Online cursus “Feel Better Art Journaling”

Soms gaat het wel eens wat minder. Of niet eens ‘wat minder’ maar heel erg minder. Niet zo goed. Ik heb zo’n periode achter de rug, en hetgene wat mij er ALTIJD weer doorheen helpt, is Art Journaling. Ik kan daar altijd al mijn gevoelens in kwijt. Niemand veroordeeld dat, niemand beoordeeld dat. Mijn Art Journal is van mij en voor mij.

online cursus Feel Better Art Journaling NU KOPEN

Wat zeggen anderen?

“Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt”

Van alles wat Revlie doet en maakt word ik ontzettend vrolijk. Ze geeft workshops vol inspiratie en is relaxt, “fouten” bestaan niet, niks hoeft perfect, heerlijk! Bestellingen worden snel verzonden, kortom: een aanrader! – Joke

“Je hoeft je geen zorgen te maken om ‘binnen de lijntjes’ te blijven”

Revlie’s workshops zijn een inspiratie voor iedereen die wil genieten van creatief bezig zijn zonder je zorgen te maken om alles “binnen de lijntjes” te maken. Daarnaast zijn haar producten met de droom meisjes so cute! 😍😍😍 – Mirjam

“Het perfectionisme lekker loslaten!”

Van Revlie haar enthousiasme word ik zo vrolijk en blij! Het perfectionisme lekker los laten, alles is goed. Op een hele spontane manier helpt Revlie je door het project. Echt een schattebout 💕 – Danielle

“Ik word altijd al vrolijk van Revlie!”

Ik heb ontzettend veel zin in deze online class! Ik kan niet wachten om ermee te starten want ik word altijd al vrolijk van Revlie door haar podcasts, stories en berichten en nu mag ik zelfs iets van haar leren 🤩 – Jessica

“Cursussen zijn leerzaam, maar vooral ook gezellig!”

Geweldige, snelle levering met persoonlijke touch. Cursussen zijn leerzaam, maar vooral ook gezellig! Je wordt vooral aangespoort je eigen ding te doen en dat fouten maken mag. – Monique

online cursus Feel Better Art Journaling NU KOPEN

Vraag je je af of je je gevoelens wel kunt Art Journalen?!

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

 • Ik weet niet zo goed hoe ik mijn gevoel moet verwoorden
 • Ik ben totaal niet creatief…
 • Wat schrijf je dan in je Art Journal als het niet zo goed gaat…
 • Moet mijn Art Journal dan niet altijd vrolijk zijn?
 • Als ik een voorbeeld idee heb, dan weet ik wat ik moet maken
 • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken om mijn gevoelens vast te leggen

Dan is deze online cursus “Feel Better Art Journaling” echt iets voor jou!

Hoe fijn zou dit zijn:

 • niet meer twijfelen aan of je dit kan
 • weten hoe je je gevoelens kunt vastleggen
 • verschillende manieren van ‘schrijven’ in je art journal leren
 • loslaten dat perfectionisme!
 • geen ingewikkelde lessen
 • niet meer twijfelen welke materialen je kunt gebruike

Hoe fijn zou het zijn om een Art Journal te hebben, helemaal alleen voor jou, waarin jij al jouw gevoelens mag en kan verwerken? Zichtbaar en onzichtbaar! Een plek die veilig is en die je in de donkerste tijden er doorheen helpt?!

Want 1 ding is zeker: Art Journalen HELPT je dealen met je gevoelens en emoties. Er is een plek waar je dit even kwijt kan. Even kan stallen. En dat is jouw Art Journal. En dat je kan spelen met allerlei heerlijke art materialen helpt ook mee 😉

online cursus Feel Better Art Journaling NU KOPEN

In deze online workshop laat ik 10 (!) fijne Art Journal pagina’s zien in ca. 12 video’s. Daarin krijg je manieren om je gevoelens te uiten en vast te leggen in je Art Journal.

online cursus Feel Better Art Journaling NU KOPEN

Deze online workshop is namelijk helemaal op je eigen tempo te volgen, en het beste: je hebt voor altijd toegang! Dus geen gehaast met deadlines of op tijd lessen volgen, je kunt het helemaal in je eigen tempo doen & zo vaak terugkijken als je zelf wilt! Alle lessen zijn ook direct beschikbaar.

Ik vind het echt fijn dat ik op deze manier kan inspireren om juist je gevoelens vast te leggen in je Art Journal. Het gaat er niet om  dat het netjes of mooi wordt. Het gaat erom dat je je gevoelens kan uiten. Juist als het even tegenzit en allemaal even niet zo lekker loopt. Dan is jouw Art Journal altijd je uitlaatklep. Helemaal van en voor jou.

Wees vooral niet bang om lekker te experimenteren. Je kunt namelijk altijd weer opnieuw beginnen, er is altijd weer meer papier :). En als je lekker blijft proberen, experimenteren en oefenen, zal je merken dat het je steeds makkelijker afgaat. En je er ook meer plezier in krijgt. Zelfs om je emoties en gevoelens vast te leggen. Het krijgt dan gewoon een eigen plekje.

Art Journaling is verslavend, tis maar dat je gewaarschuwd bent! Waterverf is ook nog eens erg vergevingsgezind! Ja ha, dat is ook wel zo prettig! Je kunt uiteraard alle mediums gebruiken die jij maar wilt. Er zijn namelijk geen regels 🙂

Er is ook een materiaal lijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet al deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha!

dus, zullen we lekker samen gaan creëeren?!

Nadat je deze online workshop heb gekocht, ontvang je van mij een email met informatie hoe je kunt inloggen in deze online cursus. Dit gaat handmatig, meestal heb je de link binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 24 uur heb je toegang! 


Dus, kan jij ook niet wachten om je gevoelens heerlijk te kunnen uiten in jouw eigen art journal? De dingen te maken die jij mooi vindt en heel veel inspiratie op te doen? Scoor dan snel deze online cursus Feel Better Art Journaling!

online cursus Feel Better Art Journaling NU KOPEN

VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE MATERIALEN HEB IK NODIG?

Dat is voor bijna elke art journal pagina verschillend. Uiteraard is de basis een art journal, waterverf, kwastje, een potlood en gum. Maar per art journal pagina werken we ook met andere materialen. Deze staan allemaal beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt!

WANNEER START DE ONLINE WORKSHOP?

Deze online cursus staat nu al LIVE. Je ontvangt na aankoop van mij een email met  toegang tot de online leeromgeving. Dit is wel een handmatig proces, meestal heb je je inloggegevens binnen een paar uur diezelfde dag nog.

HOE LANG HEB IK TOEGANG?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt!

MOET IK AL ERVARING HEBBEN?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg schitterende art journal pagina’s maken. Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet om met waterverf en alle andere mediums die ik gebruik, in je art journal te werken.

KAN IK VRAGEN STELLEN?

Heb je vragen, stel ze gewoon. Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet! Er is ook een Facebookgroep waar ik dagelijks vragen beantwoord!

IS HET GOED TE VOLGEN?

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. Ook kinderen kunnen het prima bijhouden. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

HOE ZIT DAT ALS JE PERFECTIONISTISCH BENT…?

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben. Kijk maar eens bij mijn recensies, je zult regelmatig terug zien komen dat ik mensen echt kan helpen hun perfectionisme los te laten ;).

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent.

KAN IK OP MIJN TELEFOON / TABLET / PC KIJKEN?

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

WAAROM ZOU IK VAN JOU EEN ONLINE WORKSHOP KOPEN?

Ik ben als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. En voor deze specifieke online cursus “Feel Better Art Journaling” stel ik mezelf ook kwetsbaar op, en laat ik jou ook zien dat zelfs in moeilijke tijden, je Art Journal er altijd voor je is ;). Enthousiast neem ik je mee in mijn kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan art journalen! Bye Bye Candy Crush ;D

MAAR IK HEB HELEMAAL GEEN TIJD!

Dan raad ik je aan je eens te verdiepen in waar al jouw tijd in gaat zitten, misschien ben je (net als ik ooit was) iets te verslaafd aan je telefoon of ander beeldscherm? Download dan mijn gratis e-book Bye Facebook, Hello Focus om zoveel meer tijd over te houden voor jouw creativiTIJD!

online cursus Feel Better Art Journaling NU KOPEN

online cursus Feel Better Art Journaling NU KOPEN