Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

STUDIO VLOG Nederlands 011 🌟

Jippieeee weer een nieuwe Nederlandse Studio Vlog voor je! STUDIO VLOG Nederlands 011 🌟 met daarin: een foutje bedankt product?! nieuwe stickers! En wat is er met Jack aan de hand?

Of klik op DEZE LINK om STUDIO VLOG Nederlands 011 🌟 te zien.

En zo zie je maar weer, dat een product waarvan ik dacht KANSLOOS. Wat heb ik gedaan! Ik kan deze stickers niet verkopen, wat baal ik van mezelf! Tot een best selling product omgeturnd is, en het moment dat ik dit typ nog maar 1 sheet beschikbaar van is. WHUUTTTT!! Ja, zo kan het lopen!

Dus geef niet te snel op als dingen anders lopen dan verwacht. Newsflash: alles loopt altijd anders dan verwacht als je ondernemer bent, haha. Dus wen er maar alvast aan!

Dit is ook de reden dat ik deze Studio Vlogs opneem. Om te laten zien dat het hard werken is, en dat je dus regelmatig tegen allerlei hobbels aanloopt. En dat uitdagingen er zijn, om op te lossen ja toch!

Misschien wil jij ook wel een eigen creatief bedrijf opstarten (ik zeg DOEN) en kan ik je met mijn studio vlogs inspireren!

Verder vind je veel leuke video’s op mijn kanaal! Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer Inspiratie voor je art journal of bullet journal? Of voor je hobonichi? Dus hop hop naar mijn YouTube en laat je inspireren :).

En ben je benieuwd naar mijn online workshops, die vind je HIER. Al mijn stationery shop je HIER.

Hopelijk tot ziens bij mijn Studio Vlogs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!