Waterverf in je art journal op een makkelijke manier! nr. 4

Watercolor4

 

Waterverf in je art journal op een makkelijke manier! nr. 4. Oooh mijn nieuwe video ‘makkelijk waterverven met Revlie’ staat nu op mijn Youtube kanaal en ik moet het zeggen, het is super schattig!! Ik heb mijn schattige kleine ondersteboven galaxy meisje gemaakt voor je! Deze keer is het een lange video, bijna een uur! Maar geen zorgen, voor degene die altijd haast hebben, heb ik ook een snelle versie gemaakt. Misschien word je een beetje duizelig van de snelheid, maar hey, daar heb je om gevraagd toch?

Voor de normale (lange) versie (zet de snelheid op x2) ga je via deze link:

 

 

En voor de korte versie (zet de snelheid op x6) ga je via deze link:

 

Wil je nou ook echt leren zulke leuke meisjes te tekenen? Dan heb ik een superleuke online workshop voor je, meer info vind je hier!

En omdat ik denk dat je deze pagina van dichtbij moet zien, hier zijn een paar schattige close ups:

Fullsizeoutput_3c89
Fullsizeoutput_3c89
Fullsizeoutput_3c89

En omdat deze slimmerd niet helemaal oplette, heb ik een paar foto dat ze rechtop staat. DUH. Natuurlijk moet ze naar beneden hangen, maar je snapt het idee. <

Fullsizeoutput_3c89
Fullsizeoutput_3c89
Fullsizeoutput_3c89
Fullsizeoutput_3c89

Waterverf in je art journal op een makkelijke manier! nr. 4

Serieus, Hoe schattig is ze? Ooit hoop ik dat mijn haar precies lijkt op dat van haar!

Dus, als je je afvraagt welke benodigdheden je nodig hebt:

SUPPLIES USED:

  • strath more visual journal
  • Waterverf (Jane Davenport and Winsor & Newton)
  • Een zwarte pen (micron)
  • Een witte acryl marker (Molotow)
  • Tombow markers
  • Een kwast
  • Een potje met water

 

Dus, laat me weten wat je denkt, haal je Art Journal tevoorschijn, stop met het surfen op het internet en begin met het maken van iets moois! Heb je nog wel wat meer inspiratie nodig? Check dan mijn YouTube, volop leuke inspirerende filmpjes, promise!

REVLIE.logo.small

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *