Nieuwe mixed media online workshop voor kids (en grote meisjes ook :)

De laatste online workshop Mixed Media voor kids was echt zo’n succes, dat ik er nog één gemaakt heb: Nieuwe mixed media online workshop voor kids (en grote meisjes ook :). Je kan hier de online workshop altijd nog kopen!

Mixed Media Birds Revlie

En ik krijg op mijn vorige online workshop voor kids zulke mooie referenties van lieve moeders! Zoals:

“Vanmiddag samen met dochterlief de online mixed media les voor kids gedaan. Het was Ge-Wel-Dig!!! Onzeker zat ze klaar, maar al snel groeide het vertrouwen en was mn meisje heerlijk in de weer met papier, stof, lijm en verf. Onze dochter heeft genoten en stiekem veel meer geleerd dan enkel wat mixed media technieken… Dankjewel Revlie!
Wij gaan hier snel weer samen aan de freubel!
Dankjewel 🙏🏻❤️
Ps. Dochter zegt: Revlie is zoooo grappig! En fijn dat ik nu eens zelf mag bepalen wat mooi is! (En niet m’n juf!)”  – Marielle

Wil je meer referenties lezen? Dat kan je HIER doen.

En echt hoor, als ik zulke fantastische referenties krijg, maakt mijn hart gewoon een sprongetje! Dit is nou precies waarom ik ook mixed media online workshops voor kids aanbied. Om hun het gevoel te geven dat ze wél vrijuit mogen creëren. Zonder dat iemand (vooral een volwassene) tegen ze zegt dat ze het fout doen, dat het niet mooi genoeg is, dat ze iets moeten aanpassen of dat ze niet genoeg hun best erop hebben gedaan. Perfectionisme zit gewoon niet in mijn vocabulaire en dat zou ook elk kind niet moeten hebben als het op creatief en creëren aan komt. Je zou gewoon lekker moeten genieten van het creatief bezig zijn! e a kid.

Dus deze leuke online workshop kun je nu kopen. Voor kids, maar ook grote meisjes vinden ‘m leuk hoor! Het is een mixed media pagina, maar dit keer ook met ruimte genoeg om (je gevoelens) lekker te journalen. Wil je eens kijken naar wat voor andere online workshops ik allemaal voor je klaar heb staan? Neem dan hier een kijkje.

Happy creating!

Mixed Media Birds Revlie Mixed Media Birds Revlie

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *