Waterverf & stencil, een nieuwe gratis art journaling video!

YouTube video Fix You Revlie

Waterverf & stencil, een nieuwe gratis art journaling video!

Een nieuwe art journaling video voor je op mijn YouTube! “Waterverf & stencil, een nieuwe gratis art journaling video!”

Waterverf en stencils zijn over het algemeen niet zo’n fijne match, maar ik heb een manier gevonden waarop waterverf echt perfect samenwerkt met een stencil! Zie hoe ik deze pagina gemaakt heb in de video op mijn YouTube kanaal en laat me weten wat je ervan vindt 😉

Voor deze art journal pagina, heb ik mijn eigen Art Journal gebruikt. Deze kan je HIER vinden.

Andere materialen die ik gebruikt heb:

  • waterverf Bold & Bright van ArtbyMarlene / Studio Light
  • Stencil “MASKBM07” ook van ArtbyMarlene / Studio Light
  • Stickles van Ranger
  • potlood, kwast
  • witte acrylverf van Liquitex

Wil je nog meer leuke artjournal ideetjes zien? Ik heb hier een aardige verzameling voor je. Als je nog maar net begint met artjournaling, kan het best een beetje overweldigend zijn allemaal. Toch? Maar je moet toch echt gewoon ergens beginnen. Zeker als je net start, moet je eigenlijk lekker gaan experimenteren met al de materialen die er zijn. Gewoon gaan gebruiken en proberen. Dan is het ook niet zo erg als er iets ‘misgaat’. Want het is toch gewoon oefenen en proberen! Leer om gewoon lekker los te spelen in je artjournal. Valt het resultaat tegen? Vind je het toch niet zo leuk? Hoppa, gewoon eroverheen met verf of gesso en opnieuw beginnen! Of gewoon de bladzijde omslaan en er is altijd weer meer papier! Dus huppetee aan de slag en lekker gaan experimenteren. Je vindt heel veel gratis tutorials, video’s en inspiratie van mij online, maar ook van heel veel verschillende andere creatievelingen die graag hun werk, ideeën, tips en inspiratie delen!

Nog wat meer foto’s voor je:

YouTube video Fix You Revlie YouTube video Fix You Revlie YouTube video Fix You Revlie YouTube video Fix You Revlie YouTube video Fix You Revlie YouTube video Fix You Revlie YouTube video Fix You Revlie YouTube video Fix You Revlie YouTube video Fix You Revlie

Dus, waterverf met een stencil doe je zo! Ga lekker aan de slag, en deel gerust je project met mij (tag me op Instagram met @Revlie en ik kom je even opzoeken!)

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *