Waterverf in je art journal op een makkelijke manier! nr. 5

Watercolor5

Waterverf in je art journal op een makkelijke manier! nr. 5 alweer!

Ik hou ervan om waterverf te combineren met doodlelen in mijn Art Journal. Een beetje handletteren met een kwast en waterverf en ik ben helemaal blij. Ben je op zoek naar een superleuke “Waterverf in je Art journal” online workshop? Nou, dat komt mooi uit, die heb ik gemaakt! Kijk hier voor meer informatie! 

Om te zien hoe ik deze leuke Art Journal pagina heb gemaakt moet je mijn video kijken. Oh en ik heb het meerdere malen verpest, maar dat is juist hoe ik werk. Ik ben niet perfect, verre van, en ik ben tevreden met mezelf die dingen verpest of dingen vergeet. Dus, kijk en zie hoe deze vrolijke pagina wordt gemaakt.

 

 

En natuurlijk een paar foto’s van dichtbij, zodat je het beter kan zien.

Waterverf in je Art Journal
Waterverf in je Art Journal
Waterverf in je Art Journal
Waterverf in je Art Journal
Waterverf in je Art Journal
Waterverf in je Art Journal
Waterverf in je Art Journal
Waterverf in je Art Journal

Waterverf in je art journal op een makkelijke manier! nr. 5, hier te vinden op YouTube.

Ik hou ZO erg van deze quote van Maya Angelou: “the real difficulty is to overcome how you think about yourself”. Nou hoe waar is dit?!

Liefs,

REVLIE.logo.small

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *