Rev’s coole Paasactie!

Revs Coole Paasactie

*** UPDATE: ALLE WINNENDE PAASEIEREN ZIJN GEVONDEN OP VRIJDAG 26 MAART 2021 EN DE ACTIE IS HIERBIJ GESLOTEN ****

Het is bijna Pasen en daarom vond ik het een geniaal idee (origineel van SellYourStuffOnline), om Paaseieren in de shop te verstoppen! Teeheeee, Hippetieeee Hoppetiieeeeee beetje terug naar je jeugd. Lekker paaseieren zoeken en daarmee super vette prijzen & mooie kortingen winnen! Want alleen een beetje zoeken worden we niet vrolijk van natuurlijk.

De actie start vrijdag 26 maart 2021 om 19.00 uur. Zoeken is een eitje hehe, maar wees er snel bij: want de eerste die een winnend ei vindt, wint dat ei! De actie eindigt zondag 28 maart 2021 om 12.00 uur. Want met Pasen zelf hebben we natuurlijk wel wat anders te doen dan eitjes in mijn shop zoeken. Dan moeten we Paasontbijten, Paaslunchen en Paasdineren toch :).

Hoe doe je dan mee met Rev’s coole Paasactie?

 1. Zoek in de shop naar de winnende Paaseieren! Verderop in deze post zie je de voorbeelden & wat er te winnen valt!
 2. Heb je een winnend ei gevonden, wees dan heel snel en doe het volgende:
  1. Plaats in een reactie het codewoord wat bij het ei staat onder deze Rev’s Coole Paasactie Facebook Post , MET de plaats waar je je ei gevonden hebt. Wie het eerst komt, het eerst maalt!
  2. Ik stuur jou dan een DM met de vraag naar je naam & adres (als je een prijs hebt gewonnen), of je ontvangt de kortingscode of de code voor het shoptegoed zodat je deze direct kunt verzilveren (let op: de kortingscodes en shoptegoed code zijn t/m 5 april 2021 geldig). Heb je een of zelfs 2 cursussen gewonnen? Dan vraag ik welke cursus(sen) je hebt gekozen;
 3.  like, deel en post erop los, dat is geen must, maar het is natuurlijk leuk & gezellig en daar help je mij dan weer mee! Gebruik #revspaasactie als je het deelt 🙂

Heb je een winnend paasei gevonden, claim dan snel je prijs, wees dan blij en laat de andere eitjes liggen voor iemand anders. Je krijgt maar ÉÉN prijs per persoon, zo voorkomen we dat één iemand huppeteeeeee met alle eieren ervan door gaat :). De actie eindigt op zondag 28 maart 2021 om 12.00 uur, dus áls je een ei gevonden hebt, moet je die wel voor de sluitingsdatum van deze actie claimen :). De prijzen met kortingscode & shoptegoed zijn exclusief de eventuele verzendkosten.

Welke prijzen zijn er te winnen?! Nou die zijn niet mis hoor!

Ja je wilt natuurlijk wel weten waarvoor je moet zoeken toch! In DEZE Facebook Post zal ik de stand van zaken van de gevonden eieren bijhouden! 

Hier komen ze allemaal:

Revs Coole Paasactie

 

Revs Coole Paasactie

 

Revs Coole Paasactie

Revs Coole Paasactie

Revs Coole Paasactie

Revs Coole Paasactie

Let op: de prijs “€ 15,- shoptegoed” is exclusief de eventuele verzendkosten.

Revs Coole Paasactie

En let op: het 25% kortingsei is TWEE KEER te vinden! Dus niet getreurd, als je deze al bij de reacties ziet staan! Dit paasei zit er gewoon 2x in!!!

Let op: de prijs “25% korting” is exclusief de eventuele verzendkosten.

 

Revs Coole Paasactie

En let op: het 20% kortingsei is TWEE KEER te vinden! Dus niet getreurd, als je deze al bij de reacties ziet staan! Dit paasei zit er gewoon 2x in!!!

Let op: de prijs “20% korting” is exclusief de eventuele verzendkosten.

Nou, Hippetieeee Hoppetiieeeeee, klaar voor de start? Zet vrijdag 26 maart 2021 19.00 uur in je agenda of als wekker op je telefoon, want dit wil je dus echt niet missen he :))

Wil je nou op de hoogte gehouden worden van mijn acties, hehe, dat wil je, dan schrijf je je nu in voor mijn wekelijkse inspiratiemail, krijg je gelijk toegang tot mijn inspiratievideo “Sally Strong Girl”!

 

 

2 reacties op “Rev’s coole Paasactie!

 1. Susanne de Prenter schreef:

  ASJEMENOU

  Gevonden bij daily journaling online cursus + gratis stickersheet

  Mijn god! Wat een stress, haha!

 2. Revlie Schuit schreef:

  lieverd, iemand was jou 1 minuutje voor (de reacties waren onder de facebook post). Sowieso heb ik naar de tijd gekeken hoor, jij had 19.12, de winnaar 19.11 dus net niet helaas! Maar superlief dat je meegespeeld hebt! Ik ga nog even kijken wat ik voor de ‘verliezend winnaars’ kan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *