Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Een flipthrough van een vol art journal

Ja, het voelt zo fijn om een artjournal helemaal te vullen en dus af te hebben! Ik heb nu een leuke video voor je “Een flipthrough van een vol art journal”. Klik op de afbeelding hieronder, OF klik HIER.

Ik werk hier in mijn eigen favoriete Art Journal. Dit artjournal heeft extra dik papier, zodat je lekker met al je mixed media materialen los kan gaan, ZONDER dat het doordrukt. En het is ook zeer geschikt voor waterverf, zoal je in mijn artjournal kunt zien gebruik ik dat heel graag!

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

Wist je dat ik ook veel leuke online workshops maak? Er zijn verschillende op het gebied van Waterverf in je Art Journal, Draw the Girl Squad, maar bijvoorbeeld ook hoe je een leuke mixed media Canvas maakt. Je vindt meer informatie HIER.

Een aantal foto’s van de art journal pagina’s

Van een aantal van deze art journal pagina’s zijn ook YouTube video’s, de linkjes staan eronder!

Art Journal Unstoppable - Revlie

Link naar YouTube video en hier is de link naar de bijbehorende Blogpost.

 

Art Journal Rise - Revlie

Link naar YouTube video en hier is de link naar de bijbehorende Blogpost.

Art Journal Up side down Girl - Revlie

Link naar YouTube video en hier is de link naar de bijbehorende Blogpost.

Art Journal Real Difficulty - Revlie

Link naar YouTube video en hier is de link naar de bijbehorende Blogpost.

Art Journal Luck - Revlie

Deze pagina is onderdeel van mijn online workshop “Waterverf in je Art journal”, meer informatie vind je HIER.

Art Journal Stardust - Revlie

Link naar YouTube video en hier is de link naar de bijbehorende Blogpost.

Art Journal Success - Revlie

Link naar YouTube video en hier is de link naar de bijbehorende Blogpost.

Art Journal Your Heart - Revlie

Link naar YouTube video en hier is de link naar de bijbehorende Blogpost.

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!