Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Art journaling met een stencil en waterverf

Nog een makkelijk & simpele art journal pagina die ik voor Birgit’s Art Crew als Guest Designer gemaakt heb. Deze keer heb ik een stencil gebruikt van een blad en lekker veel verschillende kleuren blauwe en groene waterverf. Deze art journal pagina is echt super makkelijk te maken! Kijk de video hieronder en ga dan zelf lekker aan de slag! Klik op de afbeelding op mijn video op YouTube te bekijken:

en nog een aantal foto’s:

 

 

 

producten in deze art journal pagina gebruikt:

Art Mask “Leafs”
https://www.artstamp.fr/masque-a6-leafs-by-birgit-koopsen-carabelle-studio,fr,4,MA60059.cfm

Ma60059

anders:

waterverf van Winsor & Newton
waterverf van Jane Davenport
wit cardstock Bazzill Basics
potlood
da vinci waterverf kwastje nr. 0
da vinci waterverf kwastje nr. 3 (om de titel mee te schrijven)
da vinci waterverf kwastje nr. 12 (voor de ‘splashes’)
4art artists waterverf kwastje nr. 1
groene gelato (spearmint)
mixed media Art Journal A4 van Strathmore
tacky glue

veel plezier met het maken van deze art journal pagina, en laat het me vooral zien, tag me op social media of laat een berichtje achter 🙂

REVLIE.logo.small

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!