Nieuwe YouTube artjournaling video “Success”

Jippieee, ik heb weer een gloednieuwe YouTube video voor je opgenomen over artjournaling. De titel van de artjournaling pagina is “success”. En ik heb weer heerlijk met waterverf gewerkt! Volg je me nog niet op YouTube? Zou het doen hoor, ik beloof je veel inspirerende & natuurlijk gratis video’s over artjournaling, bullet journaling, mixed media, waterverf en mijn hobonichi!

Nieuwe video

Klik op de afbeelding hieronder om naar mijn nieuwste YouTube artjournaling video “Success” te gaan:

Ik heb verschillende materialen gebruikt, vooral waterverf duh :). Maar als je graag wilt weten wat ik allemaal heb gebruikt voor deze Nieuwe YouTube artjournaling video “Success”, dan heb ik hier een lijstje voor je:

Materiaal lijstje:

 • mijn eigen art journal, deze kan je HIER kopen voor Nederlandse / Belgische lieverds, en HIER als je internationaal bent;
 • Jane Davenport waterverf set ;
 • Prima Marketing Pastel Dreams waterverf set;
 • Prima Marketing the Classics waterverf set;
 • verschillende maten vlinder punches;
 • velletje oud boek papier;
 • witte pen Uni Ball Signo broad;
 • schaar, lijm of prit stift, water

Detailfoto’s:

Nog een paar fotootjes zodat je de details goed kunt zien. Ik HOU van de mix van oud boekpapier, waterverf en witte doodles met pen. Oh, en als je nou nog op zoek bent naar een superleuk waterverf online workshop, deze heb ik HIER voor je!

Art Journal Revlie Success Art Journal Revlie Success

Art Journal Revlie Success Art Journal Revlie Success

TIPS:

Als je me al een tijdje volgt, dan weet je dat ik het heerlijk vind om mijn eigen titels voor mijn artjournaling pagina’s te maken. En als je het ook leuk vindt om dat te proberen, dan heb ik nog een paar fijne tips voor je :

 • vergelijk je start niet met iemand anders ‘midden’;
 • oefen, oefen, oefen. Ideetjes om te oefenen: schrijf je boodschappenlijstje eens heel netjes, schrijf netjes in je agenda, maar net geschreven to do lijstjes. eigenlijk: elke mogelijkheid die je hebt om te schrijven, probeer dat dan gelijk zo netjes mogelijk te doen. Om dus vooral je handschrift te oefenen!
 • wees blij en trots op dat wat je maakt. Ik weet dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is, maar geloof me: hou je eigen proces bij, vergelijk jezelf met jezelf van een paar maanden geleden en kijk hoe ver JIJ gekomen bent. Vergelijk jezelf niet met vreemden online 🙂
 • koop een mooi notitieboekje en oefen je handschrift daarin. Schrijf titels, maar ook gewoon zinnen of losse woorden.
 • oefen met verschillende mediums zoals waterverf met een heel fijn klein kwastje, brush pennen, tombow markers, vulpennen, potloden, andere stiften of markers. Ga kijken en experimenteren en kijk welk soort pennen jij het liefste mee schrijft!

Art Journal Revlie Success Art Journal Revlie Success Art Journal Revlie Success Art Journal Revlie Success Art Journal Revlie Success Art Journal Revlie Success Art Journal Revlie Success

Laat je me weten wat je van de video vindt? Superlief als je je abonneert op mijn kanaal!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *