perfectonisme doorbreken, meer zelfvertrouwen krijgen dat dit IS wat jij kan, en eindelijk je verlangen waarmaken.

Dat creatieve bedrijf van jou? Dat KOMT ER! 

En met een bak plezier ook nog eens! Hallootjes? Wat wil je nog meer?!

Dan is dit online programma op jouw lijf geschreven! 

Orde in jouw chaos door fijne videolessen in de online leeromgeving!

Voor orde in de chaos en om jou te laten dromen & springen heb ik 4 uitgebreide modules ontwikkeld! Voor elke module zijn fijne video’s met uitleg, 2 weken aan opdrachten of oefeningen en 1x een live checkin met een Q&A in ons online Clubhuis via zoom! Alle video’s kan je uiteraard overal kijken, als je maar internet hebt he :). En vergeet niet de waardevolle Ebooks “Rev’s Roadmap naar Succes” en “Plan jouw meest succesvolle jaar”!

Module 1: Dream 

 • We gaan aan de slag met Jouw Droom. Want heb je die wel helemaal helder?
 • En welke beperkende gedachtes en belemmerende overtuigingen houden jou nu tegen?
 • Na deze module ben je 100% overtuigd van jouw droom en jouw verlangen en weet je welke kant je met jouw (creatieve) business op wilt!

Module 2: Prepare

 • Na Module 1 “Dream” bruis je van de energie! Je hebt niet alleen je Droom helder, maar je weet ook exact welke stappen je in de goede richting moet gaan zetten.
 • In de module “Prepare” gaan we aan de hand van het ebook “Rev’s Roadmap naar Succes” duidelijkheid krijgen over je branding, communicatie, je  emaillijst en website.
 • Echt, we gaan meters maken! En voor je het weet is het tijd voor Module 3 “Jump”!.

Module 3: Jump

 • En al dat dromen en plannen is prachtig, maar precies niks waard als je niet durft te GAAN. In deze module leer jemexact hoe je dat doet! 
 • En natuurlijk pakken we je marketing, social media en je groeiplan ook gelijk mee!
 • Letterlijk ALLES komt aan bod om jouw creatieve bedrijf nu écht op poten te zetten en te gaan knallen!

Module 4: Reflect & Learn

 • Waar je over een jaar staat, is een weerspiegeling van de keuzes die je nu maakt.
 • Geen business zonder reflecteren op het  afgelopen jaar en er veel van leren.
 • In deze module krijg je de handvaten om dit elke keer weer op de juiste manier aan te pakken, zodat je ook leert van je fouten en prachtige groei gaat meemaken!

En every level has it’s devil… Maar juist SAMEN gaan we dit tackelen en jou klaarstomen om écht te jumpen. Rechtzodiegaat naar dat prachtige (Creatieve) bedrijf van je!

Maarrrr dat is nog niet alles! Je krijgt ook nog:

Toegang tot mijn creatieve business brein door wekelijkse inspirerende checkin en Q&A

Doordat we tweewekelijks met elkaar de checkin doen, blijf je bij de les. No cheating! Je doet dit voor jou! Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! Niets zo fijn als mede Jumpers met grootse dromen die elkaar motiveren en inspireren. De kracht van de groep is enorm en bijzonder. Vandaar ook de maximaal 20 deelnemers zodat echt iedereen volledige aandacht van elkaar en natuurlijk van mij krijgt. Je hoeft dit niet alleen te doen, we’ve got your back!

Online “clubhuis” voor Support & Feedback.

Sowieso is de groep een krachtig iets en is deze 8 weken EN daarna in grotere vorm altijd open voor vragen, advies, zorgen en natuurlijk de successen en voortgang te vieren! Je kunt dus betaald maandelijks lid blijven van deze groep om samen te blijven groeien!

Voel je thuis in deze familie van heerlijk gemotiveerde creatieve zielen!

1x per maand checkin via de email

Zodat je persoonlijk feedback krijgt op jouw proces en jouw struikelblokken! Je hulplijn!

"Dont' wait, the time will never be just right!"

BONUS 1: Ebook: Rev's Roadmap naar Succes t.w.v. € 297,00

Hoe fijn zou het zijn, als er een checklist zou zijn met alles, maar dan ook echt ALLES wat je zou moeten doen, om een (succesvol) (online) bedrijf op te zetten! Dat je gewoon alles in 1 groot werkboek hebt, wat je kunt afvinken, notities bij kunt maken. Met alle mogelijkheden op een rijtje. Dat je zeker weet, als je die checklist gewoon afwerkt, dat je dan kan starten? VOILA!

Deze geweldige Roadmap hoort bij dit online programma “Dream. Prepare. Jump.” 

Bonus 2: Ebook "Plan jouw meest succesvolle jaar" t.w.v.
€ 297,00

Ik ben al sinds 2000 ondernemer, en 1 ding heb ik in al die jaren geleerd met alle doelen die ik gesteld heb, alle dromen die ik had en wilde bereiken (EN die ik ook gehaald heb): Dat wat je inplant, gaat uitkomen. Zo simpel is het. Neem een ultiem kijkje in mijn keuken en zie hoe ik mijn doelen stel, ze inplan & waarmaak!

Dit fantastische planmatige werkboek hoort bij dit online programma “Dream. Prepare. Jump.”

Bonus 3: Prachtige gedichtenbundel t.w.v. 24,95

Gedichtenbundel Dichterbij
Gedichtenbundel Dichterbij
Gedichtenbundel Dichterbij

Een prachtige gedichten bundel met de gedichten van Marga Spring in ‘t Veld met mijn fijne illustraties. Over dromen gesproken 🙂

Bonus 4: Ebook "31 day journal voor een Positive Mindset  t.w.v. € 14,95

Mijn populaire E-book “31 day journal” voor een Positive Mindset! 

Dit is het begin van jouw reis naar een leven met meer positief denken. Hoe fijn zou dat zijn? En dat ga je dus gewoon helemaal zelf bereiken! Met mijn e-book met heerlijke prompts om je op weg te helpen naar een meer Zelfverzekerde Jij! Ook gaan we aan de slag met de thema’s Dankbaarheid, een Goed Gevoel & Je Relaties.

Een heerlijk verrassingswelkomstpakket!

Jouw unieke welkomstpakket! PER POST. Jaha, ouderwets een pakket! En dat is uiteraard een verrassing, maar als je me kent, dan weet je dat het een heerlijk pakket zal zijn! oehoeeee spannend 🙂 

Je houdt voor altijd toegang dus bij elke droom of doel kan je elke keer weer dit programma erbij pakken. Blijf je ná het online programma, maandelijks een betaald lid van de Community (Ons Clubhuis) dan kan je weer meedraaien met de tweewekelijkse Q&A’s via Zoom.

ARE YOU IN? Spring je achterop bij mij? Achterop mijn fiets?? Gaan we samen dit prachtige pad op van ondernemer worden en een succesvol bedrijf oprichten! 

Zeker weten dat jij ook die succesvolle ondernemer wordt! 

De kansen liggen voor het oprapen, maar je moet ze wel zelf gaan pakken! Soms moet je even bukken en soms enorm springen. Maar ze zijn er!

Onthou: je kunt een geparkeerde auto niet besturen! Dus ga in 2024 die auto uit zijn parkeerplaats halen en stuur ‘m naar je dromen! Actie in die taxi dus! Zet je navigatie aan op jouw droombusiness en keep going!

Zonder navigatie en plan kom je nergens! Bereid je voor op succes! Voel dat het al van jou is, en you are half way there!

Lukrake acties en dingen ondernemen brengt je nergens. Je stapt ook niet zomaar in een willekeurige trein in de hoop dat je op station Leeuwarden aankomt toch? Juist! Dus dat!

Doordat je “Dream. Prepare. Jump.” volgt met nog max. 19 andere enthousiaste creatieve ondernemers, weet je exact waar je heen wilt & hoe je daar gaat komen. Jouw roadmap naar succes!

“Ik ben al 24 jaar ondernemer en heb altijd mijn dromen nagejaagd. Door actie in de taxi heb ik 3 succesvolle bedrijven van scratch zo uit de grond gestampt en ben ik ervan overtuigd dat je ALTIJD je droomleven & -business zelf kunt creëren als je maar in de DOE modus komt en stopt met het overdenken en het onnodig moeilijk maken van dingen!”

In 2024 ga je die kansen die er liggen oprapen, dromen helder krijgen en omzetten in actie in de taxi stappen, focussen op hoe jij je wilt voelen EN ga je van droom naar realiteit. Hoe dan? Nou zo dus!

Allemaal leuk en aardig, maar wat is mijn investering?

Jouw investering is € 497,00 (incl. BTW). Dit is een enorme pilot prijs! NOOIT meer gaat de prijs voor dit waanzinnig uitgebreide online programma zó laag zijn! 

De volgende ronde zal dit enorm waardevolle programma € 1.297,00 bedragen. Dus als je toch al weet dat je graag wilt meedoen, dan kan je maar beter NU instappen, je houdt namelijk voor altijd toegang!

Ben je enthousiast maar vraag je je echt af of dit online programma is wat jij zoekt, boek dan gratis en vrijblijvend een 30 minuten call met me in, dan gaan we in gesprek. Kan gewoon! Stuur mij een email (info AT revlie.nl) of reageer via de contactpagina.

Nou, dat was veel tekst he?! Maar misschien heb je toch nog wat vragen. Die beantwoord ik graag:

Maximaal 20 is ook echt maximaal 20. Ik vind het belangrijk dat ik voldoende tijd aan elke deelnemer kan besteden en dat iedereen zich gehoord & gezien voelt!

Mijn streven is 4x per jaar, dus elk kwartaal. In 2024 starten we voor het eerst op 1 maart. Doel is daarna 1 juli en 1 oktober. In 2025 starten we dan op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober 🙂

Jahaaa ik zoek mensen met VUUR! 

Jij bent iemand die er vol voor wilt gaan en geen excuses gebruikt waarom je ‘geen tijd’ hebt.

Jij kan tegen eerlijkheid en voelt je niet aangevallen als je eerlijke feedback krijgt.

Je bent super gemotiveerd en wilt nu echt je dromen gaan waarmaken en stopt met lukraak dingen doen.

Heb jij overal een excuus voor? Ga daar dan eerst aan werken, kom dan later eens terug.

Steek jij geen tijd in dit online programma, dan ga je er ook niets uithalen. Weet je nu al dat je ‘geen tijd’ hebt, dan is dit niets voor jou.

Ben je NIET super gemotiveerd na het lezen van deze pagina, doe het dan niet. Resultaten komen namelijk niet vanzelf, wat anderen misschien ook beweren. Het werkt alleen als je zelf gemotiveerd bent!

Is jouw eerste reactie altijd negatief en sta je niet open voor andere mogelijkheden? Dan word je niet gelukkig van mij en mijn programma.

Vind je werken aan je droom ‘veel moeite’, zucht je bij elke opdracht of dingen die je moet uitzoeken? Ga dan maar beter weer Netflixen 🙂

Onbeperkt! En dus voor altijd toegang tot dit online programma. Je kunt alles er elke keer weer bijpakken om verder te gaan. De online training met tweewekelijkse Q&A duurt 8 weken. Daarna vervalt WEL de Q&A maarrrrr die kan je natuurlijk verlengen! Zodat je alsnog langer kunt deelnemen in de community. Wat super waardevol en een enorme aanrader is.

Het online programma zelf & alle bonussen zijn voor altijd toegankelijk voor je.

Kijk, het is handig als je voldoende van computers weet om dit online programma prima te kunnen volgen. Maar je hoeft niet een techneut te zijn om mijn video’s te kunnen kijken en de opdrachten te kunnen maken. Techniek is nooit een struikelblok in je onderneming. Daar is namelijk Google OF daar zijn professionals voor 🙂

Revlie is al 24 jaar een succesvol onderneemster en runt op dit moment 3 zeer succesvolle bedrijven. 6-figure ondernemen is haar niet vreemd! Revlie weet als geen ander hoe het is om ondernemer te zijn met jonge kids, en nu ook met pubers en niet onbelangrijk: met en zonder personeel! Van Business to Business tot Business to Consumer. Hoe je met directieleden van een groot concern om de tafel kunt zitten, tot hoe je mensen enthousiast maakt over je nieuwe creatieve cursus. Ze heeft daarnaast ook nog een eigen stationery lijn ontwikkeld, een gedichtenbundel geïllustreerd, online & offline workshops en daar wordt nu het Creative Business Mentoring aan toegevoegd! Revlie is dé ervaringsdeskundige die je wilt als jij ook het ondernemerspad op wilt!

Revlie staat bekend om haar relaxte en chille manier van leven en ondernemen. Wars van perfectionisme en een gezonde dosis positiviteit en zin in het leven, naast haar jarenlange ondernemerservaring, maakt haar de ideale Creative Business Mentor waar jij graag van wilt leren! Maar je moet niet van suikergoed zijn, want ze is ook nog eens bloedeerlijk. 

Revlie is een Mentor, Ssparringpartner, Ideeënfabriek en Inspirator. Ze brengt orde in de chaos in jouw hoofd. Ze scheidt rand-  van hoofdzaken en motiveert je om in actie te komen. Ze heeft een methode en helpt je daarmee alles in stukken te hakken zodat je in die DOE modus komt. Revlie rekent samen met jou steeds verder af met onnodig perfectionisme & uitstelgedrag!

Maar misschien kan een mede student je wel beter vertellen waarom je graag bij Revlie in dit programma stapt!

“Revlie is optimistisch, ziet kansen in álles en weet het zo over te brengen dat iets wat voor mij een enorme berg lijkt, ineens een paar heuveltjes zijn die met gedegen voorbereiding prima te beklimmen zijn. Revlie adviseert vanuit persoonlijke ervaring en is niet bang om ook de minder geslaagde experimenten te delen. Ze is makkelijk benaderbaar, praten met haar voelt alsof je praat met een ervaren, grote zus wiens kwaliteiten je zelf zou willen bezitten en bij wie je je veilig genoeg voelt om je kwetsbaar op te stellen.”- Myrthe Tijhuis, VA Komt Goed Support

Je betaalt bij het afrekenen direct het totaalbedrag. Vanaf 1 maart gaan we live en krijg je direct toegang tot de online leeromgeving.

Nee hoor zeker niet! Ik ben zelf ondernemer in Business2Business & Business2Consumer markten en weet daardoor veel van alle aspecten van allerlei soorten bedrijven. Ik richt me wel op de creatieve ondernemer omdat daar mijn hart zelf ook ligt. Maar je kunt dit programma ook volgen als je een ander soort bedrijf wilt starten, of al gestart bent en verder wilt groeien!

In elke ronde gaat het programma definitief door bij minimaal 5 en maximaal 20 cursisten.

1 maart 2024 start het programma sowieso omdat we nu al voldoende deelnemers hebben.

Het online programma start 1 maart 2024.

Live Q&A Module 1: maandag 4 maart 2024 om 19:00 uur

Live Q&A Module 2: maandag 18 maart 2024 om 19:00 uur

Live Q&A Module 3: dinsdag 2 april 2024 om 19:00 uur

Live Q&A Module 4: maandag 15 april 2024 om 19:00 uur

Afsluiting: maandag 29 april om 19:00 uur.

 

Jouw investering is € 497,00 (incl. BTW). Dit is een enorme pilot prijs! NOOIT meer gaat de prijs voor dit waanzinnig uitgebreide online programma zó laag zijn! 

De volgende ronde zal dit enorm waardevolle programma € 1.297,00 bedragen. Dus als je toch al weet dat je graag wilt meedoen, dan kan je maar beter NU instappen, je houdt namelijk voor altijd toegang!

Hoe dan ook, dit online programma zet jou aan het werk aan JOUW dromen. Als dat is waar jij naar verlangt, dan zou ik me rapido inschrijven (maximaal 20 is echt maximaal 20).

Heb je twijfels, mail me dan vrijblijvend met je vragen (info AT revlie.nl). Ik ben best lief, en bijt niet, maar ik ben wel BLOED eerlijk!

Ik verander onoverkomelijke bergen in prima te nemen heuveltjes. Ik denk in oplossingen en zie overal kansen en mogelijkheden in ondernemen. Niets is onmogelijk. Maar je moet wel bereid zijn om ervoor te werken! Take your parachute & Jump! Ik helpt je hierin de jusite parachute (= voorbereiding) te kiezen en motiveer je om te springen. I’m your personal & professional cheerleader.

Revlie en Jack

Ik ben Revlie (1974) en al sinds het jaar 2000 (!) ondernemer in 3 verschillende bedrijven. DRIE ja! Multiple 6-figures zoals ze dat noemen, en daar ben ik retetrots op! Zoals een onderneming voor secretariële dienstverlening, een bedrijf voor Klantenservice voor grote bedrijven, een mixed media winkel, complete stationery lijn, een eigen boek geïllustreerd, duizenden creatieve cursussen verkocht. Je zou kunnen zeggen, gepokt en gemazeld heb ik alle soorten bedrijven gehad (en run ik ze nog steeds overigens!) en heb ik ook al 23 jaar personeel in dienst, wat laat ik het zo zeggen, een vak apart is 😉

Ik kan je als geen ander laten zien wat ondernemen inhoudt, maar ook wat werkt wel, wat werkt niet. Welke valkuilen ga je sowieso tegenkomen en hoe deal je daar mee. ik ben niet van het sugarcoaten en ben goudeerlijk. What You See Is What You Get is voor mij bedacht.

Naast dat ik een serial ondernemer ben, run ik ook een huishouden met 2 kids, 2 katten en een kameleon EN ben ik chronisch ziek (diabetes Type 1). Onthou: NIETS is onmogelijk. Zelfs, of misschien zelfs wel, JUIST, als je ziek bent, kun je heel prima ondernemen.

Mijn motto is: wat is het ergste dat me kan overkomen? Precies! Je blijft gewoon leven!

Wat is mijn rol tijdens de Live Q&A en de checkin?

We zullen in deze 8 weken 4x een Live Q&A hebben. Daarvoor kun je vooraf de vragen insturen. Tijdens deze live Q&A mag je dus al je vragen op mij afvuren en ik zal mijn stinkende  best doen alles te beantwoorden.

In deze 8 weken heb je 2x een checkin waarin je via de mail mij kunt laten weten hoe het er voor staat, en waar je eventueel persoonlijk tegenaan loopt. Ik zal hierin sturen zodat je weer gemotiveerd door kunt. Maar let op: het is GEEN 1 op 1 mentoring.

Weer een online programma, daar heb ik er genoeg van!

Ja, HO STOP! Dit is echt wel even andere koek he! Dit is niet alleen een online programma (fijn want je kunt altijd bij je lesmateriaal en inspiratie), maar we gaan dit traject samen aan. Je krijgt tweewekelijkse checkins en Q&A’s EN je krijgt maandelijkse een persoonlijke check in (*2x dus). Het is GEEN 1 op 1 mentoring traject.

 • weet je exact d.m.v. een stappenplan EN uitgebreide ‘ebooks’ “Rev’s roadmap naar Succes” & “Jouw meest succesvolle jaar” wat je nodig hebt om je eigen bedrijf te starten en/of te laten groeien;
 • heb je je dromen helder en je innerlijke criticus aangepakt;
 • weet je wat voor soort bedrijf, producten of diensten je wil starten;
 • ben je compleet voorbereid door een prachtig plan en programma zodat je elke dag / week / maand / jaar weet waar je met veel plezier aan kunt werken;
 • durf je dappere stappen te zetten richting jouw droom en doel;
 • leer je business buddy’s kennen en de kracht daarvan;
 • geniet je van een tweewekelijks Q&A met medecursisten;
 • leer je hoe je je social media kunt plannen en uitvoeren;
 • heb je geleerd dat er altijd een keuze is! Hoe je situatie ook is op dit moment, er is altijd een mogelijkheid en een keuze;
 • zie je de mogelijkheden, de ruimte die er wel is, om jouw droom bedrijf waar te maken!

Jij wilt jouw droom niet alleen najagen maar vooral waarmaken! Maar hoe dan?! Nou, ZO dus! In mijn 8 weekse online programma met tweewekelijks Q&A en maandelijks checkin, ga je niet alleen een gericht stappenplan maken, je gaat ook sneller en doelgerichter jouw plan opstellen zodat je ook daadwerkelijk je droom leven & business gaat creëren. 

Dus start EN grow your creative business!