Waterverf in je Art Journal 2.0

Joehoeeee Waterverf in je Art Journal 2.0 online cursus is in aantocht!!!

Waterverf in je Art Journal 2.0

word jij ook zo zen van het werken in je Art Journal? ik zeker wel. echt een moment voor mezelf, en zeker in deze rare tijden waar het lijkt alsof we allemaal onder een soort hoogspanning leven, ben ik blij met deze heerlijke uitlaatklep.

nu heb ik vorig jaar de online cursus “Waterverf in je Art Journal” ontwikkeld met 10 te gekke, goed te volgen lessen. en rapapapapaaaaaaa er komt een vervolg! jaahaaaaa ik ben heel hard aan het werk om Waterverf in je Art Journal 2.0 op te nemen! planning is dat deze 1 maart ‘gelanceerd’ wordt.

dus, schrijf je vooral in voor mijn nieuwsbrief als je deze nieuwste online cursus straks met vette vip korting en extra’s wilt kopen. je kunt nu ook alvast een email sturen als je op de VIP lijst wil 🥳.

in de online cursus Waterverf in je Art Journal leer ik jou in 10 korte vlotte lessen hoe fijn het is om met waterverf in je Art Journal te spelen.

Wat zeggen anderen??

“Wát een geweldig lieve vrouw is Revlie! Daarnaast heeft ze geweldig leuke lessen gemaakt die supergoed te volgen zijn. Onze dochter van 8 vindt het super, maar ik ook! Echt iets wat zo leuk is om samen te kunnen doen. Daarnaast heb ik de online class “Droom Meisjes Tekenen” gekocht en ook die is echt megaleuk. Supertevreden zijn we ermee!” – Lisa & Tess

“zoveel leuke ideeën en uitleg!”

“Heb laatst Waterverf in je art journal gekocht, heerlijk om te oefenen met waterverf (waar ik absoluut een groentje in ben). Zoveel leuke ideeën en uitleg. Word ik echt vrolijk van. Vanochtend Revlie Live op Instagram ….was super om te zien en mee te doen. En hup meteen Draw the girl squad gekocht. Heerlijk momentjes voor mezelf! Echte aanrader en inspirerend!” Corrie

“een fijne inspirerende workshop…”

“Ik heb net de workshop Waterverf in je art journal gevolgd. Een fijne, inspirerende workshop waar ik helemaal vrolijk van ben geworden, heerlijk om zo met kleur te spelen en van de mooie voorbeelden te genieten!” – Margriet

“wat ook tof is, is dat ze haar ‘foutjes’ laat zien…”

“Wat voor mij begon met alleen maar wat afleiding vinden door ontspannen naar Revlie haar creaties te kijken, is toch geëindigd in werkelijke creaties maken.

Revlie haar werk is zo enorm inspirerend. Wat ook tof is, is dat ze haar ‘foutjes’ laat zien, hoe ze ermee omgaat en vooral je inspireert dat het allemaal niet zo perfect hoeft te zijn. Gewoon lekker los er creëren.

Enjoy!” – Elise

 

Dus, Waterverf in je Artjournal 2.0 wordt nóg beter en leuker dan Waterverf in je Art Journal 1!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *