Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

REV IT UP DARE

om een beetje gezond & happy te blijven, creëer ik zoveel als ik kan. dingen maken, betekent voor mij echt VRIJHEID! mijn gedachten fladderen lekker naar een relaxt plekje, en ik vergeet voor even alle shit die nu om ons heen gebeurd (Coronavirus 2020 om maar wat te noemen). Omdat ik graag deel, zou ik jou ook graag het gevoel van ultieme vrijheid gunnen als je aan het creëren bent. En dat doe ik via onderstaande gratis wekelijkse “dare”, een uitdaging, “REV IT UP”.

REV IT UP dare

Elke week post ik een nieuwe dare (uitdaging dus) op mijn blog. Je kunt je gratis aanmelden zodat je elke week op vrijdag een berichtje van me krijgt zodra de nieuwe DARE live staat. In elke blog post laat ik je stap voor stap zien wat ik heb gemaakt. Ik gebruik elke week een ‘prompt’ en een soort opdracht of idee om te maken. En daar kan je gratis en voor niks aan mee doen.

Mijn gedachte hierachter is dat je vooral plezier hebt met elke ‘opdracht’. Mijn tagline “GIVE YOURSELF PERMISSION TO PLAY” is natuurlijk heel belangrijk ook hier weer. Ik hoop dat je elke week uitkijkt naar een nieuwe creatieve opdracht en gezelligheid in je mailbox ;). Ik hoop dat ik je hiermee kan inspireren ook lekker vrij te gaan creëren, om die witte pagina te doorbreken, een beetje ontspannen van je werkelijkheid. Lekker je handen bezig laten zijn en je hoofd laten fladderen in creatieve energie 🙂

Hieronder een kleine sneak van de allereerste DARE die ik op 24 april 2020 gemaakt heb. Maar je kunt starten wanneer JIJ wilt. Je kunt het archief met alle DARES tot nu toe HIER vinden. Of je kunt je gratis inschrijven voor mijn wekelijkse heads up mail, en dat doe je HIER.

REV IT UP Dare no. 1 PLAY

Dus kan je wel een beetje extra wekelijkse gratis inspiratie gebruiken, doe lekker mee en schrijf je gratis in, via deze link.