Wil je mijn gratis inspiratievideo “Droom Meisje tekenen” kijken?

schrijf je dan nu in, en ontvang wekelijks inspiratie!

Waterverf in je art journal op een makkelijke manier! nr. 3

Waterverf in je art journal op een makkelijke manier! nr. 3

Watercolor3

Makkelijk waterverf gebruiken in je Art Journal #3. JAA, er is een nieuwe video!! Een mooie waterverf achtergrond met doodles van mijn favoriete zwart en witte pennen: Posca & Molotow. Werken met waterverf is zo leuk. Het geeft me vrijheid, waterverf doet gewoon wat waterverf doet. Totaal niet wat je verwacht en meestal geeft dat de mooiste resultaten.

Dus, als je nog geen waterverf in je Art Journal gebruikt hebt, waarom begin je daar dan nu niet mee?! Ik heb een paar video’s op mijn youtube kanaal en ga er nog meer uploaden. Natuurlijk niet alleen met waterverf, ik heb nog zo veel meer spullen waar ik graag mee werk.

Neem snel een kijkje bij mijn nieuwe waterverf video:

Nog wat foto’s voor meer inspiratie:

Fullsizeoutput_3ace

Fullsizeoutput_3ace

Fullsizeoutput_3ace

Fullsizeoutput_3ace

 

Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan al mijn waterverf video’s op YouTube. Wil je dit ook leren, stap voor stap? Neem dan een kijkje bij mijn Online Workshops.

REVLIE.logo.small

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen

Hey, wacht even, heb je mijn gratis video Droom Meisje tekenen al gezien?

Super inspirerend, jij kan dit ook! Promise :)

Wil je ook eens kijken of Droom Meisjes tekenen wat voor jou is? Schrijf je dan nu in en kijk mijn inspiratievideo hoe ik mijn Sally Strong Girl teken en ontvang wekelijks een kleurrijke nieuwsbrief vol inspiratie van mij!

Wat leuk dat je de gratis inspiratievideo Droom Meisjes Tekenen "Sally Strong Girl" wilt zien!