Referenties in de webshop

Wil je nog meer referenties lezen? Deze vind je op mijn review pagina van Webwinkelkeur!

Onlangs online workshop watercolor in your artjournal aangeschaft. Een inspirerende, motiverende, goed uitgelegde workshop door een fantastische enthousiaste vrouw”
Monique d.d 1o juni 2020

“Wát een geweldig lieve vrouw is Revlie! Daarnaast heeft ze geweldig leuke lessen gemaakt die super goed te volgen zijn. Onze dochter van 8 vind het super, maar ik ook! Echt iets wat zo leuk is om samen te kunnen doen. Daarnaast heb ik de online Class meisjes tekenen gekocht en ook die is echt mega leuk. Super tevreden zijn we ermee!”
Lisa en Tess d.d. 13 mei 2020

Heb laatst Watercolor in your Art Journal gekocht, heerlijk om te oefenen met waterverf ( waar ik absoluut een groentje in ben) Zoveel leuke ideeën en uitleg. Word ik echt vrolijk van. Vanochtend Revlie Live op Instagram ….was super om te zien en mee te doen. En hup meteen Draw the girl squad gekocht. Heerlijk momentjes voor mezelf! Echte aanrader en inspirerend!
Corrie d.d. 8 mei 2020 🌸🥰🌸

“Ik heb net de workshop Watercolor in your Art Journal gevolgd. Een fijne, inspirerende workshop waar ik helemaal vrolijk van ben geworden, heerlijk om zo met kleur te spelen en van de mooie voorbeelden te genieten!”
Margriet d.d. 2 mei 2020

“Vanmiddag samen met dochterlief de online mixed media les voor kids gedaan. Het was Ge-Wel-Dig!!! Onzeker zat ze klaar, maar al snel groeide het vertrouwen en was mn meisje heerlijk in de weer met papier, stof, lijm en verf. Onze dochter heeft genoten en stiekem veel meer geleerd dan enkel wat mixed media technieken… Dankjewel Revlie!
Wij gaan hier snel weer samen aan de freubel! Dankjewel 🙏🏻❤️
Ps. Dochter zegt: Revlie is zoooo grappig! En fijn dat ik nu eens zelf mag bepalen wat mooi is! (En niet m’n juf!)
Marielle d.d. 30 april 2020

“Wat voor mij begon met alleen maar wat afleiding vinden door ontspannen naar Revlie haar creaties te kijken, is toch geëindigd in werkelijke creaties maken. Revlie haar werk is zo enorm inspirerend. Wat ook tof is, is dat ze haar ‘foutjes’ laat zien, hoe ze ermee omgaat en vooral je inspireert dat het allemaal niet zo perfect hoeft te zijn. Gewoon lekker los er creëren. Enjoy!”
Elise d.d. 28 april 2020

“Zojuist de eerste les van de online “watercoloring in your art journal” class gedaan en ik ben helemaal happy ermee, Revlie heeft ‘n heel vrolijke en ongecompliceerde stijl/manier van werken en dat maakt ‘t heel toegankelijk. Daarnaast is ze ook nog ‘ns ‘n geweldig lief mens. Verheug me op ‘t vervolg! 💖”
Tanneke d.d. 28 april 2020

“De online workshops zijn superleuk! Duidelijke instructie, gezellig, erg ontspannend en tof om te doen. Echt een aanrader!🧡💖💜”
Mariken d.d. 28 april 2020

“Ik heb laatst een button gekocht. Ik vind haar schilderijen erg mooi en ben nu met een cursus bezig. Wordt heel tof uitgelegd. Ik ben fan!”
Penney d.d. 28 april 2020