Gepersonaliseerde prints

toen ik jong was had je ook al artikelen zoals sleutelhangers met je naam erop. althans. met ANDEREN hun naam erop. want hoe ik ook zocht, never nooit niet stond er “Revlie” op die mooie sleutelhanger die ik ook wel graag wilde. en gepersonaliseerde prints waren er al helemaal niet.

ik was altijd zo teleurgesteld. elke keer tegen beter weten in, tóch zoeken en kijken of mijn naam er écht niet bij zat. alle sleutelhangers onder de R van het rek trekken en 1 voor 1 bekijken. NOPE. jammer joh.

en nu klinkt het natuurlijk als ‘no big deal’, maar als kind vond ik het VER-SCHRIK-KE-LIJK. ik vond mijn naam (toen) al stom. en daardoor alleen nog maar meer (don’t worry, ben nu heel blij met mijn naam want super uniek, maar toen haatte ik het echt!).

daaruit kwam dus mijn idee om leuke kaarten of posters MET unieke naam te maken. gepersonaliseerde prints dus. nog specialer maakt het personaliseren dat ik de naam echt met de hand schrijf & met waterverf in kleur.

Gepersonaliseerde Kinderkamer Poster

dit is een voorbeeld, want ik ben het product nog aan het door onwikkelen. maar ik word hier dus heel gelukkig van he. dat je gewoon een A5 of A4 print met je favorite Droom Meisje kunt bestellen en dan de bijzonder mooie naam van jezelf, je kind, je tante of vriendin kan doorgeven en dat ik die dan met de hand erop zet. mooier kan niet. als je het mij vraagt. 🥰. En dit is trouwens een afbeelding van Billie. Die kan je ook leren tekenen -> Online Workshop Droom Meisjes Tekenen!

wil je nu alvast kijken naar al mijn andere mooie kinderkamer posters en script? dat doe je HIER.

2 reacties op “Gepersonaliseerde prints

  1. Wencke schreef:

    Ik herken dit zo erg! Echt precies! Ik heb ook zo een ‘rare’ naam namelijk Wencke.
    Altijd stond ik bij de Tuinen naar de sleutelhangers te kijken of ik er bij zat. 😉

  2. Revlie Schuit schreef:

    jaaaa wij snappen elkaar!! Leuk dat je met de cursus gaat meedoen trouwens! Ik heb je net toegang gegeven, veel plezier! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *