Lekker je handen gebruiken in je art journal

Heb je al eens letterlijk met je vingers en acrylverf een artjournal pagina gemaakt? Lekker je handen gebruiken in je art journal!? nee? Is echt superleuk om te doen! Ik help je even op weg:

YOU GOT THIS

YOU got this! Voor het geval je even een reminder nodig had! Ik heb een leuke YouTube video voor je gemaakt! In deze video laat ik je zien hoe je supersnel een art journal pagina kunt maken met acrylverf EN JE HANDEN. Okay, en nog wat posca pennen om te ‘mark making’. Easy Peasy, toch? Zo ziet mijn art journal pagina eruit: 

Creating an art journal page with acrylicpaint with your hands

Creating an art journal page with acrylicpaint with your hands

 

CREATE & RELAX

en met alle gekkigheid op het moment om ons heen (Coronavirus), heb ik het gevoel dat dingen maken nu het enige is, wat mij enigszins rust en ontspanning biedt. Zodra ik mijn studio inloop, voel ik me direct relaxed en ga ik lekker creatief aan de slag. In deze video werk ik met mijn handen en acrylverf, jaha, de good old vingerverf techniek! en ik weet ook dat het sommigen van jullie aanvliegt bij het idee alleen al om met je handen in de verf te zitten. Maar serieus, niets zo ontspannend als echt je handen vies maken. Kan me niet herinneren wanneer het zo goed voelde om met mijn handen te verven. Misschien komt dat wel omdat het nu zo moeilijk is om te ontspannen terwijl me dagelijks met slecht en naar nieuws gebombardeerd worden lijkt het wel. elke dag weer. dus, ik zeg, waar wacht je op, ga eens met je handen in de verf, letterlijk en voel hoe fijn dat is!

PROBEER VEILIG TE BLIJVEN

Ik hoop dat jij & je familie OK zijn, gezond zijn en jullie je baan nog hebben, of je bedrijf. Hou vol! Ik weet dat wij volhouden ook al is het heftig. Ik heb Diabetes type 1, dus behoor ik officieel tot de ‘risicogroep’ mocht ik ziek worden. Dus ik ben de afgelopen periode zo veel mogelijk thuis (en in de tuin) gebleven. Ik ben wel gaan wandelen, maar probeer zoveel mogelijk overal met een boog omheen te lopen. Arjan deed zoveel mogelijk de boodschappen om mij te ontlasten, of we bestellen online. Ik ga nog wel naar de zaak en onze kanjers van medewerkers zijn daar ook nog steeds elke dag aan het buffelen. Ons kantoor is groot genoeg, dus iedereen kan voldoende afstand bewaren. Er wordt extra schoongemaakt en er staan extra schoonmaak middelen. We moeten gewoon allemaal nog steeds uitvogelen hoe dit allemaal werkt, en hoe we veilig blijven.

INSPIRATIE VOOR JOU

Dus als je wel behoefte hebt aan een beetje inspiratie, positiviteit en ontspanning, dan zou ik zeggen, kijk lekker mijn video en begin met vingerverven & markmaking! Je kunt al mijn andere video’s ook HIER bekijken. Ben je op zoek naar inspirerende online workshops, kijk dan even HIER.

Liefs,