Nieuwe online mixed media cursus “Happy Tags”

EINDELIJK, is daar de langverwachte nieuwe online mixed media cursus “Happy Tags”. Al zo vaak is me gevraagd hoe ik toch die heerlijke kleurrijke Happy Tags maak, die nogal eens voorbij kwamen in mijn Instagram posts of stories! En NU kan jij deze dus ook heerlijk zelf maken.
Echt, deze Happy Tags zijn een heerlijk ‘tussendoor’ project. Creatief bezig zijn wat elk moment van de dag kan. Als je de basis gemaakt hebt, dan heb je alleen nog maar een paar markers nodig om je ‘marks’ te maken. Dan kan je als je op de trein zit te wachten, in de wachtkamer van de huisarts wat tijd door moet, of gewoon heerlijk ter ontspanning, even je tags en je marker(s) erbij pakken en aan de slag! Zoveel beter dan weer die telefoon uit je zak vissen en wat doelloos gaan zitten scrollen!
cursus mixed media tags maken
En in deze cursus leer ik je niet alleen HOE je deze geweldige mixed media Happy Tags maakt, ik leer je ook nog eens tig leuke dingen die je met deze tags kunt maken! Wat denk je van een leuk boekje inbinden? Of Gift tags? OF maak MINI tags en maak daar verschillende boekjes van! En als je toch die boekjes maakt, dan heb je ook een leuk ‘huisje’ voor je boekjes nodig! Daarvoor maken we een te schattig bakje van klei! Echt, van alle markten thuis he!

cursus mixed media tags maken

Deze online cursus “Happy Tags” bestaat uit 10 (!) uitgebreide lessen met een dikke 7,5 uur aan video om volop van te genieten!

Je gaat met acrylverf, neocolors of andere crayons, markers, pennen, brushpennen, stempels, stencils, zeg maar vooral veel verschillende mixed media materialen aan de slag om deze heerlijk vrolijke Tags te maken! Daarom ook Happy Tags! En geen zorgen: je hoeft geen sloot aan materialen te kopen, je komt al heel ver met de creatieve materialen die je vast al in huis hebt! Je kunt ook alvast de materialen bekijken, die staan onderin deze blogpost beschreven.

We maken niet alleen ‘gewoon’ een leuk mixed media boekje met deze tags, maar we maken ook boekjes met Mini Tags (te frigging schattig!), we maken gift tags, een ander boekje met je lievelingsquote of mooi gedicht, bijpassende klei bakjes om je schattige boekjes in te bewaren (!), en ik geef je nog een zwikkie andere ideeën wat je met deze tags kunt doen!

Waarom deze Happy Tags zó fijn zijn om te maken: je kunt elke vrije 5 minuutjes die je hebt aan je tags besteden! Je hebt echt alleen maar 1 tag, 1 marker nodig en je kunt heerlijk aan de slag! Als je even in de wachtkamer van de dokter zit bijvoorbeeld, als je op de bank je lievelings tv show zit te kijken, als je op de trein wacht, of in de trein zit! In plaats van scrollen, ga je heerlijk zen aan de slag! Je wilt niet anders meer, promise!

Deze Nieuwe Art Journal cursus “Celebrate You” bestaat uit 22 (!) uitgebreide art journaling lessen met zeker even zoveel video’s.  Ik laat je ook de voor- en achterkant zien. We maken ook nog samen een mooi waterverf achtergrond vel (die je weer voor allerlei dingen IN je boekje kunt gebruiken) & je hebt de keuze om de Quote Kaartjes zelf te maken of deze uit te printen want ze zitten als download in deze cursus! Ook krijg je nog een compleet vel A4 als download met korte ‘titels’! Echt, deze cursus is denk ik het mooiste en grootste wat ik tot nu toe gemaakt heb 🙂

 

cursus mixed media tags maken cursus mixed media tags maken

En onthou, je kunt alle technieken die je leert ook prima toepassen in je art journal, travelers notebook, scrapbook, daily journal wat jij maar wilt! En uiteraard zit er een complete materiaallijst bij. Maar als je, net als ik, houd van Art en hobby materialen verzamelen, dan verwacht ik dat je 75% in je kast hebt staan al, haha.

Maar, ben je nu al benieuwd wat ik zoal aan materialen gebruikt hebt in dit boekje, dan kan je hieronder de linkjes ook vinden:

Voor alles geldt: gebruik gewoon wat je in huis hebt. Dit zijn alle dingen die ik gebruikt heb voor mijn Happy Tags, maar je kunt voor alles een vervanging gebruiken, iets wat je al hebt, of iets wat erop lijkt. Niks heb je perse nodig. En zo kom je trouwens wel lekker van je voorraad af, mocht je die hebben 😉

Lees meer over deze cursus op mijn Online Workshops pagina, die vind je HIER. OF ga gelijk naar de shop om deze leuke Online Mixed Media Happy Tags te scoren!

mixed media tags online cursus

 

Hopelijk zie ik je snel in de cursus! Je koopt ‘m hier in de shop!

Liefs,

Revlie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *