STUDIO VLOG Nederlands 008 🌟

Welkom bij de Jack Show haha, oftewel mijn tweede Nederlandse Studio Vlog: “STUDIO VLOG Nederlands 008 🌟 veel illustreren een mega pakket krijgen en nog veel meer Jack “.

Ik neem je mee en laat je zien hoe het in mijn studio er dagelijks aan toe gaat. Een kijkje in de keuken. Of achter de schermen. En natuurlijk ontbreekt die lieve Jack daar niet in!

Je ziet o.a. hoe ik aan het illustreren ben, een mega pakket uitpak, Jack lief maar ook erg ondeugend is, dat ik nog best vaak mijn buro opruim, en ook hoeveel computerwerk erbij komt kijken!

Vind je het leuk om ook te tekenen, dan zou je eens kunnen kijken of mijn gratis inspiratievideootje “Sally Strong Girl” iets voor je is. Helemaal gratis en voor niks laat ik je zien hoe ik dit meisje teken! HIER kun je je daarvoor gratis aanmelden.

Inspiratievideo Sally Strong Girl tekenen

Misschien wil jij ook wel een eigen creatief bedrijf opstarten (ik zeg DOEN) en kan ik je met mijn studio vlogs inspireren!

Verder vind je veel leuke video’s op mijn kanaal! Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer Inspiratie voor je art journal of bullet journal? Of voor je hobonichi? Dus hop hop naar mijn YouTube en laat je inspireren :).

En ben je benieuwd naar mijn online workshops, die vind je HIER. Al mijn stationery shop je HIER.

Hopelijk tot ziens bij mijn Studio Vlogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *