Waterverf in je Art Journal online workshop


Nu voor maar € 19,95 (i.p.v. € 57,-) voor 10 lessen!


Denk jij ook dat je niet creatief genoeg bent om lekker te art journalen met waterverf? Ik wed dat je het mis hebt 🙂

"Onlangs online workshop Waterverf in je art journal gevolgd. Een inspirerende, motiverende, goed uitgelegde workshop door een fantastische enthousiaste vrouw." - Monique
Leren_Artjournalen_Revlie_Onlinecursus

Zit jouw perfectionisme
je in de weg om lekker vrij te kunnen creëeren?!

KOMT DIT JE BEKEND VOOR:

  • Ik zou ook wel eens willen art journalen, maar hoe dan?
  • Ik ben totaal niet creatief…
  • Waterverf is zo moeilijk om te leren…
  • Ik wil wel wat maken, maar mijn perfectionisme zit me in de weg
  • Ik heb geen idee met welke materialen ik wat kan maken
  • Ik kan wel wat inspiratie gebruiken

Dan is deze online workshop “Waterverf in je art journal” echt iets voor jou!

Hoe fijn zou dit zijn:

Waterverf in je artjournal leren
Waterverf in je Artjournal

Hoe fijn zou het zijn om vrij te kunnen creëeren, zonder dat je perfectionisme jou in de weg zit? Zonder dat je je zorgen zit te maken of de materialen die je gebruikt wel ‘goed genoeg’ zijn? Hoe fijn zou het zijn dat allemaal los te kunnen laten?!

Het toelaten van creativiteit heeft bij mij ook even geduurd, geloof het of niet. Een docent heeft vroeger ooit tegen mij gezegd “jammer dat je daar niet creatief genoeg voor bent” toen ik aangaf een creatieve opleiding te willen doen. Helaas heb ik dat lang aan me laten knagen. Ben een andere kant op gegaan. Veilig. Kantoorwerk. Totdat ik bedacht dat dit ZIJN mening was. En helemaal NIETS met mij te maken had. En door dat los te laten, kwam ook mijn creativiteit los. En ik gun jou die vrijheid ook!

DSC_0021

“Wát een geweldig lieve vrouw is Revlie! Daarnaast heeft ze geweldig leuke lessen gemaakt die supergoed te volgen zijn. Onze dochter van 8 vindt het super, maar ik ook! Echt iets wat zo leuk is om samen te kunnen doen. Daarnaast heb ik de online class “Droom Meisjes Tekenen” gekocht en ook die is echt megaleuk. Supertevreden zijn we ermee!” – Lisa & Tess

revlie schuit

Waarom zou je van mij een online workshop kopen?

“Ik heb net de workshop Waterverf in je Art Journal gevolgd. Een fijne, inspirerende workshop waar ik helemaal vrolijk van ben geworden, heerlijk om zo met kleur te spelen en van de mooie voorbeelden te genieten!” – Margriet

Revlie is als geen ander in staat je heel snel je perfectionisme los te leren laten. Enthousiast neemt ze je mee in haar kleurrijke creatieve wereld. Je wilt niets anders meer dan art journalen!

Online workshop waterverf in je art journal

Wat krijg je in deze online workshop:

ONBEPERKT TOEGANG

Na betaling ontvang je van mij toegang tot de online leeromgeving waar deze online workshop staat. En je hebt voor altijd toegang! Niks geen gedoe met deadlines. Lekker op je eigen tempo en zo vaak kijken als je wilt!

HULP

Heb je vragen, stel ze gewoon. Ik ben prima bereikbaar en help je graag. En GEEN enkele vraag is dom of stom. Dat je het even weet 🙂

GOED TE VOLGEN

Ik leg alles stap voor stap uit in een prima te volgen tempo. Ook kinderen kunnen het prima bijhouden. En je kunt natuurlijk de video stopzetten, terugspoelen, nog een keer een stukje kijken en weer door!

LOSLATEN

Ik neem de druk van perfectionisme voor je weg. Ik hoor van cursisten dat juist dát stukje zo belangrijk is, en dat hun meekijkende kinderen daar ook heel veel baat bij hebben. 

Schijnt (heb ik van horen zeggen), dat het ook nog eens gezellig is dat ik lekker zit te kletsen terwijl jij aan het creëren bent 🙂

OVERAL BESCHIKBAAR

Je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving, en je kunt de lessen onbeperkt kijken via je mobiel, tablet of pc/mac. Oftewel: overal kan je even wegdromen en even kijken. En zodra je tijd hebt, lekker aan de slag!

UITLEG MATERIALEN

Ik leg uit met welke materialen ik werk en waarom. Je krijgt een materiaallijst met de merken van de materialen die ik graag gebruik (die ben je niet verplicht te kopen, maar wel fijn om een richtlijn te hebben). 

In deze online workshop laat ik 10 (!) superleuke en makkelijke ideeën zien, om waterverf in je Art Journal te gebruiken.

En nu voor maar
€ 19,95,- (i.p.v. € 57,-) voor 10 lessen!

Online Workshop Waterverf in je ArtJournal

Ik vind het echt super dat ik mijn makkelijke en vooral leuke technieken aan je kan leren. Waterverf kan best een beetje intimiderend zijn, maar ik zal je laten zien dat ze óók leuk & makkelijk zijn om in je art journal te gebruiken! Wees vooral niet bang om lekker te experimenteren. Je kunt namelijk altijd weer opnieuw beginnen, er is altijd weer meer papier :). En als je lekker blijft proberen, experimenteren en oefenen, zal je merken dat het je steeds makkelijker afgaat. En je er ook meer plezier in krijgt. Het is verslavend, tis maar dat je gewaarschuwd bent! Waterverf is ook nog eens erg vergevingsgezind! Ja ha, dat is ook wel zo prettig! Ik vind het heerlijk om met waterverf te werken en in deze superleuke online workshop laat ik je in 10 verschillende video’s zien waarom!

Er is ook een materiaallijst toegevoegd, maar je hoeft zeker niet al deze materialen in huis te halen. Vaak heb je al voldoende in huis. En je hoeft ook niet exact na te maken wat ik gemaakt heb (mag wel!). Het zijn ideeën om je op gang te helpen! Dus gebruik vooral wat je hebt, en als je een excuus nodig hebt om nieuwe materialen te kopen: download dan de materiaallijst in de workshop omgeving! ha!

DSC_0037 (2)

"zoveel leuke ideeën en uitleg!"

“Heb laatst Waterverf in je art journal gekocht, heerlijk om te oefenen met waterverf (waar ik absoluut een groentje in ben). Zoveel leuke ideeën en uitleg. Word ik echt vrolijk van. Vanochtend Revlie Live op Instagram ….was super om te zien en mee te doen. En hup meteen Draw the girl squad gekocht. Heerlijk momentjes voor mezelf! Echte aanrader en inspirerend!🌸🥰🌸” – Corrie

"een fijne inspirerende workshop..."

“Ik heb net de workshop Waterverf in je art journal gevolgd. Een fijne, inspirerende workshop waar ik helemaal vrolijk van ben geworden, heerlijk om zo met kleur te spelen en van de mooie voorbeelden te genieten!” – Margriet

DSC_0037 (1)
DSC_0019

"wat ook tof is, is dat ze haar 'foutjes' laat zien..."

“Wat voor mij begon met alleen maar wat afleiding vinden door ontspannen naar Revlie haar creaties te kijken, is toch geëindigd in werkelijke creaties maken.

Revlie haar werk is zo enorm inspirerend. Wat ook tof is, is dat ze haar ‘foutjes’ laat zien, hoe ze ermee omgaat en vooral je inspireert dat het allemaal niet zo perfect hoeft te zijn. Gewoon lekker los er creëren.

Enjoy!” – Elise

Dus, kan jij ook niet wachten om helemaal vrij te leren creëren, de dingen te maken die jij mooi vindt en heel veel inspiratie op te doen? 

Een paar voorbeelden van een aantal van de lessen:

Veelgestelde vragen

Welke materialen heb ik nodig?

Dat is voor bijna elke art journal pagina verschillend. Uiteraard is de basis een art journal, waterverf, kwastje, een potlood en gum. Maar per art journal pagina werken we ook met andere materialen. Deze staan allemaal beschreven in de materiaallijst die je in de online leeromgeving kunt downloaden. Ik vermeld er ook bij met welke merken ik het liefste werk. Je bent absoluut niet verplicht om met dezelfde materialen te werken, als je al gelijkende materialen in huis hebt 🙂

Wanneer start de online workshop?

Zodra je de online workshop koopt, krijg je zo spoedig mogelijk van mij toegang tot de online leeromgeving en stuur ik je een email met inloggegevens. Daarna kan je DIRECT starten.

Hoe lang heb ik toegang?

Onbeperkt! Je kunt zo vaak en zo lang blijven kijken als je wilt. Er is geen deadline. Dus heerlijk op jouw eigen tempo zo vaak terugkijken als je wilt! 

Moet ik al ervaring hebben?

Absoluut niet! Beginners kunnen prima aan de hand van mijn uitleg schitterende art journal pagina’s maken. Ben je al verder dan weet ik 100% zeker dat je inspiratie & nieuwe ideeën en technieken op doet om met waterverf in je art journal te werken. 

Nu voor maar € 19,95 (i.p.v. € 57,-) voor 10 lessen!