Plan with me! YouTube video met maandelijkse spread voor je Bullet Journal

In deze video “Plan with me! YouTube video met maandelijkse spread voor je Bullet Journal” laat ik je zien hoe je eenvoudig met waterverf een superleuke spread in je Bullet Journal maakt! Klikt op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan, of klik HIER.

Plan with me! Voor iedereen is Bullet Journaling weer anders. Ik laat je in mijn Bullet  Journal video ideetjes zien, dat je je Bullet Journal helemaal naar je eigen zin kan maken. Waarom niet een beetje meer art journaling in je bullet journal?! Dus hop over naar deze video en zie hoe ik deze leuke bullet journal pagina gemaakt heb.

Bullet Journal Spread Revlie

Dus, ben je er klaar voor om samen met mij in je Bullet Journal te werken? Vind je mijn video’s leuk, abonneer dan vooral op mijn kanaal, want er staan nog zoveel meer leuke video’s voor je EN wekelijks komen er weer nieuwe bij! En als je de video leuk vond, geef gerust een duimpje (omhoog dan he! 🙂 en laat me ook in de comments weten als je nog vragen of opmerkingen hebt!

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

De materialen die ik voor deze video “Plan with me! YouTube video met maandelijkse spread voor je Bullet Journal” heb gebruikt:

  • Leuchtturm 1917 Bullet Journal, dotted
  • Prima Marketing waterverf “Pastel Dreams”
  • Posca pennen wit
  • Edding Brush pen grijs
  • Water

Bullet Journal Spread RevlieBullet Journal Spread Revlie

Dank voor het kijken weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *