Online waterverf workshop Droom Meisjes Tekenen

Waterverf meisjes tekenen met Revlie

Voor € 57,- dus grijp je kans!


Denk jij ook dat je niet creatief genoeg bent om zulke mooie Droom Meisjes te tekenen?! Ik wed dat je het mis hebt 🙂

"We hebben genoten van je workshop! Fijn ook dat je steeds benadrukt dat het niet perfect hoeft. Dit nam aanzienlijk veel druk weg! Dank je wel! - Erica

Zit jouw perfectionisme
je in de weg om lekker vrij te kunnen creëeren?!

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

  • Ik zou ook wel zulke meisjes willen tekenen, maar hoe dan?!
  • Ik ben totaal niet creatief…
  • Ik kan ook helemaal niet tekenen…
  • Ik wil wel graag tekenen, maar mijn perfectionisme zit me in de weg
  • Ik heb geen idee met welke materialen ik wat kan maken
  • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken

Dan is deze online workshop “Droom Meisjes Tekenen” echt iets voor jou!

Hoe fijn zou dit zijn:

Droom Meisjes Tekenen - Billie Baker Girl
Droom Meisjes Tekenen - Fillie Flower Girl

Hoe fijn zou het zijn om vrij te kunnen creëeren, zonder dat je perfectionisme jou in de weg zit? Zonder dat je je zorgen zit te maken of de materialen die je gebruikt wel ‘goed genoeg’ zijn? Hoe fijn zou het zijn dat allemaal los te kunnen laten?!

Het toelaten van creativiteit heeft bij mij ook even geduurd, geloof het of niet. Een docent heeft vroeger ooit tegen mij gezegd “jammer dat je daar niet creatief genoeg voor bent” toen ik aangaf een creatieve opleiding te willen doen. Helaas heb ik dat lang aan me laten knagen. Ben een andere kant op gegaan. Veilig. Kantoorwerk. Totdat ik bedacht dat dit ZIJN mening was. En helemaal NIETS met mij te maken had. En door dat los te laten, kwam ook mijn creativiteit los. En ik gun jou die vrijheid ook!

Droom Meisjes Tekenen - Gillie Galaxy Girl

“Wát een geweldig lieve vrouw is Revlie! Daarnaast heeft ze geweldig leuke lessen gemaakt die supergoed te volgen zijn. Onze dochter van 8 vindt het super, maar ik ook! Echt iets wat zo leuk is om samen te kunnen doen. Daarnaast heb ik de online class “Waterverf in je Art Journal” gekocht en ook die is echt megaleuk. Supertevreden zijn we ermee!” – Lisa & Tess

revlie schuit

Waarom zou je van mij een online workshop kopen?

“Zojuist de eerste les van de online workshop “Droom Meisjes Tekenen” gedaan en ik ben helemaal happy ermee, Revlie heeft ‘n heel vrolijke en ongecompliceerde stijl/manier van werken en dat maakt ‘t heel toegankelijk. Daarnaast is ze ook nog eens een geweldig lief mens.” – Tanneke

Revlie is als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. Enthousiast neemt ze je mee in haar kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan Droom Meisjes Tekenen en creatief bezig zijn!

Online workshop Droom Meisjes Tekenen

Wat krijg je in deze online workshop:

ONBEPERKT TOEGANG

Na betaling ontvang je van mij toegang tot de online leeromgeving waar deze online workshop staat. En je hebt voor altijd toegang! Niks geen gedoe met deadlines. Lekker op je eigen tempo en zo vaak kijken als je wilt!

HULP

Heb je vragen, stel ze gewoon. Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet 🙂

GOED TE VOLGEN

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. Ook kinderen kunnen het prima bijhouden. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

LOSLATEN

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben. 

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent 🙂

OVERAL BESCHIKBAAR

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

UITLEG MATERIALEN

Ik leg uit met welke materialen ik werk en waarom. Je krijgt een materiaallijst met de merken van de materialen die ik graag gebruik (die ben je niet verplicht te kopen, maar wel fijn om een richtlijn te hebben). 

In deze online workshop teken ik 5 unieke Droom Meisjes en leer ik jou ervaren hoe fijn het is om te tekenen!

Je koopt deze online cursus voor maar € 57,-! Dus dat is maar € 11,40 per Droom Meisje leren!

Online Workshop Droom Meisjes Tekenen

In deze online waterverf class leer ik je 5 verschillende Droom Meisjes tekenen in mijn kenmerkende stijl. Ik laat je zien hoe makkelijk en vooral leuk het is om met waterverf te werken, hoe ik mijn typische Droom Meisjes gezichten teken en specifiek hoe je die mooie dromerige ogen tekent.

Ook leer je verschillende onderdelen zoals bloemen, zeediertjes en vlinders tekenen. Je leert werken met verschillende andere mediums zoals masking fluid en hoe je stof in je werk kunt gebruiken.

Maar het aller aller belangrijkste is wel dat je leert loslaten. Geen perfectionisme en fouten maken mag. Mijn lessen staan bol hiervan. Ik hou van spelen, uitproberen, fouten maken en oplossingen bedenken. Het hoeft allemaal niet perfect. En daardoor ga je heel relaxed de lessen volgen en probeer ik de stress van ‘leren tekenen’ te minimaliseren!

In elke les zijn er speed up video’s met muziek en werkelijke tijd video’s. Bij de speed up video’s kun je kijken wat ik doe, naar muziek luisteren (of het geluid uitzetten en je eigen muziek op zetten). Maar er is verder geen uitleg bij. Soms heerlijk zen om naar te kijken! In de werkelijke tijd video’s neem ik je stap voor stap mee wat ik doe, leg ik alles goed uit zodat je kunt volgen & na kunt doen.

Er is ook een materiaal lijst, MAAR die heb je alleen nodig als je exact wilt namaken wat ik gemaakt heb (wat helemaal dikke prima is natuurlijk!). Als je al genoeg art materialen hebt (hebben we ooit genoeg? haha), dan is het zeker niet nodig dure waterverf te gaan kopen. Je kunt gewoon gebruiken wat je zelf al hebt. Probeer gewoon en zie welke materialen jij het liefste mee werkt.

6D8C7C53-F248-4FB0-849C-A8C703E89B57_1_105_c

"duidelijke instructie en gezellig!"

“De online workshops zijn superleuk! Duidelijke instructie, gezellig, erg ontspannend en tof om te doen. Echt een aanrader!🧡💖💜” – Mariken

"Jeetje, wat werd ik daar vrolijk van!"

“Jeetje, wat werd ik daar vrolijk van!! Mijn dochter van 8 volgt echt al een hele tijd Revlie op insta. Geregeld kruipt ze bij me en dan vraagt ze of ze Revlie mag zien. En vervolgens gaat ze zelf fanatiek aan de slag met het tekenen van meisjes. Veel van zichzelf, en ik herken ook echt de inspiratie van Revlie er in. ” – Mieke

586F711D-C08C-4D69-9ABF-16CCC2D2373B_1_105_c
FD515D57-EE1F-4B5E-A932-328B8003B7AE_1_105_c

"wat ook tof is, is dat ze haar 'foutjes' laat zien..."

“Wat voor mij begon met alleen maar wat afleiding vinden door ontspannen naar Revlie haar creaties te kijken, is toch geëindigd in werkelijke creaties maken.

Revlie haar werk is zo enorm inspirerend. Wat ook tof is, is dat ze haar ‘foutjes’ laat zien, hoe ze ermee omgaat en vooral je inspireert dat het allemaal niet zo perfect hoeft te zijn. Gewoon lekker los er creëren.

Enjoy!” – Elise

Dus, kan jij ook niet wachten om helemaal vrij te leren creëren, de dingen te maken die jij mooi vindt en heel veel inspiratie op te doen? 

Een paar voorbeelden van de lessen:

Droom Meisjes Tekenen - Billie Baker Girl
Droom Meisjes Tekenen - Fillie Flower Girl
Droom Meisjes Tekenen - Gillie Galaxy Girl
Droom Meisjes Tekenen - Lillie Butterfly Girl
Droom Meisjes Tekenen - Sillie Sea Girl

Veelgestelde vragen

Welke materialen heb ik nodig?

De basis is elke keer natuurlijk papier, potlood, gum, kwastjes en waterverf. Maar bij sommige meisjes gebruik ik ook andere materialen. Deze staan allemaal beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt 🙂

Wanneer start de online workshop?

Zodra je de online workshop koopt, krijg je zo spoedig mogelijk van mij toegang tot de online leeromgeving en stuur ik je een email met inloggegevens. Daarna kan je DIRECT starten.

Je kunt ook direct bij alle lessen, maar ze zijn wel steeds iets meer uitdagender, dus ik zou zeker bij les 1 starten 🙂

Hoe lang heb ik toegang?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt! 

Moet ik al ervaring hebben?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg schitterende meisjes tekenen. Maar je moet jezelf wel toestemming geven om te OEFENEN en te leren! Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet om mooie Droom Meisjes te tekenen.

Voor maar € 57,-!!

dus, doe je mee en gaan we samen lekker Droom Meisjes Tekenen? Koop dan de class via onderstaande button