Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Waterverf in je art journal op een makkelijke manier! nr. 6

Ja, ik heb weer een leuke nieuwe video voor je: “Waterverf in je art journal op een makkelijke manier! nr. 6”. Klik op de afbeelding om de video te kijken of klik HIER.

En dit keer werk ik heerlijk met waterverf & doodles!

Ben je op zoek naar nog meer (gratis) creatieve ideeën kijk dan even HIER. Je kunt je ook inschrijven voor mijn wekelijkse inspiratie nieuwsbrief, dat kan je HIER doen. Dan ontvang je gelijk het gratis e-book “Bye Facebook, Hello Focus” met mijn geheime tijd-maak-formule!

De materialen die ik voor deze video heb gebruikt:

  • Strathmore visual journal
  • Waterverf van Prima Marketing “the classics” en “tropicals”
  • Jane Davenport waterverf “Brights”
  • Zwarte pen van Pilot
  • Witte acryl pen van Posca
  • Kwast
  • en natuurlijk een pot water!

DETAILFOTO’S

Art Journal Turquoise - Revlie Art Journal Turquoise - Revlie Art Journal Turquoise - Revlie Art Journal Turquoise - Revlie Art Journal Turquoise - Revlie Art Journal Turquoise - Revlie Art Journal Turquoise - Revlie Art Journal Turquoise - Revlie

Lijkt het je leuk een online workshop te volgen met daarin 10 creatieve ideeën om waterverf in je art journal te gebruiken? Kijk dan hier naar mijn nieuwste waterverf online workshop “Waterverf in je art journal”.

Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!