speed doesn’t matter. forward is forward.

speed doesn’t matter. forward is forward!

Oftewel, loop je eigen race! Ik heb daar nogal regelmatig zelf moeite mee. laten we eerlijk zijn: loeren we allemaal niet naar een ander en zien dat die ander dan veeeeeeel sneller gaat dan jij? ze bereiken hun doelen, zonder enige moeite althans zo LIJKT het he. alsof ze een droom hebben, jou deze droom vertellen en dan BAM (“zo’n grote vuurbal jonguh!” hehe) maar goed BAM daar is het! In your face! even in een dagje gerealiseerd. en jou achterlatend met een gevoel van whhhhuuuuuttttt?!!🤯

Revlie-Speed_Laarzen

maar weet je, dat is natuurlijk gewoon helemaal niet waar! heb je er wel eens aan gedacht, dat ze misschien al járen aan hun droom werken?! op hun bek gaan, en weer opstaan. eigenlijk nu pas goed zichtbaar zijn? nu ze aan het groeien zijn? het “opeens” een succes is? iedereen, echt iedereen, loopt gewoon zijn eigen race. en zo lang je vooruit gaat (nou ja, niet met levels Candy Crush dan he!!), ben jij gewoon op weg naar jouw EIGEN SUCCES! hoe lang of kort dat dan ook mag duren. je loopt JOUW pad. en jouw race.

en weet je, er is ook iets heel moois aan deze weg naar jouw droom. een droom of doel stellen is heerlijk, proberen deze droom of doel te bereiken nog veel vetter maar ik voel ook heel sterk dat ik vooral kan genieten van elke stap die ik zet. genieten van je proces. van je groei. dat je terugkijkt op je eigen pad en denkt halleluja ik ben al ZOVER gekomen! niks niet vergelijken! focus op jouw pad en proces!

dus stel nou dat je weer die nare gevoelens krijgt dat anderen ‘het’ allemaal voor elkaar hebben, hun doelen en dromen bereiken en dat jij er maar een beetje vanaf de zijlijn naar staat te loeren, onthou dan eens dat JIJ jouw eigen race aan het rennen bent. of lopen. of wandelen. definieer JOUW EIGEN definitie van succes en ga daarvoor! focus on your own shit :). succes is dat wat JIJ denkt en vindt dat succes is.

voor mij betekent succes dat ik zo veel als mogelijk thuis vanuit mijn studio kan werken. dat ik er ben voor mijn (regelmatig irritante 🙂 pubers. dat ik hun probeer te begrijpen (ook al zijn ze soms dus zo irritant ;). succes voor mij is werken met mijn handen, waterverf en daily journaling. het ontwikkelen van online cursussen en giga mooie recensies krijgen wat ik voor anderen betekent heb. succes voor mij is niet bakken met geld (jaja I know, handig is het wel!). en geld verdienen is meer dan OK. succes voor mij is het leven leiden waar ik me gelukkig in voel, doelen stel waar ik blij van wordt en van betekenis kunnen zijn voor anderen die ook creatieve vrijheid willen voelen. succes is doen waar ik gelukkig van word!

wat is jouw definitie van succes eigenlijk? Laat me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *