Een heerlijke rugmassage thuis + korting!

Lieverds, ik heb iets heerlijks ontdekt! Sinds kort gebruik ik de Pranamat ECO. En het helpt me absoluut om spanning en stress te verminderen, zeker in mijn rug.

In dit filmpje laat ik zien hoe ik voorzichtig (die spikes zijn scherp!) ga liggen. Tuurlijk film ik niet de hele 20 minuten, maar na die 20 minuten voel je je echt zalig en krijg je er een energieboost van. Dus heerlijk in de ochtend na het douchen even op de mat liggen.

Kijk, deze mat. Er zit een prachtige tas bij! Dus je kunt ‘m dus ook weer heerlijk veilig opbergen!

De kleine lotus bloemetjes heeft scherpe puntjes. Deze zorgen dus voor een acupressuur massage van je rug. Ik heb veel minder last van rugpijn, en kan er heerlijk door ontspannen.

In het begin was het wel enorm wennen! Maar als je in kleine stapjes begint, 2-5 minuten, dan kan je dat elke keer wat verder uitbouwen. Na de massage heeft je rug een heerlijke warme maar ook rode gloed. Dat rode, dat trekt vanzelf weg, maar de heerlijke warme gloed blijft en ontspant enorm!

Ik heb nu ook een kussentje speciaal voor mijn handen. Ik werk veel met mijn handen om illustraties te maken en dan krijg je nog wel eens kramp, zeker als ik op mijn iPad en Procreate werk om te tekenen. Mijn handen voelen daarna heerlijk zacht tintelend aan en de spanning is weg.

Ik wil dus niet meer zonder! Elke dag even op mijn matje, net zoals  ik elke dag heerlijk een wandeling maak van een uur. Goed voor mezelf zorgen zat niet altijd zo in mijn systeem, maar op deze manier lukt het me!

Wil je ook eens kijken of het iets voor je is? Ik heb een speciale kortingscode tot wel 15% voor je geregeld & zag je die schattige egel? Die krijg je helemaal GRATIS bij je bestelling als je dus via deze link besteld! Hoe heerlijk is dat! De egel kan je dan ook gebruiken voor nek, hand en voet massage. Gebruik de code REVLIE.

Ben benieuwd hoe heerlijk jij deze massage gaat vinden! Ga maar eens kijken hoe mooi de producten van Pranamat ECO zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *