Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Referenties

Workshops van Revlie zijn een feestje!  Revlie is enthousiast,  bevlogen en origineel. Haar workshops zijn duidelijk met een goede uitleg en hier en daar een vleugje humor. Ook is ze toegankelijk als je vragen hebt en altijd bereid je te helpen. Ik raak altijd erg geïnspireerd door haar!

Sandra Scheepstra

Revlie heeft mijn angsten weten weg te werken & heeft me gemotiveerd om meer me-time te claimen, zelfs met een te druk schema. Doordat ik haar online workshops gevolgd heb, ben ik echt losgekomen van het gevoel dat ik niet genoeg talent heb om te creëren. Ze heeft me echt geleerd om los te laten en lekker vrij te creëren! JAAAAA ik kan ook gewoon creatief zijn! Ze heeft me geleerd dat eigenlijk niets mis kan gaan, en dat lekker spelen met verf en mixed media alleen maar superleuk is om te doen! Eigenlijk was het volgen van haar online workshops met haar inspirerende manier van lesgeven, een onbetaalbare kleine investering!

Myran Vonk

Revlie is wel een beetje bazig. Als ik op haar stoel zit, moet ik ergens anders gaan zitten. Of ze gaat erbij zitten en perst me bijna plat! Het liefste ben ik wel in de studio als zij daar lekker creatief bezig is. Maar die verf aan mijn pootjes vind ik dus niks. Ze houdt er ook niet van als ik op haar buro spring. Dan gaat ze opeens heel hard praten en zet ze me op de grond, of in mijn mandje. Ik vind het wel lekker om naar buiten te staren. Lekker naar andere katten kijken die in onze tuin de baas zijn, want zo’n held ben ik niet hoor!

Jack, studio buddy

Jack the cat :)

Revlie is optimistisch, ziet kansen in álles en weet het zo over te brengen dat iets wat voor mij een enorme berg lijkt, ineens een paar heuveltjes zijn die met gedegen voorbereiding prima te beklimmen zijn. Revlie adviseert vanuit persoonlijke ervaring en is niet bang om ook de minder geslaagde experimenten te delen. Ze is makkelijk benaderbaar, praten met haar voelt alsof je praat met een ervaren, grote zus wiens kwaliteiten je zelf zou willen bezitten en bij wie je je veilig genoeg voelt om je kwetsbaar op te stellen.

Myrthe Tijhuis

Revlie is nuchter, grappig, positief, creatief en ondernemend. Haar woorden zijn opbeurend en inspirerend. Ze laat haar echte leven zien, met ups & downs en hoe ze daarmee omgaat. Ze lijkt altijd iets negatiefs om te zetten in iets positiefs, en dat inspireert mij om ook zo te leven! Ik bewonder haar hoe ze haar tijd voor zichzelf altijd weet te claimen, zelfs met een gekke drukke agenda. Ik vind het heerlijk om haar lessen te volgen, ik voel me creatief, nuchter en ik voel me vrij.

Danielle Muit

Revlie krijgt het altijd voor elkaar om precies het juiste op exact het juiste moment te zeggen voor me. Ze kijkt naar dingen met een positief perspectief en helpt me zo ook te denken. Ik vind het heerlijk om haar online workshops te volgen, zelfs als ik het echt even helemaal zat ben, voel ik me altijd zoveel beter als ik toch even ingelogd ben in haar online workshop!

Annemieke Keijzer

Een jaar geleden had ik nog nooit van de woorden ‘mixed media’ en ‘artjournaling’ gehoord.

Bij toeval kwam ik op het mooie weblog van Revlie terecht. Ik kende haar een klein beetje
omdat haar kinderen op de school zaten waar ik heb gewerkt en zodoende kwamen
veel van wat ze op haar weblog vertelde en liet zien mij bekend voor.  Maar er was meer zag ik al snel 🙂
De video’s vol humor ben ik meteen gaan bekijken en dacht alleen maar ‘wat leuk als je dat kan’, maar hoe
vaker ik er terugkwam hoe meer ik het ook zelf wilde proberen. Al snel zou er een workshop gegeven
worden dus ‘waarom niet’ dacht ik. Het was alsof ik in een soort snoepwinkel terecht kwam. Zoveel mooie papiertjes,
kleuren, hebben hebben dingetjes 🙂 Dan ben je er nog niet natuurlijk, want wie gaat je op weg helpen?
Ik kan alleen maar zeggen dat Revlie precies degene is die je dan moet treffen. Ze weet iedereen in een ogenblik
enthousiast te maken, staat altijd klaar met opbouwende woorden en ze helpt je zo weer verder op weg als je
vast dreigt te lopen. Ik hoop dat er nog heel veel video’s toegevoegd gaan worden, want inmiddels ben ik verslaafd
aan de dingen waarvan ik een jaar geleden het bestaan niet eens wist.

Mirjam Vriend

Wil je nog meer referenties lezen? Deze vind je in mijn Gastenboek in mijn Shop.

Referenties in de webshop