Online cursus “Mixed Media Uiltje” op een canvas!

jaha, de gloedje nieuwe “online cursus “Mixed Media Uiltje” op een canvas! is BIJNA DAAR! oehoe oehoe (van dat ene liedje, je weet wel haha), maar OOK van een uil! En laat ik nou net echt zo’n geweldig heerlijk superleuke Online cursus gemaakt hebben “Mixed Media Uil”.

echt, ik meen het hoor, kijk dan:

Online Cursus Mixed Media Canvas Uil

dit ziet er toch waanzinnig uit? Ja ok, ik weet het, ik ben nogal niet zo erg objectief in dit geval hehe. maar goed, ik vind de online cursus helemaal geweldig geworden!

ik denk dat ik gewoon extra blij word, als ik met stof & vilt aan de slag ‘mag’. “mag” tussen haakjes, want ik mag natuurlijk maken wat ik maar wil he?

Online cursus Mixed Media Uiltje

en uiteraard ga ik deze gave online cursus weer met een leuke bonus & extra’s aanbieden speciaal voor mijn lieve VIP mensen! en jij, lieve schat, kan als een van de vroege vogels (hehe) op mijn VIP lijst komen!

je hoeft alleen maar even op deze blogpost te reageren met OEHOE OEHOE of iets anders leuks, en dan krijg je straks als eerste van mij een mailtje! 

Waarom? DAAROM!

en waarom wil je dat? nouuuuu luister, ik heb maar een beperkt aantal kits beschikbaar. Wat is een kit? Nou, de materialen om deze te gekke canvas te maken (exclusief de verf en crayons en lijm etc). wat zit er dan wel in deze kit? Canvas, stofjes, viltjes, knoopjes, wood veneer, boek papier, scrapbook papier, stickles glitters, stempeltje. En ik zal je zeggen: deze kit WIL JE. yup. dit is de universe met het teken waar je op zat te wachten. hehe kidding natuurlijk.

maar wat niet kidding is: ik heb er echt maar een paar. 

Wat moet ik doen?

dus, deze woensdag 17 november om 9 uur krijgen alleen de mensen die op mijn VIP lijst staan een speciale link om deze kit + cursus extra voordeling EN met allerlei extra’s te kopen.

je hoeft allen maar even op deze blogpost te reageren met OEHOE OEHOE of iets anders leuks, en dan krijg je straks als eerste van mij een mailtje!

Online Cursus Mixed Media Canvas Uil

en je wilt natuurlijk wel even weten hoe het zit met die bonussen en extra’s he? je weet, ik kan het toch niet laten. dus ik heb dit keer bedacht:

speciaal voor de VIP mensen:

 • de online cursus kost normaal € 37,- maar vanaf 17 november t/m zondag 22 november geldt de actieprijs van maar € 27,-
 • indien je met kit kiest betaal € 43,95 (16,95 voor de kit, en 27,- voor de cursus).
 • een GRATIS enamel pin als je op 17 of 18 november de cursus koopt (ja, ook als de kit al uitverkocht is);
 • 2 mixed media kaarten;
 • toegang tot de online cursus “Rocky Rainbow Girl” t.w.v. € 19,95.

dus het lijkt me dat je hier geen seconde over na hoeft te denken en je lekker op de VIP lijst laat zetten 🙂 een simpel mailtje met OEHOE OEHOE naar mij is genoeg!

Check al mijn andere online cursussen, misschien zit er al iets super leuks voor je bij! En vind je nou een uiltje niet zo leuk, kijk dan eens bij de Mixed Media cursus Huisje, of Mixed Media Birds! Natuurlijk helemaal perfect om kado te doen als sint of kerstkadootje!

 

Een reactie op “Online cursus “Mixed Media Uiltje” op een canvas!

 1. Sandra schreef:

  Hoi Revlie,
  Vanmorgen meegedaan met de live sessie op insta. SUPERRRR leuk.🤩🤩🤩
  Ga ik straks afmaken.
  Maar wilde even kijken naar mijn uil. Want die materialen had ik eigelijk klaar liggen. Heb jij nog een linkje voor mij want ik kan nergens wat terug vinden.

  Groetjes sandra zwanenburg-don

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *