STUDIO VLOG Nederlands 009 ๐ŸŒŸ

Daar is alweer mijn volgende Nederlandse Studio Vlog: “STUDIO VLOG Nederlands 009 ๐ŸŒŸ orders inpakken, illustreren, ruzie met printer en knuffels van Jack”.

Ik neem je mee en laat je zien hoe het in mijn studio er dagelijks aan toe gaat. Een kijkje in de keuken. Of achter de schermen. En natuurlijk ontbreekt die lieve Jack daar niet in! Je ziet o.a. hoe ik aan het illustreren ben, lekker zen orders inpak, ruzie met mijn printer heb, en Jack die natuurlijk zijn knuffels komt opeisen! En Jack wordt al een echte internet bekendheid zo. Het is ook echt een enorme knuffel kat en ik ben zo zo zo blij dat ik hem via de opvang heb kunnen adopteren! Onvoorstelbaar dat 4 (!) gezinnen voor ons heb teruggebracht hebben. Kan je je niet voorstellen als je ‘m nu ziet he?

Het zal een combinatie geweest zijn van dat we geduld hebben gehad. Ik heb een kattengedragsdesgkundige ingeschakeld om erachter te komen waarom hij ‘s nachts hysterisch deed. Dat was ook de reden dat ze hem teruggebracht hadden. Ik dacht, maar er moet toch een oorzaak zijn?! Nou, en die was er, zit je klaar? Rapapapa! HIJ HAD HONGER. Ik had advies gekregen van de opvang: 1 bakje voer per dag. Maar blijkt dat katten gewoon de hele dag door een beetje door knabbelen! En serieus, sinds hij gewoon altijd brokjes heeft, is hij deze enorme knuffel kat geworden. Wie had dat gedacht!

Misschien wil jij ook wel een eigen creatief bedrijf opstarten (ik zeg DOEN) en kan ik je met mijn studio vlogs inspireren!

Verder vind je veel leuke video’s op mijn kanaal! Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer Inspiratie voor je art journal of bullet journal? Of voor je hobonichi? Dus hop hop naar mijn YouTube en laat je inspireren :).

En ben je benieuwd naar mijn online workshops, die vind je HIER. Al mijn stationery shop je HIER.

Hopelijk tot ziens bij mijn Studio Vlogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *