Veelgestelde Vragen over Art Journaling

WELKE MATERIALEN HEB IK NODIG?

Alle materialen die ik gebruikt heb, staan beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt!  Het is puur zodat je kunt zien wat je zou kunnen gebruiken.

KRIJG IK UITLEG OVER DE MATERIALEN?

Ik leg uit met welke materialen ik werk en waarom. Je krijgt een materiaallijst met de merken van de materialen die ik graag gebruik (die ben je niet verplicht te kopen, maar wel fijn om een richtlijn te hebben).

Art Journaling Tutorial voor Beginners

WANNEER START DE ONLINE WORKSHOP?

De online cursussen in de shop staan  nu al live. Als er een cursus in de pre-order in de shop staat, dan staat er duidelijk bij vermeld wanneer de cursus live zal staan.

Je ontvangt na aankoop een bevestigingsmail met een downloadable PDF waar inlog instructies naar de cursus in staan.

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt!

MOET IK AL ERVARING HEBBEN?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg mijn online cursussen volgen. Maar gun jezelf wel tijd! Je hebt ook niet in 1 x leren fietsen, of wel 🙂. Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet.

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. Ook kinderen kunnen het prima bijhouden. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

EN ALS IK EEN VRAAG HEB?

Heb je vragen, stel ze gewoon. Ik ben prima bereikbaar (via email) en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet 🙂

PERFECTIONISME ZIT MIJ IN DE WEG

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben. Mijn manier van uitleggen is rustig, duidelijk en met nogal een hoop humor. Daarbij laat ik in de video’s ook regelmatig zien waar ik ‘de fout’ inga, en hoe ik dat vervolgens op los. Dat om vooral te laten zien dat fouten maken mag en dat er altijd meer papier is 🙂

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent 🙂

Maand pagina Bullet Journal

KAN IK OVERAL BIJ MIJN ONLINE CURSUS?

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag! Je hebt uiteraard wel internet nodig.

WAAROM ZOU IK VAN JOU EEN ONLINE WORKSHOP KOPEN?

Ik ben als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. In sommige van mijn online cursussen (bijvoorbeeld “Feel Better Art Journaling” stel ik mezelf ook kwetsbaar op, en laat ik jou ook zien dat zelfs in moeilijke tijden, je Art Journal er altijd voor je is ;). Enthousiast neem ik je mee in mijn kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan art journalen! Bye Bye Candy Crush ;D

MAAR IK HEB HELEMAAL GEEN TIJD!

Dan raad ik je aan je eens te verdiepen in waar al jouw tijd in gaat zitten, misschien ben je (net als ik ooit was) iets te verslaafd aan je telefoon of ander beeldscherm? Download dan mijn gratis e-book Bye Facebook, Hello Focus om zoveel meer tijd over te houden voor jouw creativiTIJD!

KAN IK NIET GEWOON IETS MOOIS VAN JOU KOPEN?

Wel ja, kan ook gewoon. Op mijn andere (art) website vind je al mijn kunstwerken, kant en klaar om zo je huis mee op te vrolijken 🙂