Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Waterverf in je art journal op een makkelijke manier! nr. 1

Watercolor1

Waterverf in je art journal op een makkelijke manier!

Makkelijk waterverf gebruiken in je Art Journal! Is deze Art Journal pagina niet leuk? Het is zo leuk om te maken. Je hebt er helemaal geen ervaring voor nodig. Je hebt alleen een Art Journal, waterverf, een zwarte pen, een witte posca pen (of een andere acryl pen) en een paar stofjes met vrolijke kleuren nodig en dan ben je klaar om te gaan!

Kijk hier mijn gratis video om te zien hoe je deze pagina maakt:

Leuk toch? Ik heb trouwens nog veeeeeel meer toffe ideeën voor je art journal, HIER vind je nog meer inspiratie! En hieronder nog wat extra foto’s om de pagina goed te kunnen bekijken. Echt, dit kan jij ook!

Fullsizeoutput_3aca
Fullsizeoutput_3aca
Fullsizeoutput_3aca
Fullsizeoutput_3aca

De quote op deze pagina: “I choose to be unstoppable. I am bigger than my concerns & worries. the strength of others inspires me daily. I focus on my goal. I trust my intuition and live a courageous life <3”.

REVLIE.logo.small

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!