STUDIO VLOG Nederlands 013 🌟

Daar is alweer mijn volgende Nederlandse Studio Vlog: “STUDIO VLOG Nederlands 013 🌟 oh Jack toch, illustreren & een flipthrough van mijn art journal”.

Ik neem je mee en laat je zien hoe het in mijn studio er dagelijks aan toe gaat. Een kijkje in de keuken. Of achter de schermen. En natuurlijk ontbreekt die lieve Jack daar niet in! Je ziet: wéér een bezoekje aan de dierenarts voor Jack 😢, illustreren van een gedicht en een flipthrough door mijn Art Journal!

In deze video laat ik mijn gloedjenieuwe Faber Castell kleurpotloden zien! Wat ben ik daar blij mee zeg, die zijn fijn om mee te werken! Ik heb DEZE gekocht.

Misschien wil jij ook wel een eigen creatief bedrijf opstarten (ik zeg DOEN) en kan ik je met mijn studio vlogs inspireren!

Verder vind je veel leuke video’s op mijn kanaal! Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer Inspiratie voor je art journal of bullet journal? Of voor je hobonichi? Dus hop hop naar mijn YouTube en laat je inspireren :).

En ben je benieuwd naar mijn online workshops, die vind je HIER. Al mijn stationery shop je HIER.

Hopelijk tot ziens bij mijn Studio Vlogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *