Studiovlog Nederlands 015 🌟 met daarin: hou ik dit nog vol? kameleon update, geschreven illustratie & Jack! 🌟

Jippieeee weer een nieuwe Nederlandse Studio Vlog voor je! Studiovlog Nederlands 015 🌟 met daarin: hou ik dit nog vol? kameleon update, geschreven illustratie & Jack! 🌟

Of klik op DEZE LINK omΒ  “Studiovlog Nederlands 015 🌟 met daarin: hou ik dit nog vol? kameleon update, geschreven illustratie & Jack! 🌟” te zien.

In deze Studio Vlog ben ik helemaal blij met een nieuwe printer. Het is de Selphy van Canon, echt zo fijn om foto’s mee te printen! Gewoon super simpel via een app op je telefoon! Ik heb de roze, want tja ROZE!

En man oh man wat heb ik afgelopen weken gestruggeld. Het is op het moment zo druk bij Artifex Support dat ik bijspring.Wat natuurlijk alleen maar een goed teken is, want we gaan hartstikke goed. We zijn wel nog steeds op zoek naar een nieuwe medewerker. We blijven gewoon groeien! Maar daardoor kom ik dus wel in de knel met mijn creatieve bedrijf & mijn andere bedrijven. En dat is nu eenmaal een balans die ik elke week weer opnieuw moet zien te maken. Een soort puzzel. Wat kan ik wanneer doen. En dan is het maken van een Studio Vlog op dit moment echt even too much. Je zou denken: opnemen, uploaden en klaar toch? hehe. Niets is minder waar. Naast het feit dat je altijd bewust moet zijn van wat je doet, en of dat leuk is om te filmen komt er zoveel meer bij kijken. De video clips uitzoeken, volgorde checken (je wilt toch wel een beetje normaal verloop van de week), inkorten, foto’s uitzoeken en editen, video clips editen, muziek uitzoeken, kijken of alles lekker loopt. Het is niet overdreven dat ik daar zeker 2-4 uur mee bezig ben. Naast dus alleen het opnemen al.

Dus ja, ik vind Studio Vlogs maken absoluut superleuk. Maar als ik in tijdnood kom, is dat wel het eerste wat moet wijken. Ik ga namelijk niet tot ‘s avonds laat door. Vaak doe ik ook nog wel wat in het weekend, maar hey, ik bescherm toch ook wel mijn vrije tijd! Alleen maar doorbuffelen, die tijd heb ik wel gehad. En als ik dan mijn tijd moet indelen, kies ik liever om creatieve video’s te maken, cursussen verder te ontwikkelen. De tijd die er “over” blijft naast het noodzakelijke werk op dit moment voor Artifex Support die wil ik dan zo fijn mogelijk besteden. Dus de Studio Vlogs staan echt even op een laag pitje. Totdat alles weer draait zoals het deed en ik ruimte ‘over’ hou. Hehe, ja hoor ‘s nachts tussen 2 en 3 uur heb ik nog wel ruimte. hehe.

Maar goed, DAT is ook ondernemen. Keuzes maken. Je gevoel blijven volgen. Dingen veranderen als je dat zelf wilt. Niets is namelijk in beton gegoten dus je kunt altijd je plannen wijzigen en je eigen schip bijsturen. En dat is wat ik nu doe. Voor mij.

Verder vind je veel leuke video’s op mijn kanaal! Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer Inspiratie voor je art journal of bullet journal? Of voor je hobonichi? Dus hop hop naar mijn YouTube en laat je inspireren :).

En ben je benieuwd naar mijn online workshops, die vind je HIER. Al mijn stationery shop je HIER.

Hopelijk tot ziens bij mijn Studio Vlogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *