Waterverf Quote Poster “Shine” video

jahaaaa heb je zin om lekker zen te kijken naar hoe ik deze Waterverf Quote Poster “Shine” in elkaar flats?! Kijk dan snel mijn YouTube video. Geen uitleg, maar je kunt heel eenvoudig mee doen (op pauze zetten kan altijd he ha!).

Als jij ook zo van al die schitterende quote posters die je op Pinterest voorbij ziet komen geniet, dan is dit natuurlijk spekkie voor je bekkie! Vooral die handgemaakte met waterverf? Zou het niet leuk zijn om jouw eigen favoriete quote, of stukje van een songtekst, op deze manier te maken?! Dus ik zeg, lekker de video kijken, ontspannen en de tweede keer kijken gelijk meedoen 🙂

En deze mooie Quote Poster is een kadootje voor 1 van mijn lieve cursisten. Alle lieverds die een cursus (of andere dingen) kopen in mijn shop, krijgen toegang tot mijn besloten Facebook Groep. En daar hou ik af en toe gewoon zo’n leuke actie. Dus dit keer is Bea de gelukkig en wint ze deze mooie poster. En voor jullie een fijn gelukje dat ik even gefilmd heb bij het opnemen 🙂

Hieronder kun je de video bekijken:

Welke materialen heb je nodig?

Dus waterverf, waterverfpapier, kwastje en water, dat is eigenlijk alles wat je nodig hebt!

Waterverf Quote Poster Shine

Dit is ‘m dus! Errrug leuk geworden, al zeg ik het zelf ;).

Je hoeft hier echt niet heel goed voor te kunnen tekenen of een ander talent te hebben. Dus, je kunt gewoon echt nadoen wat ik doe, en dan tover je zo een een te gekke Waterverf quote tevoorschijn. Helemaal tof om deze als poster aan je muur te hangen, in te lijsten & kado te doen of in te scannen en als kaartjes te laten drukken. De mogelijkheden zijn nogal eindeloos 🙂

Vind je deze video leuk en zou je wel meer video’s willen kijken? Je kunt er genoeg vinden op mijn YouTube kanaal. Wil je een cursus Waterverf in je Art Journal doen, of bijvoorbeeld meisjes leren tekenen? Meer informatie over al mijn online cursussen vind je hier.

 

En nog een aantal foto’s van deze Waterverf quote!

Waterverf Quote Poster ShineWaterverf Quote Poster ShineWaterverf Quote Poster Shine

 

Laat je me je zelfgemaakte Waterverf Quote Poster online zien? Stuur me gerust een berichtje op Instagram, of tag me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *