Bullet Journal maandelijkse spread ideetjes

Een nieuwe video staat klaar voor je! Deze week heb ik een “Bullet journal maandelijkse spread ideetjes” video voor je! Klik op de afbeelding hieronder op de video op YouTube te bekijken. Of klik HIER.

Plan with me! In deze video laat ik je zien hoe ik in mijn Bullet Journal werk. Bullet journaling is voor iedereen verschillend. Ik laat je met deze video zien, dat je je bullet journal echt kan en mag invullen en aanpassen zoals het het beste bij jou past!

Waarom zou je je bullet journal niet ook als een artjournal gebruiken?! Ik heb zelf geen regels als het om bullet journaling (of artjournaling) gaat! Heerlijk, gewoon maken wat ik wil maken! Ik ga proberen meer Bullet Journal video’s zoals deze te maken! In deze video laat ik je zien hoe ik een maandelijkse spread maak. Of eigenlijk, hoe ik een maandelijkse ‘belangrijke data’ spread maak. Zeker als je nieuw bent in het Bullet Journaling, dan kan het nogal overweldigend zijn allemaal. Zeker als alles ‘netjes’ moet :). Daarom heb ik bedacht dat er eigenlijk gewoon geen regels zijn voor wat betreft Bullet Journaling (of art journaling). Doe gewoon lekker wat bij jou past! En waar jij blij van wordt!

Dus, ben je er klaar voor om samen met mij in je Bullet Journal te werken? Vind je mijn video’s leuk, abonneer dan vooral op mijn kanaal, want er staan nog zoveel meer leuke video’s voor je EN wekelijks komen er weer nieuwe bij! En als je de video leuk vond, geef gerust een duimpje (omhoog dan he! 🙂 en laat me ook in de comments weten als je nog vragen of opmerkingen hebt!

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

De materialen die ik voor deze Bullet Journal spread heb gebruikt:

  • Leuchtturm 1917 Bullet Journal, dotted
  • Amsterdam Acrylverf
  • Posca pennen wit en zwart
  • Stencil
  • StazOn zwarte inkt
  • Acryl stempels
  • Water

Dank voor het kijken weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *